The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 9
georgiana.david spune:
Lorena multumesc de intrebare, teroristii mei au fost la munte pana saptamana trecuta cand au revenit acasa.Totul a fost minunat pana azi dimineata cand Dami s-a trezit plin de bube. M-am speriat de moarte, am fugit la dr. si spre usurarea noastra nu este decat o alergie. Singurul motiv nu poate fi decat o bucata de ciocolata pe care a furat-o de la Ioana intr-un moment de neatentie. Acum e mai bine dar mergem pe tratament intens.
La Multi Ani Ionela!
La Multi Ani Cali!
La Multi Ani Tyaa!
ionella3003 spune:
Buna, dragele mele!
Va multumesc frumos pt urari! Mi-e tare dor de voi, insa sunt intr-o perioada nebuna (luna asta dau licenta si... nu mai am timp nici sa dorm, sunt zombie!). Alex va pupa dulce pe toate, si pe prietenii lui virtuali;
E baiat mare acum, e o minune de copil! Plin de viata si mereu cu zambetul pe buze...tocmai am fost la el... cateva pozici aici
Pupici la mamici si pitici!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
andora spune:
Salutare fetelor si
La Multi Ani Ionella!
La Multi Ani Cali!
La Multi Ani Tyaa!
Ionella sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Alex si sotul tau! Bai nene dar a crescut Alex al tau sa nu-l deochi, pare asa mare in pozeeee...... iar poza asta daca i-o arat gogoasei sunt sigura ca maine se marita. Ma bucur ca-i prieste acolo (aerul acela nici nu avea ce alt efect sa aiba) Bafta multa cu licenta!!!! La ce fac? Tin pumnii.
Geo sanatate sa va treaca alergia... cum e cu ochiosul scump acasa? Nepoata-mea face periodic alergie de la ciocolata si prajiturele din comert, trece asa cum vine....sper sa nu se mai intample
Lorena ai drepate, o sa ma uit dupa surioara ta care-ti seamana zci f bine si sa nu se spere daca o abordeaza o grasana cu o gogoasa langa ea
Pufy, noi nu nemai sculam noaptea plangand!!! Tin;umnii si la voi, la Gogo a durat o sapt si ceva... si n-ai sa crezi dar cand se scula am observat ca zicea de musca...adica acel "bijj" pe caer l-am mai auzit la cineva de aici nu mai stiu scuze.... si nici de bij nu ne mai e frica, habar n-am cum a trecut asa brusc .... dar tinem pumnii sa treaca si la voi maimutica aia rea..... . Poate daca-i iei o maimutica de plus frumoasa si simpatica ca sa vizualizeze partea pozitiva...... sau o fi mai rau?
Lorena si Mirela m-ati omorat cu Mutulicii, , eu am ce am cu fii-mea ca are capul maaaaare ca tac'su doar ca nu stiu ce personaj sa-i asociez . Poate vreun extraterestru ca aia-s disproportionati.
Fug la trebusoara, va pup si sa auzim numai de bine!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgiana.david spune:
Ionella super tare Alex, a crescut enorm!
Andora e super cu piticii acasa numa' lor nu prea le convine ca nu mai stau toata ziua afara cum se obisnuisera la munte.
tyaa spune:
LA MULTI ANI CALI SI IONELA! Imi cer scuze pt intarziere, sa fiti fericite si Ionela bafta la licenta.
Multumesc pt urari si eu!
Va pupam pe toate si pe toti!
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
nature spune:
Bine v-am regasit!
Multumesc tuturor pentru urari si ma bucur ca nu sunt singura din gasca noastra cu emotii pt. nunta! Naty, iti dau PM.
Pufy, felicitari pt.olita! Mai plange Alesio noaptea? Are vreo lumina de veghe? Poate ca ii e frica de intuneric, acum ca e singurel in camera.Daca ii lasi un radio in surdina, sa functioneze toata noaptea?
La multi ani sarbatoritelor de zilele trecute!
