Bebelusi de iulie-august 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 6
delia grozav spune:
SE VEDE FILMULETUL NOU?
Ca nu stiu daca ma procedat bine.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
emaaimee spune:
Dede,nu se vede decat ala din 1 apr.vrei sa ne pacalesti
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
delia grozav spune:
Nu reusesc sa il inlocuiesc, sau poate numerge asa repede.
Incercati sa apasati sus unde scrie <deliameda>.
Acolo ar trebui sa apara si filmuletul nou.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060623&ctime=114856" target="_blank"> filmulete
delia grozav spune:
Da intr-adevar m-am grabit, acuma cred ca merge.
Dar sa nu radeti de mine ca nu stiam la inceput ca tati filmeaza.
El tace chitic.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060623&ctime=114856" target="_blank"> filmulete
caterina71 spune:
La Multi Ani! copilutilor care au facut 1 an in ultimele 4 zile, nu pot nominaliza pentru ca nu-mi deschide decat capul paginii 1... Dar, sanatate, multi ani fericiti alaturi de parintii vostrii! Sa le aduceti bucurii toata viata!
La multe luni inainte si pentru bebelusii care mai adauga 1 lun la palmares! De asemenea, sanatate maxima si spor la joaca!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
emaaimee spune:
am vazut-o pe Medeea la baita zicand tata si uitandu-se dupa lampa.
uite linkul pe care trebuie sa-l pui tu la filmulete
http://www.dropshots.com/deliameda
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
nici mie nu mi se deschide,pot numai sa raspund asa ca o sa uram si noi copilasii aniversati in ultima vreme.si la fel la multi ani celor care au implinit un anisor
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
acum cand puteam sta un pic la barfanu merge bine forumul
am vazut si Scanteiutza umblareata
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
caterina71 spune:
De trei zile n-am mai putut intra ca mi-a mers netu' cu galme... Acu, cand am intrat, imi deschide paginile dar doar cu partea de sus, nu-mi apare nici un mesaj de-al vostru... vreau paginuteleeeeeeeeeeeee, vreau sa vad ce-au mai facut strengariiiiiiiiiiiiiiii... Bine macar c-am putut scrie...
Maine ne pregatim de iesire cu mandra la Slanic Prahova, sa vedem concret unde ne putem caza in concediu, ca acolo vrem sa mergem in iulie si august. La mare merem abia in septembrie, daca nu se termina vara...
In rest fac galerie sa sparga D3, ca ne-a capiat pe amandoua de 2 luni, iar de o saptamana plange noaptea in somn. Maine ne cantarim, sa venim cu date proaspete la listutza.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
emaaimee spune:
mamini,am trimis si eu dincolo o incurajare.din pacate nu stiu nimic care sa va vina in ajutor pt ca dupa cum zicea si Dede,copiii sunt diferiti.insa va tinem pumnii sa va faceti cat mai multe din temele pt gradi
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII