The best of aug-sept-oct 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Buna ziua la toata lumea!
Andora, lasa ca trece repede pana duminica. Asteptam poze.
Lorema24, te rog mult, as vrea si eu cantecele pt copii.
Cum putem face?
Va pupam.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna !
Sanziana.... tare rau imi pare pt caine.. trebuie sa va simtiti tare trisi, eu nu pot uita cand mi-a jurit un canar in palme... dar 15 ani presupun ca inseamna mult mai mare atasament....of, o sa treaca si Marina o sa-si indrepte atentia catre altele.... felictari pt vorbit si pt imbratisari, pup printesa
Ana, ce scump a fost Stefanut... Cateodata asa ma enervez ca-mi face in ciuda, ca se prosteste si face exac pe dos d ce=-i zic si gogoasa mea, dar cand imi tranteste cate un pupic sau imi saruta mana (nu's de unde a scos-o), imi trec toate.... totul e ca sunt asa speculanti, stii si tu...

Gogoasa mea... e tot la mare..... stiu ca nu exista leac pt dorul de bebe, e tare rau..
A propos de drum, si noi tot 7 ore am facut la dus la mare cu trenul dar am avut noroc de un baietel in compartiment de vreo 5 ani si s-au jucat tot drumul.. s-au catarat pe barele de pe coridor si le-am cumparat un sarpe din acela de modelat (care se face minge sau ce forma vrei) si a avut gogoasa treaba cu el multa vreme. Plus carti, jocuri cu palmele, cantat... dormit ioc.
De vorbit vorbim bilingv, ba romaneste ba bebeleste... avem momente cand repetam ca papagalul si momente cand nu vem sa spunem nici cum ne cheama. Facem propozitii cam de2-4 cuvinte, cred ca cea mai lunga e de genul "mami, Uca a catut os a pat" sau "uite colo apa mae mami, tati a pecat acolo a apa".. si altele, e bine insa ca zice ce vrea si nu stamn sa ghicim prea mult. Nu sta locului deloc, a inceput sa se rusineze de straini, la restaurant striga de zor ca vrea "tanti adu papa a Uca deau" (vreau) si e foate ambitioasa in sensul bun si rau, evident.
Mi=e un dor de ea de mor.
Va pup si ma mai duc la niste treaba.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Tyaa multumesc Cred ca a propos de ceea ce intrebai cu cantecelele Ramonei daca e si ea de acord, stabilim o zi si o ora cand vom fi perzente ori pe mess.... ori pe odc pe un anume hub si le luam de acolo (merge mai repede download-ul). Ramona sper ca nu am sarit calul . Si eu am niste cantecele si o cutiuta muzicala sau doua dar nu sunt grupate deloc si mi-ar folosi un fisier si cu cantecele in alte limbi....
Va pup dulce

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Andora, ca bine zici. Daca s-ar putea de pe odc ar fi super. De ce nu profiti cat esti fara bebe acasa sa faci ceva pt tine, o plimbare, mergi la coafor sau la cumparaturi,o baie cu multa spuma, iesiti in oras. Cum am zis, nu e mult pana duminica. Sunt sigura ca ea e fericita acolo cu bunicii care ii fac mofturile.
Pa pa.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Andreea !Nu mai e mult pana duminica....asa ca vorba Tyaa-ei : profita si fa ceva doar pentru tine!

Cris in sfarsit am reusit si eu sa vad pozele voastre de la mare!Superbe toate(de fapt pitica din ele), dar cea mai faina mi s-a parut cea din scaunul de masina unde doarme!Inca n-ati scapat de suzeta?

Sanziana felicitari pentru progresele Marinei...si am tot vrut sa-ti spun, dar am uitat: superba povestea nasterii!

Ana ce scump e Stefan...si ce mare pare!

Danina felicitari pentru cei 5 ani!La multi si fericiti inainte!

