The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 19
andora spune:
Salutare si multam fain pt cuvinte! Eua zi am avut zi de smotru, vorbesc de zor cu jucariile si cu imbracamintea Ucai.... asa ca o sa vb si cu bebeii vostri :
Vladut sa-ti traiasca parintii si sa se ibeasca si sa fie fericiti mereu si sati dea si tie niste prajitura! LA MULTI ANI!
A, si spune-i mamicii tale ca vreau si eu reteta aia de ciorba rece (eu nu stiu asa decat de "nacreala" dar aia se face cu zer si eu nu am)
Ilinca distractie placuta azi la petrecere!!!![]()
Ale vezi ca am vb cu suzetica ta si mi-a zis ca a plecat in taramul suzetelor si te pupa si zice sa faci nani fara ea! 
Alesio pupa burica lui mami si spune-i sa fie mandra de tine ca faci la olita si prin chilotei 
Alex, ai grija de Lia si Liam si ureaza-i mamicii la fel de multa putere si-n continuare! 
Alma... vai ce cautai d-soara acolo intre canapea si fereastra? Dar sus pe masa ce faceai cu laptopul? Esti o scumpa si ai un par superb!!!! Pup! 

Marina, iti recomand broasca testoasa, sta cuminte in locul ei si nu tb sa-i duci grija prea mult 
Robert ai grija ca mami planuieste sa te lase in fundu' gol, fa-te si tu ca faci la olita sa o faci fericita ![]()
mai am innebunit, scriu si ma lungesc mereu... parca vad ca apar al topicul ala cu postarile aiurea pe la subiecte....
Inchei solemn.... ma gandes ce sa fac pt amine ca facem si noi 5 ani de la casatoria civila, pe 28 era aia religioasa.... cred ca pun de-un tortulet...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

sanziana72 spune:
Marina:
Uca, vezi ca mamei tale Andora ii e tare-tare dor de tine. Atat de dor incat a dat-o pe bebelusa si s-a gandit sa vorbeasca cu noi, colegii tai de generatie. Acum daca tot ni s-a dat cuvantul ma gandeam ca nu e frumos sa intram peste cei mari, ci ar trebui sa ne creem propriul nostru subiect. N-om fi stiind noi inca sa vorbim, dar la tastat sigur ne pricepem!
Acum ma duc sa imi pun "papci" si " 'apca " sa ies la plimbare.
Andora In ce priveste broasca testoasa o sa ma mai gandesc daca am unde sa o pun sa hiberneze. Mi-ar trebui o gradina sau un lac.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
danina spune:
Am reusit sa pun pozici de la botez.
BOTEZ POZE
sunt un pic suparata ca de dimineta Dia mi-a zis ca o doare in dreptul inimii si acum iar s-a repetat asa ca merg cu ea sa vad ce are sunt speriata.
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
lorena_andreianu spune:
Cristina (herra), Andreea, LA MULTI ANI ! Cati mai multi ani impreuna cu sotii vostri!
Sânzi, si noi ne gandim la un animal... Cred ca tot un purcel de Guineea. Dar pana la urma tot fiu-meu va decide... Pupici Marinei!
Dana, super pozele! Idem cele ale Dianei!
Danina, sper sa nu fie nimic... 
Azi ne laudam si noi! Fiu-meu de 2 zile mai scoate cate un cuvant nou, d'alea simple, nu va faceti idei: gios (jos), dosh (dush), mesi (merci)... si ne zapaceste cu povestitul... pe limba lui, evident! De ex.: "mama, tata bobo" (mama, tata mi-a dat catelul)
cam asa ne discutam noi.
Ieri i-am luat carti noi pentru drum. Una cu Bambi2, una cu o poveste cu un catel si o pisica si a treia cu un baietel in parc (asta e cu ferestre din ale de le ridici si sub ele sunt alte imagini; stiti voi despre ce vb...). O sa i le dau pe drum, sa fie surpriza mai mare.
Pupici si de la noi!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
andora spune:
Lorena FELICITARI PT PROPOZITII!
Si merci pt urari!
Marina asa deci imi faci in ciuda ac nu e gogoasa acasa si vorbesti cu ea..am sa-i transmit mesajul..si nu te lasa pacalita de mami fiindca broscuta aia poa' sa stea si pe uscat f bine, persevereaza ca vei reusi 
Danina.... sanatate si nu mai fii speriata, poate dienuta arata in dreptul inimii fiindca poate o jena ceva, poate o manca, cine stie.... tin pumnii daca mergi la doctor! 

Pozele ca de obicei superbe!!!!! Sa fiti saantosi si vopi si finutii vostri si sa ramaneti la fel de frumosi mereu!
Pup dulce ca mi-a venit sotiorul acasa 

site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
aissa spune:
Herra la multi ani fericiti si plini de bucurii! Sa stii ca imnul Stelei mi l-am pus si la soneria telefonului ca sa il am la indemana, e melodia favorita a Alexandrei. Asta si ii mai plac "Oficial imi merge bine" - Simplu si "Ajutor" a Andei Adam. Pe astea dansam la greu (si pe manele cand ii pune Tony
). Iar cu suzeta a avut o perioada in are nu o lua decat la somn (de fapt pana adoarme ca dupa aia o scapa). Dar acum, de cand a invatat sa o ceara isi aduce aminte mai des si profita si de faptul ca noi reactionam si i-o dam.
Andora citeam mesajul tau si ma intrebam la care Ale te adresezi.
. O sa o pun sa citeasca mesajul tau. 
Fetelor stiti cat a dormit asta mica azi? De la 12 la.....16,40!! Am verificat de cateva ori sa vad daca mai respira
ca nu imi venea sa cred. Cum naiba sa mai manance cand ea e satula din somn.
In weekend plecam la munte sa vedem daca acolo o manca mai bine ca marea a avut efect nul....de fapt negativ.
Cristina si ghighiloi
danyce spune:
Aissa,multumesc frumos pt cantecele
.
Herra,La multi ani fericiti alaturi de sot!
Andora,pai Alma mica e alpinista mai nou, se catara mereu peste tot,si patutul ei l-a escaladat de nenumarate ori, de aceea ma grabesc sa-i termin de vopsit patutul ala fara gratii (e tot pt copii mici, de la 1 la 6 ani parca, se poate face mai mare sau mai mic, are 3 saltelute de diverse marimi din cauza asta) sa nu fiu in prag de infarct de fiecare data ce o vad. Pe masa se urca imediat ce intorc spatele si are o vitezaaa...de ma aduce iar in pragul lesinului.Mi-a dezsurubat beculetele de la candelabrul de deasupra mesei zilele trecute, asa cate unul in fiecare zi.Stie ea ce nu are voie sa faca si exact acolo se duce. Pe pervaz sare deja de aproape doua luni (se urca rapid pe canapea, se catara cum ai vazut in poza si apoi se intoarce cu picioarele spre geam si sare.Normal ca geamul nu-l mai deschid acolo sa nu care cumva sa aterizeze afara pe dalele de piatra (aerisesc deschizand direct usa).![]()
Pufy, multumim de cuvinte si aprecieri. Almei ii place sa ma puna pe mine la desenat si apoi se amuza sau mazgaleste peste.Tu cum te simti???Ce-ti face burtica?Vad ca ai trecut de 30 de saptamani.Ti se pare mai usor acest ultim trimestru de sarcina fata de aceeasi perioada din timpul sarcinii cu Alesio?Sunt curioasa tare ce faci si imi iau si notite pt cam peste 1 an jumate-2 cand o sa ma apuc iar de treaba
.
Sanziana, piscina aia nu e a noastra. Acolo am fost la o petrecere cu copilasi, iar piscinuta le era adresata, atata ca a suflat vantul si apa era cam rece, motiv pt care sotul a pazit-o non-stop pe Alma. Dar tot l-a pacalit ea cumva
pt. ca i-a aruncat mingea in brate sa aiba tati mainile ocupate si ea s-a catarat pe peretii piscinei si a sarit in apa. Normal ca a fost mai rapida decat sotul
. Acasa are Alma o piscinuta in gradina, dar nu e mai mare decat piscinutele voastre cu care ati fost la mare.Nici nu ar avea loc de atatea cate-s prin gradina...nu mai zic ca de vine si casuta de lemn saptamanile viitoare si daca mai pune si sotul locul de joaca cu nisip (e ca o cutie cu capac si cu bancute, cu nisip aproape ca cel de la mare) pt Alma, o sa facem slalom pe-acolo. Oricum si mie mi-ar fi placut enorm sa am chiar o astfel de piscina mai ales ca nu e scumpa in NL.
Aissa, daca tot vorbesti de preferinte muzicale, o sa povestesc si eu de ale noastre, mai bine zis de ale Almei. D-ra adora muzica latino, dar mai ales samba.De aceea i-am luat si instrumentatia necesara... sorry ca nu stiu cum le cheama pe chestiile alea de le scutura in maini, dar ce vreau sa spun e ca le ia in maini, le scutura bine si canta "la, la, la, samba,la,la,la"...in tp asta mai da si din fundulet, se unduieste de-mi vine sa mor de ras. Din cantecelele de copii, le prefera pe cel cu ratusca "mac,mac,mac" cantat de Turcasiu pe "cutiuta muzicala", pe "pu,pu,pupa" (In padurea cu alune - pe asta i-l cant eu des) si cateva in olandeza.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:
Daniela multumesc de intrebare, ma simt....
!
....acum deja sunt greoaie...fug mai greu dupa goanga de Alesio.....(am pus deja 16 kg....), si culmea ma simt fff obosita si somnoroasa(cum eram in primul trimestru de sarcina cu Alesio...
)....in rest imi pregatesc camara de iarna(pana mai pot
) si am grija de baietii mei![]()
!
Pupici!
Ioana
(30+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
andora spune:
Buna seara! Am mai citit si eu ce aceti si m-am gandit sa va spun noapte buna!
Aissa ce face Ale, purcelusii si suzeta sunt la locul lor? 
Danyce.. e de rau cu alpinista ta, si sare de pe pervazul acela pana jos? Ufffff... sa folositi sanatosi patutul rosu, pup dansatoarei 
Pufy asa deci eu singura s tu cu doi copii si tto n-am pus castraveti... bravo tie ca ai putere si ca esti o mamica exemplara 
Eu astept miezul noptii sa nesarbatorim de 5 anisori, cica e nunta de lemn sau nunta de flori? Ca am auzit doua chestii diferite despre 5 ani de la casatorie.... ca sa stiu ce-i dau soatei 
Va pup si somnic usor!
andora spune:
A, si LA MULTI ANI DE ZIUA FRANTEI! 
Lorena, Sanziana - artificii ceva?....