The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
Mirela, Andreea !
Mai fetelor copii astia s-au vorbit sa urle toti de-odata noaptea????
Eu sunt de-a dreptul speriata cand il aud!Imi sare inima din piept...si se sperie si bb mic ca se agita ingrozitor dupa urletele lui Alesio....abia reusesc sa ii linistesc pe amandoi....offf!
PS: Cali va transmite salutari la toate!!
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mina spune:
salutare
vad ca e epidemie de urlaturi noaptea...sper sa nu se ia si la vizigot despre care chiar voiam sa ma laud ca doarme toata noaptea la dumnealui in patut (adica nu mai solicita bibe pe la orele 4 ci abia la 6-7) si, mai mult decat atat, am ajuns la performanta ca bea laptele juma lapte praf si juma dorna albastru. Poate-poate pana se insoara se invata cu laptele de vaca. Cum nu se lasa unii de tzatza ma-sii asa nu se lasa el de Humana...o fi ma-sa.....
Babirusa, felicitari pt bebe2!
Ralucule, La multi ani si tot ce-ti doresti, sper ca ne citesti!
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
CRISMIR spune:
ANDREEA,LORENA
ANDREEA dar chiar parca trebuia sa pleci la mare?!...ce fain ca umblati atata,si eu vreau..m-am saturat prin jurul casei numai,uff....dar nu avem incotro,inca
IOANA si al 4 membru al familiei din burtica,ieri am gresit la numaratoare,desi ma gandeam la toti
LORENA ce fain ca vine tati,cred ca abia asteptati...baietii astai ai nostrii tare mult seamana,m-am uitat si eu la pozele tale si am observat ca si al tau are urechiusele ca si al meu,adica de MUTULICA,asa ii zic eu uneori(sper ca nu te superi)
Mai fetelor,Robert tot cu noi in pat doarme(noroc ca e patul imens),si nici nu se gandeste sa se mute...as putea sa-l mut eu dupa ce adoarme, dar cu tipetele astea noaptea mi-ar fi mai greu mie,plus ca daca se trezeste si nu ma simte langa el plange...a,si stiti ce mai face in ultimul timp,plange dupa lapte noaptea,adica pe la 5,uneori chiar si mai devreme,ceea ce m-a pus pe ganduri,poate io fi foame?!...dar papa bine ziua,si seara bea si tot laptele(250ml,ca mai mult nu vrea)...hmmmmmmm....sper sa treaca mai repede si fazele astea,ca doar vin altele ,nu?
la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
lorena_andreianu spune:
Doaaaaamne, Mirela, ce-ti venii sa crezi ca ma supar?! Asta e configuratia, ce sa-i facem?! Io-l iubesc asa cum e, ca doar io l-am facut!
Ce de vorbe mi-am auzit, ca nu am pus caciula in cap copilului... ca sa i le lipesc ca rad fetele de el... ete fleosc! s-o gasi una sa-l iubeasca asa cum e.
M-ai facut sa rad cu Mutulica...
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
andora spune:
Hahaha Lorena... poti rade de mine dar eu credeam ca erau adevarate...hihihi fiindca am o poza cu o matusa din SUA pe o autostrada si niste capriaore care papau din mana ei si am asociat imaginea aia cu a voastra cred..e superb ca acolo pun astfel de chestii prin parcuri.... cred ca piticii sunt incantati...
Fetelor aveti dreptate, merem la mare joi plecam.... la Neptun... Aissa oare unde e? N stam decat pana duminica ca ncepe sotul serviciul dar eu poate mai raman....o zi-doua... vedem noi si cum e vremea...
Pup ulratori nocturni acum inchei.... va pup si noapte buna....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
CRISMIR spune:
LORENA..da si eu mi-am auzit la fel vorbe,hehehe,dar la noi sunt identice cu ale lui tati,asa ca...e gol tati,degeaba ii puneam si leocoplast...pupa mama pe puiul mic...las ca sigur isi vor gasii ei pe cineva sa-i iubeasca,nu?!
Ce liniste e aici...ANDREEA da tu nu ai plecat inca la mare?!!!!!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
andora spune:
Hai ca eu inchideam PCul si ea fereastra deschisa... Mireluta nu am plecat inca plecam joi.... ca am fost l;a tara 2 sapt si trebuia azi la munte dar n-am mai ajuns fiindca ieri ajunseram acaa la 23 de la rubedenii si atunci avem inca 3 zle acasa relache (cica) si apoi mare cateva zil si gata concediul... o sa mai pupam noi niste munte cu Gogo ca n-a mai fost de la 9 luni pe-acolo... in rest inca o Moldova si trece vara....
Pupic tuturor si multam de cuvinte..... somnic usor
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
lorena_andreianu spune:
Fetele, multumim de ganduri.
Andreea, nu esti singura care spune ca sunt vii caprioarele. De aia am si scris. Ca eu am pus poze, dar n-am mai facut precizari.
Am fost intr-un parc cu diverse rezervatii si era o zi de instruire scolara cu trasee si diverse chestii de descoperit pentru piticoti si a fost f haios, ca fiu-meu era super incantat de copii.
Te intrebasem de plecat la mare ca stiam ca te duci in aceeasi perioada cu sora-mea si cum ea a plecat vineri seara... Tot la Neptun si ea, ti-am mai zis!
Ioana, am vazut ca ai rezolvat dilema cu Alesio. Si, se mai trezeste inca?!
Georgiana, ce fac cei mici?! Sunt amandoi la tara acum?
Mirela, Tu te plangi de cald? cu marea aproape?!
La noi e fff cald, fetelor, ceva de groaza. Nu sunt mai mult de 32 de grade, dar cu clima asta e insuportabil. Nici nu poti respira. Azi am iesit de la 8 la 10 afara, ca dupa nu se mai putea sta... si seara nici la 9 nu e de iesit... asa ca sa nu ma intrebati ce facem baricadati in casa...
La noi e belea ca nu mai vrea, frate, sa se culce ziua. Il oblig mai mult. Ba ca vrea la ta-su', ba ca vrea cu masina, sa se uite la Babi. Azi mi-a zis ca e bij-bij... musca/ tantarul... evident, nu era nimic; doar-doar sa nu doarma... Desigur, a adormit in 2 min...
Va pup!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
pufymic spune:
LA MULTI ANI CALI!!!!
LA MULTI ANI TYAA!!!!
LA MULTI ANI IONELA!!!!
Sa fiti sanatoase, sa aveti vieti minunate alaturi de familiile voastre, iar piticii sa va umple si sa va coloreze viata!!!!
Lorena degeaba am descoperit cauza urletelor ca inca nu s-a calmat....tot se trezeste urland....asa ca acum suntem in plina perioada de explicatii cum ca maimuta e draguta, ....bla-bla!
Pupici!
Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik