Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Salutare fetili duminica-b amiaza mare!
Kulta, fluturare sugubata de mina pt tine, bun revenit, n-am idee despre bubite dar te intreb ce-ti fac copii, ce faci tu? sanatate si numai bine, poate ai timp sa scrii despre voi.
Ma alatur Andei si-mi dau regatul Marii Britanii Emei, vreau s-o dezvat pe Dragostina de suptul degsthtului' e mai ceva ca drogul. I-am si ascuns Coco-ul ei iubit, cum isi gaseste o jucarie sau ceva de tinut in mina de care se ataseaza (mai nou e urechea catelului dintr-o carte de pinza), cum o pune drept scut si pe dedesubt. E o smechera de n-am cuvinte! daca rad de ea si mi-l sug eu pe-al meu, cu zgomotul de rigoare, ride sub mustata de deget , vine si mi-l extrage din gura....adica-i suficient o dependenta in familie!

You may be powerless, but in your imagination you can transform the world

Mergi la inceput

Anis, ai ceva rezultate la educarea servirii meselor?
Eu abia ma scufund cu infinita gratie si placere intr-un bad habit, nici ca-mi pasa momentan; am descoperit ca Dragostina e atit de hipnotizata de un canal tv pt copii, nu stiu sa-i scriu numele, CBebies sau cam asa ca uita sa mai faca nasoale, 5 min deschide gura automat, nu stie ce se intimpla in jurul ei; daca m-ati vedea in acest interval pretios de timp, e un spectacol pe cinste; fatza mea e atit de concentrata, mina se misca iute-iute, contracronometru, e o tacere mormintala din partea-mi, doar vocile si scamatoriile de la tv, ca nu cumva sa sesizeze ca se mai intimpla si altceva intre timp, daca se intimpla sa-i obstructionez vederea cu lingurita intr-o faza importanta al mascaradei televizate, se fereste si face o mutrica severa si ofticata mai ceva ca al unui impatimit de fotbal ce pierde momentul golului.

Mergi la inceput

Cat despre somn, procedez ca Mona, o las sa cada la datorie, nu se poate face program cu fata mea, e indiscutabil una din cele mai nedisciplinate bebelushe, personalitatea ei e prea tumultoasa sa fie domesticita. De fapt si de drept, eu sint f dezorganizata, urasc rutina si n-am avut niciodata vreun program, de somn, de masa, de studiu, de lectura, fac mereu ce si cind imi vine, nu-i de mirare asadar;, aschia e pe aproape de trunchi.
De citeva zile aplic insa o mini-rutina, inainte de-a considera ca a venit timpul cu vreo ora, ii fac baie, citim si rasfoim apoi carti, o activitate dupa care-i topita; in final asezam toate jucariile pe pervazul ferestrei, le pupam si le uram noapte buna, le povestim cum Yasmin va papa laptic si se vor revedea de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

n-am gasit despre somn atunci si apoi s-a trezit mica.
intentionam sa spun Andei cum am dezvatat-o.singurul lucru care a fost usor.pur si simplu i-am zis "nu" de fiecare data cand vroia sa isi suga degetele mari.avea bataturi galbene la ambeleiar la nani la fel i-am zis "nu" si i le scoteam din gura pana cand nu am mai fost interesata de ele.ma mir si eu ca a mers

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

somn usor dragute mamici si copilasi.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Monai sirpo de tuse Stodal iti recomand eu, ca asta l-am folosit la Medeea si merge pe mai multe tipuri de tuse.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Acuma am vazut ca aceeasi sugestie a facut-o si Anis.
E pentru orice tip de tuse asa mi-a spus doctorita homeopata la care am fost, e remediu homeopat.

Multumesc pentru aprecieri la adresa fetei si a mea, dar il urasc pe sot ca m-a filmat.

Emaimee eu vin la Mamaia intre 19-24 iulie. As vrea tare mult sa ne vedem, desi eu vin fara Medeea.

Poze

Mergi la inceput

Andatudor bravo pentru cuvantul magic, cred ca te-a topit. Medeea spune mamamama cand ii e somn in general.
legat de fructe eu ii dau dupa ideea Emanuelei cotoare de mar pe care le-am ras si cam 15 minute moolfaie cu mare placere la ele. E bine nu manca cine stie cat dar poate prinde iar gustul de fructe.

Anis cum raspund dupa fiecare pagina abia acum am vazut ca am dat si explicatii similare legate de Stodal.

Poze

Mergi la inceput

Kulta ati fost la alergolog?
Pot fi multe cauze si eu cred ca un alergolog bun te poate lamuri.

Poze

Mergi la inceput

O prietena de-a mea cu fetita de un an a observat aparitaia bubitelor pe la 7 luni si a fost la dermatolgi si nicicun nu reusea sa scape de ele, tot apareau si dispareau siiar apareau. Am trimis-o eu la alergolog si i-a facut mai mutle investigatii si s-a dovesit ca e intoleranta la gluten. A plans ea cateva zile dar eu am incercat sa o consolez ca bine ca a gasit cauza si ca sunt acum o gramada de produse fara gluten si ca in cele mai multe cazuri trece in timp mai scurt sau mai lung.
Nu zic ca asta ar fi si cauza la voi dar cred ca niste investigatii mai amanuntite nu v-ar strica.
Pupici la cei mici.

Poze

Mergi la inceput