The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 18
danyce spune:
Multumesc fetelor pt felicitari!
Am pus si ceva pozici noi aici.
Andora, e tare scumpa gogosica!
Sanziana, ce pacat ca a murit catelul!E minunata povestea fratelui tau cu suzeta.
Aissa, nu-mi trimiti si mie, please, cutiutele muzicale?Mai bine zis trei dintre ele. Eu o am pe cea cu Anca Turcasiu pe CD, numarul doi parca.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CRISMIR spune:
ANAMARI,multumesc de idee...cred ca am sa recurg si la aia,dar mai intai vreau sa vad ce reactie va avea cand va fi in fundul gol si il apuca pipi
..

DANIELA am vazut pozele...si m-am amuzat copios de gaza ta,ca intotdeauna
...poza cu inghetata mi-a placut cel mai mult
...eu inca nu i-am dat lui Robert inghetata asa,doar cate putin ca mie frica de rosu in gat
....de cand a avut problema cu febra si gatul sunt cam terorizata.
ANDREEA succes in continuare si voua cu olita,smechera puiuta ta
..

la toata lumea,pe maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
aissa spune:
Danyce da-mi o adresa de mail te rog, ca nu stiu unde sa iti trimit. Si o sa pun la rand ca eu le am in calculator, nu stiu la care CD e Turcasiu pe coperta.
Anamari ieri la pranz aruncase Ale suzeta si porcii (asta e semn ca nu vrea sa doarma) si eu, conform unui joculet al nostru certam porcii ca nu o lasa sa se culce. Si am zis gata, ii arunc pe geam. Si le-am ascuns pe calorifer. Ea se uita la mine, le cerea, eu ziceam ca nu mai sunt, ea spunea "pa"...poate daca aveam taria sa o las asa ar fi adormit intr-un final fara, dar se facuse deja ora 2 si ea tot treaza asa ca am cedat si i le-am dat.
Cristina si ghighiloi
herra spune:

salutare!
sa stiti ca si eu sunt pe-aici, va citesc!
nu am avut timp sa pun poze, dar am tras si noi o fuga la mare week-end-ul trecut! daca as avea timp as mai face asemenea escapade, chiar daca e vorba de un drum de 5 ore...din care cam doua le doarme.
nu m-am complicat cu mancarea, mi-am luat de acasa borcanele de la Hipp; acolo i-am preparat doar laptele, dimineata si seara; am avut doua zile de plaja; intr-una din ele a dormit trei ore la pranz, pe sezlong, sub umbrela.
el doarme oriunde daca ii intind carpa lui.
cu apa s-a obisnuit, in schimb nu-i place sa calce pe scoici, numai pe nisip fin!
am avut si barcuta, si o piscina mai marisoara, unde am incaput si eu - asta am instalat-o in curte - ca noi stam la bunicul, in Constanta.
am descoperit un leac uimitor pentru problema noastra cu kk moale: semintele de bostan, de la tonetele tip "Plafar"...
alte noutati - dansam si cantam, mai ales pe imnul Stelei si pe cel al campionatului mondial din Italia '90.
ieri si-a spart buza, si-a muscat-o in cadere de fapt; i-am pus gheata si crema de galbenele si azi nu se mai cunoaste.
de vorbit...nici vorba (iata ca fac si jocuri de cuvinte
).
Daniela - felicitari! stiam eu ca nu mai gasesc ei pe cineva mai potrivit ca tine pentru job!
Ramona - felicitari si voua pentru casatorie! si sarcina usoara!
Anamari - sa-ti traiasca, ai copii mari!
Aissa - incearca sa nu te mai ingrijorezi cu suzeta; si Vlad mai doarme cu ea; in timpul zilei daca i-ar fi la indemana si el ar lua-o, dar o spal dimineata si sta in scurgatorul lui de vase pana la somnul de pranz.
in plus, daca insisti pe tema asta se prinde si intervine si incapatanarea...
eu sunt in urma cu statul pe oala, dar incerc sa ma incurajez singura, ca doar nu o sa faca in pampers pana se insoara! 
cand il trimit dupa olita mi-o aduce, dar nu a facut inca niciodata nimic in ea...o data am rasturnat eu in ea kk facut in pampers, am inceput sa-l laud ca si cum l-a facut acolo si am mers impreuna sa-l arunca la wc.
nu a fost foarte impresionat, ba chiar incerca sa-si bage degetele in el!
wow, ce m-am intins!
va salut, nu inainte de a ma lauda ca am facut o "ciorba falsa de burta" - seamana, dar e de legume, e de vara si se mananca de la frigider, daca va intereseaza dati un semn!
Cristina si Vlad 
herra spune:

am uitat sa va spun ca azi implinesc 4 (patru) ani de casnicie! 
Cristina si Vlad 
pufymic spune:
Buna dimineata si de la noi!
Vad ca va luptati cu suzetele....nasol trebuie sa fie.,..noi suntem norocosi ca Alesio n-a vrut niciodata suzeta, asa ca acum nu avem probleme....bafta sa scapati rapid de ele!
Herra "LA MULTI ANI FERICITI INAINTE" si "CASA DE PIATRA" IN CONTINUARE!Sa va iubiti mult!
Ramona imi poti trimite si mie cantecele , te rog?
Daniela tare faine pozele voastre!Mi-a placut mult cea in care stati si scrieti amandoua in fotoliu!
Felicitari pentru noile job-uri!Si la mai mare!
Mirela si Alesio mi-a facut la inceput pe unde apuca(kk si pisu), dar apoi a priceput ca e mai bine in olita si acum numai acolo face....bafta multa si voua!
Noi avem alt bai! Ca numai cand e in fundul gol face la olita....adica face si cand are chilotei, dar in continuare "filtreaza" tot prin ei....nu imi zice ca face ceva ci numai se pune pe olita si-i da drumul....
Deci noi acum suntem in faza de invatat sa nu faca in chiloti....![]()
Pupici!
Ioana
(30+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ellen spune:
Herra, La Multi Ani! fericiti alaturi de puiutul vostru drag.
Crismir, succes cu operatiunea olita
. Noi mai avem de asteptat.
sanziana72 spune:
Lorena, nu putem sa ne luam inca alt caine. Cel putin nu cat ne tot plimbam Bucuresti-Brasov ca nu are cine sta cu el. Numai daca luam unul mic sa il caram cu noi. Mi-am amintit ca acum cativa ani am vazut niste caniche pitici. Vai ce m-ar tenta!
Daca nu ne luam caine insa ne luam sigur ceva: pisica, porcusor de guinea, hamster, soricel... Din astea am mai avut deja pana acum. Eu sunt dependenta de animale si se pare ca si Marinei ii plac. Sobolan inca nu am avut si se pare ca sunt foarte inteligenti. Sau jder! Mi-ar place si niste broaste testoase dar trebuie sa discut cu Marina ca probabil ii vor ramane prin testament (la cat traiesc ele!).
Na ca m-am intins pe lucruri in afara subiectului. Dar eu cred ca e important pentru un copil sa aiba animale.
Voi v-ati gandit sa le luati ceva celor mici ?
Andora stiu si eu cum e cu dorul de bebe. Acum sta vreo 3 saptamani la bunici la Brasov. Ca sa stau cat mai mult cu ea ma duc vineri seara direct la serviciu si ma intorc luni dimineata direct la serviciu (trebuie sa ma trezesc la 4h30!). Si mai trag si o tura miercurea seara cu intoarcere joi dimineata. Am fost si aseara, asa ca acum sunt chiauna de somn. Dar prefer sa mor de somn dar sa-mi vad fiica!
Dar cum zici sunt si avantaje. Marti am facut si eu sport, am fost cu colegii de birou la biliard (nu stiu daca ajuta la slabit dar macar e relaxant)!
Loreema multumesc frumos pentru cantece si povesti. Nu am apucat inca sa le descarc dar am vazut ca am o lista intreaga pe email.
Crismir din pacate de la mare nu am decat vreo doua poze facute cu telefonul si de obicei nu ies clare. Numai ca imi trebuie calculatorul meu ca sa le descarc si nu imi mai gasesc incarcatorul de la calculator. Da, mai e putin pana merge Marina la gradinita. Sper sa ii placa. Ma si bucur, dar am si emotii pentru inceputul gradinitei. Ma bucur pentru ca asta va insemna sa stea tot timpul cu mine (desi cred ca tot o sa mai vrea cate o saptamana la Brasov la bunici si la Theo, verisorul ei).
Numai ca nu am facut nici un progres cu olita si nu stiu daca mi-o primesc la gradi cu pampers!
Anamari si Marina isi foloseste suzeta la rontait. Tocmai a trebuit sa ii arunc una ca pur si simplu a sfasiat-o cu dintii. Uneori, cand o vad cu cata pofta o foloseste mai ca imi vine sa incerc si eu.
Danyce uau ce piscina mare aveti. Si noi vrem... Si vad ca Alma se pricepe deja la masini.
Herra cum ii dai semintele de bostan ? Nu te speria, nu sunteti codasi la olita, si noi tot pe acolo suntem.
Pufymic, bine ca face la olita. Acum el de unde sa stie ca trebuie sa isi dea jos si chilotii ?
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
herra spune:
semintele de bostan i le dau asa, direct din punga, si el le rontaie.
daca i-as da ar manca toata punga.
am gasit la tonete cu produse naturiste, 3 ron o punga.
sunt decojite si coapte putin; si nu au sare pe ele; sunt foarte bune, si mie imi plac!
multumim pentru urari! 
Cristina si Vlad 
nature spune:
Top si eu sa va zic "salut"!
Danyce, bravo pt job, sper sa te descurci si cu bona! Am vazut poze cu Stefan ( Ana), cu Alma, cu Andora si domnisoricala mare...Foarte frumoase.
Ma mai uit la poze ( restul ) mai tarziu.
Eu am inceput sa caut foto+video+design pt nunta, aleg toata ziua.
Azi o duc peILinca la o petrecere, e pe langa noi un loc din acela de joaca, intr-o cladire ( nu in aer liber), unde e tot timpul plin de copii.M-a innebunit Ilinca, de cate ori trecem pe acolo, sa intram si noi.Asa ca i-am promis si azi organizeaza aia o petrecere, am inteles ca vine un clovn, cineva sa ii picteze pe fata...sper sa ii placa. Eu sunt cam impotriva acestui fel de distractie ( de ce sa dau bani sa o tin in spatiu inchis cand e parcul mai misto alaturi?), dar mi s-a inmuiat inima cand am vazut cat isi doreste sa se joace si ea acolo! Asa ca azi executam petrecere!
Va pup