Recomandare cazare Eforie Sud - preturi?

Recomandare cazare Eforie Sud - preturi? | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de ajutorul vostru... pentru a gasi o vila in eforie sud, testata de voi, de care ati fost multumiti in asa masura incat sa o recomandati mai departe.
Avem concediu la inceput de august si vrem sa stam cam 6 nopti. Vreau o camera dubla sau cu un pat dublu si unul single, cu baie in camera si eventual frigider si televizor. Evident sa fie curat si frumos , ca luam si cupilul cu noi ( si nu stiu sigur daca nu si soacra ).
Cam ce preturi sunt, stie cineva? Ca nu ne dau banii afara din casa.

Una peste alta, vreau sa stiu pe unde ati mai fost voi si mai mergeti si anul asta (care mergeti la eforie de obicei), cu pareri si detalii.

Pe net am vazut prea putin despre eforie sud si mai degraba ma incred in parerea omului ce a incercat. Si parca mi-e frica sa mai plec ca in anii trecuti la "plesneala" si ce iese, iese.

Poate mai sunt si altii interesati de subiect, asa ca sper sa fie de folos dezbaterea .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Hai sa-ti raspund eu prima.
Am fost in Eforie Sud in urma cu 2 ani, am fost la hotel Magura. Despre statiune, ce sa-ti spun? Noua nu ne-a placut, mizerie cam peste tot. Ca preturi, intr-adevar, sunt preturi mici si la cazare cat si la mancare. Nu stiu vile, dar hotelul la care am stat este curatel, si exceptand faptul ca o parte din camere au balconul care da in curtile oamenilor, este acceptabil. Noi am dat telefon inainte si am cerut camera cu televizor si frigider, drept ptr care am avut noroc si am nimerit chiar o camera cu balcon mai mare, mai apoi sa aflam ca toate camerele cu televizor erau la capetele holului ,erau mai mari si aveau si balconul mai mare. Daca mai vrei informatii referitoare la hotel iti mai dau, dar parerea mea este sa renunti la Eforie Sud, du-te mai bine in Eforie Nord.
Sau poate in ultimul timp s-a schimbat in bine, ceea ce sincer, nu prea cred, dar poate sunt alte fete care au fost anul trecut .

Roxana17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Stie cineva cum e plaja in Eforie Sud? Chiar e mizerie? Eu ma duc cu copil de 1 an si 3 luni si chiar murdar nu as vrea sa fie.Nu pot recomanda vila la care ma duc pt ca este un apartament la un particular-destul de piperat ca am vrut sa am si bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Eu am mers la plaja anii trecuti intre cele 2 eforii, la "casa parasita". Nu e foarte aglomerat acolo, e pe langa tabara de copii. De curat, deh, eu zic ca fata de plaja aglomerata din statiune e mai curat.
Gazdele la care am stat insa nu m-am multumit, asa ca de aceea intreb... Am vazut ca preturile pentru o camera dubla (pat matrimonial) cu baie ar fi in august cam 800.000-1.000.000 lei pe noapte.

Am gasit doar vila frezia din eforie sud -> 800.000 pe noapte, dar nu stiu cum o fi ca nu are poze.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamucu spune:

Am stat la hotel maria de 3 stele si mi-a placut foarte mult este construit nou si se afla chiar pe faleza. Mi-am placut ca este foarte aproape de mare si este foarte curat se vede ca este totul nou acolo. Liniste si preturi bune

Mergi la inceput