Danyce, iti tin pumnii. Geo, copiii sunt tot la tara?
Ania, tu cum mai esti? M-am tot gandit la tine si la necazurile tale.
Ilinca a fost foarte bolnavioara ( d-aia nici nu am mai apucat sa mai vb cu voi), a avut o enteroviroza, cu febra 39 timp de 2 zile, cu KK moale ( mai bine zis lichida), am crezut ca turbez sa o vad ca 3 zile nu pune in gurita decat ceai.Si se tinea cu mana de burtica si spunea " au, mani, buuuuu", adica mami, ma doare burtica...In plus a mai cazut si din patut si s-a lo0vit rau la nasuc,bine ca nu si l-a rupt. acum e mai bine, a inceput sa manance, dar e inca obosita dupa boala.
nature spune:
Acum am vazut mesajul cu Dami plin de bubite.Geo, cum se simte Dami? Ce i-ai dat? Claritin?
mina spune:
Of, Patrice, pupam virtual sa treaca.
La multi ani sarbatoritelor de zilele astea, sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!
Geo, cum sunt bubitele? s-au mai estompat?
Despre noi mai rarutz ca io m-am operat zilele trecute la picior, am scos un semn din nastere care se traumatizase nitel. Nimic grav numa ca tot taietura e, misun pe acasa si scot lumea din sarite ca nu poci sa sed pe scaun (e pe coapsa dreapta spate). Na, d'astea!
Va pupam
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
danina spune:
La multi ani sarbatoritelor multe flori si bucurii din partea noastra.
Sanatate la bolnaviori stim cum e ca si noi suntem racite cu tuse, febra iar cu fugit la spital si tot asa. Cred ca e a doua oara de cand s-a nascut cand tuseste si vomita noaptea. Partea buna e ca am ajuns noi la timp acasa ca am fost plecati la o nunta tocmai la Roman si a ramas bona cu soacramea cu piti si mai sa se bata intre ele una ca respecta ce spun eu alta ca stie ea ce face si cumnatelul intre ele. Bine ca nu a fost mai grav la Didi si mergem pe tratament.
Eu sunt si pe ultima suta de metri cu botezul sambata voi fi nasica si mai am de luat cate ceva. Voi cam ce stiti ca trebuie pt biserica ca vad ca difera un pic de ce stiu eu. Ca prin plimbarelile mele cu botezele prin alte parti nu am intalnit ceva diferit
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
andora spune:
Buna!
Patrice pup Ilincuta.... hai ca-n doua zile scapati de toate relele.... sa vezi ca trece
Tyaa.... si despre voi ce mai spui?
Mina, vai de fundul tau (la propriu) Lasa ca la anu' o sa pori tanga la mare, n-o sa se vada nci cicatricea, bine ca a trecut
Danina, mama ei de febra, iar o necajeste pe Dienuta... bine ca e bine si distractie placuta la boetz! Eu am botezat acum 2 ani dar am uitat ce am luat la biserica O sticla cu ulei (de care uitasem complet in ultima clipa), fasa din aia de scos bebe din apa, legatoare (sau cum ii zice, funda, panglica ), hainute pt imbracat dupa botez bineinteles dar cred ca te referi la chestiile bisericesti... din care nu mai tin minte decat uleiul. Iertaciune, cred ca am fost haotica.... si Dienuta ce toaleta va avea?
Geo ii cred.. asa si gogoasa invatata la tara afara non stop toata ziua bantuie pe la usa doar-doar "plece Uca pala" adek afara. mai face Ioana poze artistice?
Naty, Ania, ce mai e cu voi?
Noi mai avem o zi si plecam la mare... si daca nu gasesc un voal ceva sa-mi acopar celulita si grasimile nu maduc la plaja Ma apuc serios de regim cand vin, nu ma mai joc. Va pup acum... ma duc sa fac bicicleta...ingras si eu porcul in ajun degeaba
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea