The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 10
andora spune:
Nature, Naty.... cand aveti casatoria religioasa? Ca tot vorbim de nunti dar nu stiu datele principale
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
tyaa spune:
Andora, ce sa mai zic.
Si noi la fel ca si altii, eu am inceput munca si Elisa sta cu mama mea de la 10 la 17. Se impaca bine.
Am scapat de scutec, ii pun doar cand o culc. Ii umbla gura toata ziua, dar propozitii adevarate face cam rar. Cuvinte zice la greu, vad ca ii plac literele (astea mari de tipar) ca ma tot pune sa ii fac A, V, F...etc si le recunoaste pe cateva. NUmara pana la 2....apoi patu.....noua.....sau ce ii vine prin cap, e destul de cuminte dar are si ea iesirile ei si acum au sosit....mama cu Elisa asa ca inchei....va mai sciu, mai des sper.
Va pupam....ca se baga la butonat si cere opata.....adica lopata:).
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
mina spune:
andreea faci misto de mine? pai io nu aveam fund de tanga nici 'nainte de vizigot dar acu? care de rusine nici nu ma duc la mare, vorba ta, adipoasili si celulitili nu le arat..... Cicatrice o sa ramana, cica tre sa ma duc sa o stearga cu chirurgie estetica da' ce? crezi ca ma mai prinde? ca nu mi-a tinut anestezia locala si am simtit cam tot la sfarsit cand m-a cusut...asta in conditiile in care bagasera bietii oameni xilina cat pentru 3.....mai bine stau cu fermoaru ca de maritat s-a rezolvat, acu nu ma mai alege nime....
va las, pun sa calc haine ca de stat culcata mi=a ajuns....
pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andora spune:
Tyaa scumpa rau Elisa, sa se ia de mana ca si fii-mea nu's ce are cu A, O, C si P.. altele nu le stie dar deseneaza niste capete de fetite cica de care-s tare mandra, un cerc si niste par..... ca ochii cad in gura.. FELICITARI pt scapat de scutec, sunteti mari mai!!!! Poze?
Mai Minuto mai, lasa ca vii la tanti Andora de-ti baga ea un tatuaj pe cicatrice de se-nnebuneste soata dupa dorsalurile tale... scapi si de chirurgie si te faci si trendy pe deasupra
Ies afara pa!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
anielas spune:
Hello dragelor!
LA MULTI ANI sarbatoritelor noastre dragi si cate un buchetzel de flori de la noi
Nature, Andora- ca va ganditi la noi...ce sa spun..eu de abia mai am timp sa respir in timpul saptamanii..am avut si o predare asa ca a trebuit sa stau peste program...acasa Iny recupereaza ziua petrecuta fara noi...dar ma simt parca mai bine decand am inceput serviciul..mai implinita
Incercam sa ne revenim dupa toate necazurile...
Ne-a prins ff bine ca we trecut am fost cu Adela, Andreiutz si Cristi la mare..a fost SUPERB...am stat aproape toata ziua in Aqua Park..pe copilashi nu-i mai puteam scoate din apa..au papat si dormit acolo..niste ingerashi.
Nu prea am reusit sa citesc tot din urma...am vazut ca sunt pitici bolnaviori...multa sanatate sa se faca repede bine
Distractie placuta tuturor celor ce se pregatesc de concediu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
georgiana.david spune:
Mina sanatate. Sa te faci repede bine ca sa poti topai ca inainte!
Dami este mult mai bine, aproape ca bubele nu se mai vad doar cu mancatul sta mai prost.
Nature, ma intrebai ce i-a dat dr., Zyrtec 5 pic. de 2 ori pe zi, Peritol seara si mixtura mentolata
Mada spune:
neata fetele!
nu mai stiu de unde sa incep
Ilincuta e bolnavioara, e rtacita bine de tot, samabata a facut febra a si vomat, ii dau antibiotic, ospamox, erdomed pt tuse si vit c, si ar trebui sa dau si peritol pt niste bube, dar si asa ne chinuim sa i le dam si astea asa ca mai astep cu peritolul.
eu tot cu mixtura mentolata ii dau pe bubele alea.
tuseste rau de tot, inca nu s-a "rupt" sau "copt" cum se spune, se indoaie saraca cand tuseste. parca niciodata nu a fost asa rau.
e maraita nimic nu ii convine plange des si rau si tot asa.
azi dimineata la 6 fara un sfert -a trezit la 6 jumate era cu ta-su afara si cu Alma, ca altfel nu se mai putea cand l-a vazut pe ta-su ca se imbraca si pe Alma agitandu-se a inceput.
tatiiii, tatiii, Ama pa pa caca ...plus plansetele de rigoare.
pup si eu bolnaviori si pe cei sanatosi si voiosi desigur.
LA multi ani! cu intarziere pt fetele care au sarbatorit zilele de nastere.
Eliana si tie La multi ani! cu sotul tau! pt 3 iulie
olita... nici nu se pune problema face peste tot numa la oala si la WC nu..., zice nu nu si asta e mai asteptam, numa ca are si la fund bubite si tre sa stea in fundul gol mai mult sau cu chilotei de bumbac, si face peste tot si de toate.
naty,nature felcitari scumpele, sa ne mai dati si noua niscai detalii.
mina, sanatate multa si refacere rapida.
mai revin va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ellen spune:
Multa sanatate puiutilor bolnaviori.
Mina, refacere rapida
Andora, distractie placuta la mare
Noi suntem bine. Alexuta e la bunica si este foarte cuminte. A inceput si ea sa vorbeasca mai mult dar le poceste rau de tot
Cu olita mai avem cale lunga.
Cam atat despre noi.
Pupici
pufymic spune:
Buna dimineata si de la noi!
Of ce rau e sa fie puiutii bolnaviori!Multa sanatate va doresc la toti si sa va faceti bine repede!
Mina si tie sa-ti treaca repede!
Noi suntem ok, Alesio face ambele treburi la olita toata ziua(ii pun scutec cand iesim afara si cand il culc doar)....si e asa scump ca oriunde ar fi prin casa si indiferent ce face(ce lucreaza) o ia la goana strigand: "tac piu"(fac pisu)(si dc face kk), si fuge la olita, se aseaza si-si vede de treaba.....
Bila neagra e in continuare la chiloti ca face prin ei....asa ca tot in fundul gol sta mai mult...
In rest vorbeste de ma zapaceste(non-stop), s-a mai linistit cu maimuta(ieri toata ziua l-am alintat si i-am zis ca Alesio e maimutica lui mami...si azi-noapte a dormit linistit, fara urlete), acum invata sa numere singur pe degete pana la 5, cunoaste cateva culori,stie ca are 2 maini si 5 degete la fiecare manuta si idem la picioare, toate animalele din carticele(si are o gramada de carti cu animale), se alinta toata ziua si ma pupa pe burtica....e adorabil!
Cam atat cu "raportul" despre noi!
Pupici!
Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
tyaa spune:
Andora, poze trebuie sa ii fac, nu i-am mai facut de vreo doua luni cu ap digital. Dar voi unde aveti pozele...ca eu nu am gasit?
Sa va distrati bine la mare, eu nu am fost niciodata pt ca nu mi-am dorit. POate dupa ce o sa merg prima oara o sa imi placa si mie.
Am ajuns tarziu la servici azi pt ca Elisa nu a vrut sa manance cu bunica. A inchis gura si zicea incruntata "nu.....mama". A trebuit sa stau sa ii dau sa pape. Acum au mers in vizita la cealalta bunica sa isi vada verisorii.
Sanatate celor bolnaviori.
Pufy, tare smecher Alesio si istet foc. Eu nu ii mai pun scutec nici afara dar noi avem o mare problema...nu face decat in iarba, acasa la wc si la bunica la wc. Daca o duc altundeva la wc zice ca nuu, ca pute si parca ii e scarba, nu vrea sa stea si gata. Ieri era o bucatica mica de hartie igienica la noi in wc si nu a vrut sa stea ca "pute". S-a buricat in sus si a facut pe mine si pe jos. Am fost pe o terasa, zice ca face pisu, o duc la wc....NU ca pute, fuga jos pe iarba langa un copac.:) Ce sa fac? Ca nu o pot lasa sa faca pe ea.
Va pupam
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre