The best of aug-sept-oct 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Lorena, tot am vrut sa-ti zic...ca intrebai de activitati pe drum, o carticica cu ferestruici daca ii place sa se uite in carti, sunt foarte interesante, mai ales daca e una noua cu ferestre noi de descoperit!Pe al meu o carte de genul asta il tine ocupat mai bine de 30 de minute!Stefan dintr-o carte de genul asta a invatat foarte multe lucruri noi, gen - cald-rece deschis-inchis mare-mic slab-gras curat-murdar si alte chestii dastea.

Mirela fericita nu pot sa zic ca sunt...ca daca sta el asa linistit cu orele chiar...io tre sa fiu langa el sau cel putin in preajma, mai nou ma ia de mana si-mi zice "hai mami un pic in cort" "hai mami un pic sa facem garaj" cam toate le facem amandoi si musai "un pic"

Sa va povestesc din ce mai zice Stefan, acu intr-o seara mi-a cerut "pine cu duceacea-dulceata", ii fac o felie de paine cu unt si dulceata de capsuni, iau coaja de pe margine si vreau sa-i tai bucatele sa le poata lua singur, el se uite la mine din scaun...la care incepe sa tzipe la mine: si coaja!!!si coaja!!! na...de unde ia venit lui ideea de coaja?e prima oara cand il auzeam sa-mi zica ca ar vrea si coaja
Vineri am fost la o prietena la cafea(o vecina) si in timp ce noi bem cafeaua Stefan cu Tony se jucau cu masinutele, prietena imi spunea ca Alin, sotul ei azi pleaca la Borsa sa o aduca pe fetita lor mai mare de la bunici...in fine, ajungem acasa, toate ok, azi de dimineatza ii spun la Stefan ca mergem la Monica la o cafea la care el foarte serios "Ain e dus a Bosa" nu mi-a venit sa cred ca a auzit povestile noastre, ba le-a si tinut minte...pana azi!!!
si exlempele ar mai putea continua...
De ceva vreme incoace totate lucrurile trebuie sa fie mari, "masina male" "mingea male" sosetele maii" si tot ce face face "un pic" "sa mai fac nani un pic" sa pap un pic" "sa faca Shan baie un pic" si tot asa...
hai ca v-am incuiat capul destul...

edit: ca sa va arat o poza cu Stefan daca cumva va este dor de elaici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ana, merci ca te-ai gandit la noi. Are si fiu-meu o carte din aia cu gradinita (facem pregatire, v-ati prins ) si el e f fascinat. Doarme si cu ea in pat! Asa ca inevitabil o s-o luam.

Am vazut ca ai pus link cu poze dupa ce am scris, de aceea editez. Foarte absorbit e Shan la desene... Si un dulcic ca de obicei!

Aissa, despre ce cutiute e vorba? Eu ma gandeam la niste mp3 sau ceva de descarcat de pe net... ca in franceza as avea, dar mai repede intelege romana...

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lorena ma refeream la cutiutele muzicale, sunt niste albume de muzica pentru copii cantate de vedete. Cred ca mp3 sunt. Am mai multe. Da-mi adresa de mail pe PM si iti trimit.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

poze "calde" - mesterii la toata lumea!
Mai devreme am intrat in casa, ne pregatim de nani.
revin daca nu cumva adorm si eu cu juniorul

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Va salut si eu in graba, am citit un pic din urma si iti multumesc lilia de apreciere va doresc tot binele si sanatatea din lume pt Amelia.

Aissa superbe pozele de la mare abia astept sa ne intoarcem si noi pe 24 iulie acolo sper sa fie vreme frumoasa .

Botezul a fost frumos a trecut tambalaul si stresul acum urmeaza altele. O sa pun si ceva pozici insa nu am reusit sa descarc nimic deocamdata. A fost fff cald de am crezut ca mor sambata noroc ca am fost la terasa ca nu stiu cum as fi suportat un aer conditionat....asa ca am avut natural.

Saptamana asta am tinut-o din sarbatoare in sarbatoare. Joi ziua lui Paul, vineri am facut 5 ani de casnicie, sambata botez, duminica iar cu mirul si tot asa. Am zis ca vreau o pauza insa avem o nunta pe 29 iulie si o sa trebuiasca sa chiulim o zi din concediu si sa ne intoarcem inapoi ca sa nu se supere prietenii deh.

Fug ca imi e somn rau........

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare-n miez de noapte, asm venit si noid e la mare...fara gogoasa care a mai ramas cu bunicii pana duminica.... inutil sa va zic ca am bocit seara asta cat n-am plans eu niciodata...nu am mai stat faa ea si e groaaaaaaazniiiiiiiiiic
Am citit in mare despre voi si va pup dulce de tot pe toti!
Ramona ma bucur ca sunteti bine si upp burtica..sa scrii mai des....
Pufy si pe fratiorul lui Alesio il pupic dulcic!
Ania..bine ca au trecut bubitele, am vazut poze sunteti superbe, si Inushu' si Andreiutz si Inu care face nani si-l pupa pe tati si sta cuminte la masa....
Liliaaaaa... felicitari Amelei pt ca e o fetita desteapta si curajoasa... a propos de canrtecelul cu utza, felicitari! Varianta moldoveneasca pe care ostim noi e "utza utza cu culutza, us a municutza, municutza nu-i acata, si Uca moasa" (acolo era sus in deala la bunicuta)...
Lorena drum bun si rezistenta maxima... desenatul pe tablita sau hartie, carticelele cu poze, cantatul, poezioarele, papusele care tb imbracate, hrtanite, culcate - asta ne tin pe noi ocupati pe drum..... cuburi de asamblat... nu ti-am vazut surioara pe la mare dar nici n-am stat mult..... Lapte cu cacao da, exista s aici dar nu am luat niciodata...
Aissa bun venit, tare rau imi pare de partea negativa a concediulu....dr am vazut in poze o dsoara maaaare si duuulce foc, cand ati venit?
Anamari vai, te admir mereu cand aud de voi, sunteti niste dulci, v-am vazut, mai exact pe Lia si Liam, pupiiiiiiiici!
Ana mare rau mesterul de Stefanut, l-am vazut ce cuminte se uita la Tom si Jerry sau la Bambi, tare interesant tre sa fie hihihi...
Mirela bafta sa aveti din nou aer rece neconditionat!
Naty.... naspa cu alergaturile, Dodo ce mai face?

Noi am fost la Neptun, am prins vreme super, doar joi seara rau la Olimp la algeeeee.. cum zice Aissa s e pare ca am prins vreme buna fix intre doua ploi,... am fost prin toate statiunile in afara de Saturn, plaja mai mult la Olimp, Gogo n mare nu a intrat decat putin cu picioareel, ii e frica ca si lui Ale... ii vinwe sa si rada sa si planga, in schimb in piscnuta ei sta si se balaceste o groaza.... iar la restaurant se poarta ca tiganu, se pune la masa si striga "tanti papa aide".... de papat nu prea, doar gura de ea, a descoperit croissantele cu ciocolata dupa ce i-a dat unul un mosulet cersetor imbracat cam in Mos Craciun... in rest mor de dorul ei si acum o inteleg pe Ionella sau pe alte fete care sunt departe de bebei..... noroc ca la mine doar cateva zile
M-am lungit, promit poze.... va pup pe toate si vorbim maine..... nani-nani!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am uitat...... iertare...
Ramona FELICITARI SI CASA DE PIATRA!
Danina... distractie placuta pe 29 si FELICITARI si voua pt 5 ani de casnicie! La multi ani lui Paul si sa fie sanatosi nasicii si s-o tineti tot asa!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Multumim pt urari tuturor !!!

Lorena da-mi pe PM ID-ul de mess ca am muzica pt copii sa asculte o saptamana, in romana si in englaza in general.

Ana, vreau si eu bb vorbaret sa ma inteleg cu ea.Lori e la faza in cate te ia de mana si te duce unde vrea ea sa faca sau sa ia ceva,vorbeste ea saraca pe limba ei dar eu sunt tare grea de cap pesemne ca inteleg f putin:))

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(27+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Neatza' fetelor!

Dialog cu Stefan, aseara la baitza
Cum nu vrea sa se aseze in funduletz io tre sa-l spal stand in picioare...
Aplecata in jos spalam buculeatza la care Stefan:
mami!
eu: daaa
mamii!!
da puiule?
maaami!
da Stefan, spune!
el tot incerca sa imi ridice fata in sus dar nu pricepeam eu ce vrea...ocupata cu spalatul
Stefan: maaamiii!! uitate un pic a mine!!
avea asa o expresie fericita...nu stiu, parca ii sclipeau ochii!a reusit in final sa ma cuprinda cu manutele pe obraji, cu o privire tareee fericita si nu stiu...fericita!

ma topesc toata cand vine in graba lasand jocul la o parte de multe ori sa-mi spuna "mamiii besc!!"

pup la toata lumea!!!

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Aoleu, Cristina! Da' unde ati fost?!

Aveti idee daca gasesc in tara cacao cu lapte la cutie de 200 ml (care se poate bea cu paiul?) ?

Da, se gasesc cutiute Dorna de lapte cu cacao si cu pai atasat. Marina e mare fan. Ar bea in fiecare dimineata. Cum se trezeste cere "cacaua, cacaua!"
Noi mai folosim si lapte cu suc de portocale si ananas de la Fulga (tot cutiuta cu pai) si un lapte cu vanilie de la o firma nemteasca. Trebuie insa sa citesti ce contin pe fiecare tip de cutie ca in functie de varietate poate contine lucruri mai mult sau mai putin chimice.

Cateva vesti si despre noi.

Ne-am intors acum o saptamana de la mare. A fost superb. Marina a fost inebunita dupa apa. Prima oara cand a vazut-o nici nu am apucat sa o dezbrac inainte sa o ude valurile. Iar dupa aceea aveam grija sa ajung cu ea pe plaja in carucior legata cu hamul ca sa nu se repeada in apa. A invatat destul de repede ca pe plaja trebuie sa ne dezbracam dar nu avea rabdare sa ii scot toate hainele.
In rest se plimba pe plaja pe la toate cearsafurile si colacele studiind jucariile si mingile celorlalti. Uneori reusea sa ii convinga pe copii sa se joace impreuna, alteori le propunea la schimb pe ale ei, alteori le lua si tinea cu dintii de ele. Oricum a fost o ocazie de socializare foarte palpitanta.

Marina a invatat sa ma ia cu mainile dupa gat si sa imi dea pup. Nu stiu de unde a invatat, dar eu ma topesc cand face asta.

Ce se poate face cu cei mici pe drum ? Noi am venit vreo 7 ore cu trenul de la mare la Brasov. Din fericire a dormit vreo doua reprize, dar atat. In rest i-am cumparat Scufita Rosie in varianta cu abtibilduri. Adica are la inceput niste planse cu abtibilduri pe care trebuie sa le lipesti in text unde iti indica locul. I-a placut foarte mult lipitul abtibildurilor pe care trebuia sa il fac eu. I-am luat si carioci si o carte de colorat dar de data asta nu prea a pasionat-o. A fost insa foarte incantata sa se uite intr-o revista cu masini cu un baiat de 11 ani din acelasi compartiment. A stat foarte serioasa si importanta mai ales ca a durat ceva pana la induplecat pe baiat sa ii dea atentie.
A mai ascultat muzica la un radio micut (tot al colegilor de compartiment).
Eu vreau sa ii iau un hamster sau un soricel si ma gandesc ca la drum lung ar fi o modalitate de ai atrage atentia un timp mai indelungat dar nu stiu cum e cu trecutul granitelor cu animalele.

In rest suntem fanii filmului cu "luplu". E vorba de filmul "Mama" de pe vremea copilariei mele. Un fel de Capra cu 3 iezi transformata in film muzical.

Am uitat sa zic ca la mare a invatat Marina toate cuvinte estivale: colacu', valu', nisipu'. Si-a dat drumul binisor la vorba.

Si o veste trista. Ieri a murit cainele nostru care avea 15 ani. Iar Marina tot intreaba de "caine".

Sanatate tuturor si vacante placute!

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput