The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 7
danina spune:
LA MULTI ANI RALUCA FERICIRE SI DRAGOSTE DIN PARTEA NOASTRA SI MULTA PUTERE DE MUNCA
In sfarsit am pus si eu sa pun ceva poze de la mare, nu de alta dar insista verisoara din germania si a trebuit sa ma invrednicesc. Ne asteapta cadouri cand soseste in tara si trebuie sa vada fata cat a mai crescut de acum doua sapt. Asa mult o iubeste ca imi cere saptamanal poze, chiar daca nu fac ma obliga offf.. Uitati aici POZE MARE 2006.
Acum am un weekend obositor tocmai m-am intors de la o petrecere si maine plec la o nunta in Roman sper sa ne revenim repede.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
lorena_andreianu spune:
"Boujuuu", cum ar zice fiu-meu (de la Bonjour, evident)
Am pus si noi poze noi. Le puteti vedea aici.
Danina, ti-am vazut iubitica! Eu n-am inca curaj sa pun un costum de baie pe mine... ca am inca niste colacei...
Danyce, felicitari pentru succesele de pana acum si bafta in continuare. O sa fie bine! Pupici pentru mlle Alma.
Fetele care plecati sau ati plecat, sa nu uitati de poze!!! Va asteptam cu vesti.
Pupici.
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
pufymic spune:
LA MULTI ANI RALUCULE!!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire si impliniri!
Fetelor inca n-am apucat sa vad pozele noi....recuperez mai tarziu....fiindca...am o problema: Alesio doarme singur in camera de vreo saptamana.
Ieri noapte si azi-noapte s-a trezit pe la 4 urland infiorator(m-am speriat groaznic si eu si bb mic si Ovi) si a venit la noi in pat.
Nu-mi dau seama de ce se trezeste urland!Voi ati patit asa ceva?
Am zis ca la noapte las lumina aprinsa pe hol....poate va fi mai bine...
I-am explicat frumos ca nu trebuie sa planga ca mami cu tati sunt cu el...nu are de ce sa se teama....dar degeaba....
Mi-e groaza de noaptea care vine...!
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
herra spune:
quote:
Originally posted by danyce
Ce bine-ar fi sa devina visul meu realitate sapt viitoare!Sa-mi tineti pumnii, please!!!
sunt sigura ca vei reusi!
lorena_andreianu spune:
Ioana, si fiu-meu se scoala de vreo 2 zile. O data si noaptea, dar mai mult ziua. A avut un tantar in camera si l-a bazait probabil pe la urechi ca s-a trezit intr-un urlet groaznic. Acum de fiecare data cand il pun in pat sau chiar cand intra in camera "bij, bij" (bāz-bāz) si abia reusesc sa-l conving ca nu e bāz-bāz, l-am dat afara de cateva zile...
La noi asta e motivul trezirilor... poate ca si el viseaza urat sau chiar va simte lipsa.
Ce-as vrea sa dorm si eu cu el... da' nu vrea...
Azi fiu-meu nu m-a lasat sa-i pun pampers la nani... sa vezi distractie! Inca la olita nu se cere, dar face pe unde apuca, ca catelul...
Pupici!
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
danyce spune:
Lorena si Herra, multumesc mult pt incurajari!Acum caut deja cresa sau alte alternative pt Alma.
A propos de Alma, d-ra s-a balacit azi toata ziua in piscina ei gonflabila din gradina, dar asta nu e tot ca a venit de 10 ori uda leoarca in casa si am avut ce sterge gresia dupa ea...mai aducea si nisip cu galetusa, asa ca va inchipuiti rezultatul.Asa ca am hotarat:maine mergem la strand cu niste prieteni.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
andora spune:
fetelor buna seara si
LA MULTI ANI RALUCULE!!!!!!!!!
Eu tot in graba, am venit de la ziua finutului si gogoasa am toaca la cap si nu ma lasa deloc sa ascriu.
Vroiam doar sa va pup si sa va multumesc pt cuvinte.. plus....
Aissa distractie placuta, Danyce bafta multa sunt sigura ca va fi bine la runda a doua de interviuri dupa cate povestesti, Adela scuze ca mi-a ramas in minte de 2 Mai, pup Andreiutul care sta pe wc hihihi, lorena exaaaaact cu "bij bij" avem si noi probleme, se speie cand aude si musca dn cauza tantarilor cred, ..... pup toate fetele cucuietele, aveti grija de voi si fug al gogoasa ca momentan nu mai am sanse sa scriu cursiv.
Pa si o super seara tuturor!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
CRISMIR spune:
fetelor!
,ce dor mi-a fost de voi...am avut laptopul virusat,10 zile fara net,groaznic!!!!
Am citit cam tot,scuze daca am omis ceva
ANIA condoleante!..imi pare rau de necazuri, si sper sa vina si soare pe strada voastra!
NATY si NATURE, felicitari pt nuntava doresc sa iasa totul bine!
BABIRUSA felicitari de bb 2!
IOANA felicitari lui Alesio ca face la olita...am vazut ca sunteti bine toti trei,ma bucur....ce burtica mare ai deja
DANIELA Almei,mare "terorista" e,si ea ca si al meu,noi asa ii zicem...eu nu mai stiu cum sa-l fac sa nu mai bata copii si de fapt pe oricine cand nu-i convine ceva...acum mai nou il pedepsesc in scaun...si la inceput sta,imi rade pur si simplu in fata,dar apoi cand vede ca nu glumesc incepe sa planga si urla de ma inebuneste...dar macar a invatat ca nu mai are voie sa faca rele ca il pun sa stea toata ziua in scaun...da,uneori ma gandesc ca mai usor e cu fete,Robert ma epuizeaza la maxim
Si nu mai stiu fetelor,a,AISSA distractie placuta la mare...si tuturor va doresc concedii placute!...noi anul asta pauza,poate doar in iarna sa mergem undeva
ADELA,asa e cu puiutii astia,sunt ca maimutelele...mai nasol e ca aici si daca il duc la gradii nu-i pune la olita ca zic ca au timpsa faca,ca nu trebuie obligati si ca acum sunt prea mici,uffff...si eu nu mai stiu cum sa fac...ca uneori imi zice ca vrea sa mearga sa faca caca la wc alteori imi zice dupa ce a facut...pipi nici nu mai zic,ca si-a dat drumul pe el fara pampers si nu a avut nici o problema...mai astept,ca i-am tot explicat eu dar vad ca e tare incapatanat,offfff,numai cum vrea el
Da,stati sa vedeti ca daca e el bine dispus ma inteleg perefct cu el,e cuminte si ascultator,vine ma pupa ma iubeste...e asa de scump
A,si vroiam sa va zic ca si Robert face la fel in ultimele nopti,urla de ceva,de pe la 2 noaptea pana la 5-6 dimineata doarme tot pe sarite si suspina tare,si plange dupa mine...hmmm...oare ce-or avea mai fetelor?!...sa viseze chiar asa de urat?!..sau ii doare ceva?!
Hai ca m-am intins!
RALUCULE La multi ani!,ce mai faci? si numai bine iti doresc,fericirire si sanatate maxima!
la toata lumea si mica si mare!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
andora spune:
Bine ai revenit Mirela! Mai citeam ce scriai si chiar vroiam sa zic ca vorbeam cu sotul despre chestia asta cu plansul noaptea, la noi cam de o saptamana face gogo asa.. oare ce-or avea? Culme e ca noaptea asta a dormit ok, o fi de la racorirea vremii? Plus ca se scula zicand ca vine musca su cine stie ce animal, noi ne gandeam ca s-o fi speriat ea de ceva..
Hai ca m=a apucat logoreea de dimineata.... Danina am vazut poze de la mare, sunteti niste frumosi si Dienuta pare ca s-a distrat tare bine acolo, iar mami ei arata super in rochita aceea aurie
Pup dulce si ma mai uit la poze....
PS" Pufy hihi acum am vazut ca mai ai 78 de zilisoare pana ce Alesio va avea partener de joaca....
PPS" Lorenaaa superbe pozele, ce caprioare frumoase.... dar Moromete le intrece pe toate
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
lorena_andreianu spune:
Andreea, m-ai facut sa rad cu Moromete... ca mi-am amintit ritualul... Asa stam in fiecare seara si ne uitam la "Babi" cum "poooo" cu "apa" si nu se duce la culcare decat dupa ce vede ca si Flower (numit invariabil "bobo") face si el "nana"...
Caprioarele erau pictate!
Da' tu nu mai pleci la mare? Ca parca asa tin minte... sau te confund?
Mirela, si noi tot la stadiul ala suntem cu pipi... mai avem pana il prindem pe Alesio!
Fetelor la noi e canicula! Ieri am stat in casa, baricadati, ca afara abia la 9 seara puteai sa respiri...
Azi ne vine tati acasa. Fiu-meu abia a vrut sa se culce de drag.
Pupici la toate!
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2