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Scuze multe ca nu am prea dat pe aici dar la noi totul se misca cu viteza luminii mai nou, am avut si inca avem de rezolvat o droaie de lucruri sapt asta pt ca.....am luat jobul, chiar directorul mare m-a sunat sa-mi dea vestea.Problema e ca de lunea viitoare o sa incep si nu ma asteptam sa fie chiar asa de repede, dar am reusit sa gasim si cresa pt Alma (asta din sept) 4 zile/sapt (numai asa s-a putut si inca in 2 grupe diferite, ca iar numai asa s-a putut, nu erau locuri).Intre timp sotul a fost si el la interviuri si are si el un nou job pt a fi mereu alaturi de noi si nu jumatate de an prin delegatii ca pana acum.Mai urmeaza...semnaturi si alte cele, dadaca de cautat zilele astea pt ziua de marti cand nu o sa fie Alma la cresa. Inca ceva:nu mai pot merge in Romania in aug-sept cum doream, dar ii aduc pe rand pe-ai mei aici sa nu ma topesc de tot de dor.Asa imi asigur si dadaca in august si oct. de ex
Sorry ca m-am intins atata la acest capitol si-s off-topic...
On topic de data asta:
V-am vazut minunile, Aissa, Ania,Adela, Ana si mi-au placut tare mult Ale la plaja si cu bandana (de fapt si fara, are par marisor deja), Inuta pupacioasa, Andrei cu palarie si Stefan smecherasul mester.
Ana, felicitari pt povestirile lui Shan!Devin din ce in ce mai interesante, nu-i asa?Alma ii pune mai nou pe toti la respect, adica le spune musafirilor sau gazdelor, dupa caz (in fct de locatie deci) "stai jos" ("ga zitten" - in nl, pe un ton raspicat, exact asa cum fac eu cu ea.Si inca povesteste in franceza...unele cuvinte i-au ramas in minte de cand a fost aici fosta mea profesoara si nu vrea sa utilizeze cuvinte in olandeza sau romana pt anumite notiuni. De ex. la ea tot ce e frumos e "beau" (nu "frumos" sau "mooi") si tot ce e bun e "bon" si toata ziua zice "cours, cours, cours" (fug, fug...)cand alearga prin curte. Sunt curioasa cum o sa ma descurc de acum cu limbile cu ea. Ma gandesc sa-i vorbesc aproape numai in romana pt ca la cresa (de fapt e o combinatie de cresa si gradinita acolo, nici nu mai stiu cum sa-i spun) o sa invete bine olandeza.
Ramona, bine ai revenit!Felicitari si "Casa de piatra!"Pupici burticii si Loreemei.
Anamari, mai inainte am vazut si pozele voastre.Sa-ti traiasca cei 3 copilasi dragalasi!Ce dulce si mare e Liam!Lia e deja d-ra.Si noi suntem sapt asta busy si cu proiectul "patul nou al Almei", pe care il vopsesc eu in rosu.Si dulapior nou i-am cumparat sapt trecuta de la Ikea, pe ala deja am reusit sa-l asamblam. Dupa cum vezi, nu esti singura care nu mai pleaca in vacanta.Asta e, trebuie sa stim bine care ne sunt prioritatile.
Am vrut sa scriu mai multe, sa ma adresez tuturor, dar nu mai am timp ca m-am procopsit si cu un nou proiect de tradus.Pupici,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pufy...nu numai ca n-am scapat de suzeta...e din ce in ce mai dependenta, in asa hal incat acum nu a baut laptele ca a cerut "no-na", acum 2 zile am venit cu forta din parc pentru ca nu aveam nona la mine si cand i s-a pus pata a urlat dupa ea pana acasa.... O tine in gura non stop, daca i-o ascund plange si mai nou o si cere si nu te intelegi cu ea pana nu i-o dai. Si am impresia ca asta o impiedica si sa vorbeasca (adica pe unde???) si ii tine si de foame...suge la aia de inebuneste si e plina burta de saliva.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Buna noaptea!
Ei, Danyce , felictari si tie si sotului care de-acum va sta mai mult acasa si bafta multa Almei la acomodarea cu cresa! hihi, si succes la operatiunea patutul rosu, stiu ca Alma mai are si o masuta cu scaunute rosii tot "made by mom".. super!
Tyaa, Pufy multumesc de incurajari... aveti drptate, azi am facut curatenie, maine calc si mai spal dar ma si vad cu o prietena la o inghetata ca si asa sunt slabuta rau dar macar putem povesti in voie... e groaznic insa fiindca toate prostiile imi trec prin cap.... uffff
Aissa simpatica mai esti cu Ale si nona.... Mai eu tin si acum minte cum a scapat mama de biberon, va dati seama ca aveam aproape 3 ani si intr- dimineata tin minte pe cuvant de onoare si acum cum a venit mama in dormitor cu laptele in cana si mi-a zis ca biberonul s-a spart fiindca a fost apa fierbinte in el. La mintea mea nu-mi imgnam ca se poate cumpara altul la fel. Ale e prea mica sa-i vii cu povesti dar incearca sa-i dai altceva in gura cand cere nona, un sticks ceva, sau sa-i povestesti ca nona e plecata si vine doar seara, air apoi sa nu mai vina nici seara la ea in gurita etc...hihi cred ca suna aiurea si cred ca ai incercat multe..... m-am gasit sa dau eu sfaturi care am experienta zero cu suzeta.... Vara-mea are aceeasi problema cu baiatul, are deja doi ani si tot cu suzeta e, daca aflu vreo metoda minune de la ea iti zic.
Pai eu sunt pasare de noapte, nu am somn ..asa ca bag la auploadat boze de la mare.....

Aaaaaa am uitat, am vb azi putin cu Andreea ("si Doru") si mi-a zis sa va transmit ca sunt sanatosi, frumosi si ca tocmai s=au mutat si nu au inca net dar va pupa pe toate cu drag

Uitati aici un filmulet cu fii-mea la Olimp. Si altul in seara in care am ajuns si nu a adormit deloc pana pe la 20 seara 15 minute.

PS: Cali ce mai face cu fetita?

Mergi la inceput

Am pus poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

patutul Liei- si ei ii place-sa topaie in el , dar de dormit tot nu vrea sa doarma in el...doarme la noi in pat.

la mare-multe poze de la mare:
Robert- cum va mai descurcati cu caldura?asta nu mi-a placut cand am inchiriat, ca esti la mana lor cu reparatiile....sper sa va luati si voi casa in curand.

Ale -care seamana mult cu mami. pare tare fericita in patul de adult....

Ina-in filmulet.tare-i scumpa .

si alte poze. cu Stefancare-i flacau mare. cu Amelia care cred ca e asa de fericita ca a scapat de gips. sunt sigura ca va si merge in curand-sunt niste pasi de recuperat....cu fotomodelul

Loreema-felicitari pentru nunta

Danyce- abia astept sa vad camera Almei.

Ieri am fost cu Lia la plimbare -ne-am tinut de mana pana la capatul strazii si inapoi. asa-i acum e domnisoara mare- mananca cu furculita si chiar reuseste sa nu-si puna toata mancarea in poala...

e foarte apropiata de Liam-au limbajul lor secret, si rad unul la altul din te miri ce-
mai tragic e cand se bat-el o trage da par, ea ii trage palme.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput