The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 14
aissa spune:
Neata si de la noi...ne sculam cam tarziu...nu stiu ce se intampla.
Mada am fost fara patut ca noi nu avem pliant. Am avut emotii, la primul somn acolo la pranz in ziua cand am ajuns am leganat-o si a adormit. Apoi fara nici o problema o puneam in patul mare de-a latul, eu langa ea, totul era ca seara sa nu mearga televizorul ca sa fie intuneric. Ziua adormea si cu televizorul deschis. S-a lafait mititica pentru ca avea loc si se rasucea pe toate partile de acum, acasa, nu are loc in patut si drept urmare ma gandesc sa ii fac pat mare. Plajele... in Jupiter e una singura amenajata, chiar se numeste "plaja Jupiter", unde sunt sezlonguri, terase, chioscuri cu de toate...practic e un fel de faleza care ajunge la steaguri in Neptun unde e frumos (daca te uiti la pozele mele, unde e fata infofolita cu trening in cap pe niste balansoare...acolo e la steaguri in Neptun), si mi-a palcut ca au pus astea 2-3 balansoare, o minipiscina, un tobogan mic, o casuta pentru copii chiar pe plaja, cu acces liber. Acum cu algele povestea sta asa: dupa 3 zile de valuri au venit algele si intr-adevar in a 2-a zi de mare calma era cam nasol la mal, trebuia sa treci de un covor de alge. Dar au venit si le-au adunat cu un excavator asa ca vineri cand noi am plecat era apa super curata, nici o alga nicaieri.
Sa nu uitati carutul, sfatul meu...altfel nu ajungeam nicaieri. Plus ca e util sa mai agatati sacosele cu cumparaturi. Daca vreti sa le dati borcanele, eu am folosit de fructe, am avut la mine vreo 2 crezand ca gasesc acolo dar le epuizasem la un moment dat pe cele de fructe din Jupiter si la un drum facut in Neptun am facut aprovizionarea, numai ca prea putin sunt Nestle, mai mult Hipp si doar 2-3 sortimente.
Aniela la ce piscina mergeti?
Cristina si ghighiloi
LiliaToma spune:
Iaka si eu pe aici.
Tot citesc de ceva timp si imi notez in ideea ca voi scrie in curand si " expira" mesajele pana ma hotarasc eu sa scriu.
Cu ce sa incep?
Sarcina usoara, Cristia si Babirusa!
Sanatate multa la piticii vostri, Danina, Geo, Mada, Naty si Ania!
Pupici burticii tale, Ioana! E tare-tare frumoasa poza unde te pupa Alesio in parc! Ma bucur ca a inceput sa doarma linistit
Patrice, imi pare rau pentru sarcina pierduta, dar viata merge inainte si tinem pumnii sa fie bine si pupici multi Ilincai sa nu se mai imbolnaveasca.
Si tie si lui Naty va doresc casa de piatra si o nunta asa cum o visati.
Naty, e tare scumpa "burtica" din poze
Mina, recuperare rapida si salutari vizigotului de la Amelia. Nici ea nu vrea la olita, dar are grija sa ma anunte cand incepe si cand termina procesul.
Lorena, ca tot ziceai ca s-o gasi cine sa il iubeasca pe flacaul tau asa cu urechile mari( pe care le vezi tu mari) eu chiar aveam o prietena, al carei sot avea urechile maricele. Si ea glumea, ca fiind scunda, chiar ii este drag sa il apuce de urechi si sa il traga in jos ca sa il sarute
Adela si Ania, superbe pozele cu piticii. Mi-au placut tare-tare mult.Pe Andrei nici nu l-am recunoscut avand palarioara la inceput( deh, eu stiam ca tr sa vad un cap blond )
Danyce, succes la interviu si sper sa fie decat o inchipuire a ta problema de sanatate. Ma fascineaza Alma mereu cu trasnaile ei.
Anamari, as renunta si eu la vacanta, daca am primi in schimb o casa Ma bucur pentru realizarea voastra si sa aveti numai clipe frumoase si amintiri placute in noua casa. Aveti trei copii superbi.
Aissa, bine ca a fost frumos per ansamblu. Sper sa ajungem si noi anul asta pe acolo. Ce mare s-a facut Ale! Si de ce zici ca nu mananca, ca am vazut ca nisipul ii place si il mananca cu lingura
Am vazut multe poze.
Mi-a placut mult poza Ralucai cu cirese in urechi, si cele cu multi copii. Tare frumoase. si, ooo, Andora, ati taiat si porcul in vacanta si ce de-a treaba a facut Gogosica acolo. Bravo!
Danina ai o familie tare frumoasa, m-am uitat de cateva ori la poza voastra din albumul de la mare unde va tineti de maini si ce frumos se joaca Didiutza cu tati pe malul marii.
Ana, tare simpatic Stefan tuns scurt. Cred ca iti e ft interesant acuma cu el, ca vorbeste atatea.
Ionella,tare simpatic Alex cu ochelari si ce flacau s-a facut! A crescut mult.
Eliana, ai fost o nasa foarte draguta. Nu mai zic nimic de "nasa mica" care e superba.
Gata, acuma ca am terminat cu asta, revin cu alt mesaj despre noi
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
Deci despre noi:
Inca facem recuperare. Am facut o pauza si de maine incepem iar.
Ca evolutie notam faptul ca isi indoaie mult mai bine piciorul( il avea foarte rigid dupa ghips)
Inca nu sta pe picioare, dar a descoperit ca se poate tari in fund si umbla prin casa cu mare viteza. Pana de curand stateam linistita ca ii era frica sa treaca de pe covor pe parchet, dar a depasit momentul, asa ca tr urmarita mai atent. Dar eu sunt fericita si abia astept sa alerg dupa ea.
Apa ii dau de la filtru( avem cana filtranta)
Iaurt nu prea mai mananca, dar luam Jogobella si Milli de obicei. Acuma ii place orezul cu lapte de la Milli. Am incercat sa ii fac si eu, dar facut de ma-sa nu serveste.
La kilograme e tot cea mai slaba si pitica. Dar nu ma stresez, sanatoasa sa fie.
Vorbeste toata ziua si noaptea( daca nu are suzeta in gura noaptea), spune din ce in ce mai multe fraze si mai nou imi striga: "mama lasa catonu" ( lasa calculatorul/computatorul) si este foarte incapatanata si hotarata cand vrea ceva. In parc are grija sa le spuna la toti copiii ca " nu e boie"( voie) sa ii ia jucariile si le da numai daca primeste ceva in schimb.
Pot sa ma laud cu primele poezii de doua randuri( macar cu vorbitul sa ma laud daca cu altceva nu)
"utza-utza cu cautza
pan-a tanti Maiutza"(uta-uta cu caruta pan-la tanti Mariutza)
" nani-nani puiu mamei
sa chesti maie manda foaie" (sa cresti mare mandra floare-improvizatie facuta de mine cand ii cant uneori)
Huu, gata pe azi.
De fiecare data sper sa trec mai des si sa nu mai scriu asa romane....
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
ana_a spune:
Lilia ce bine ca mai auzim si de voi! wow...felicitarile mele pentru poezioare! Si noi incercam sa invatam 2 poezii dar Stefan repeta dupa mine ultimile cuvinte din fiecare vers dupa care ma tot indeamna sa mai zic o data si inca o data si tot asa
Eu cica mai devreme inchisesem calculatorul sa merg la nani...si nici 10 minute nu am stat de m-am tot foit in pat langa baietii care dorm cracanati, enervant de linistiti si dupa cateva incercari nereusite...hop din nou la PC, nu pot sa dorm la amiaza....moama si ce liniste este pe ulita...nici tu tipenie de om
Si daca tot nu dorm am luat la rand pozele cu Stefan si fetelor...nu-mi vine sa cred ce mult sa schimbat copilul meu!Parca e altul...sa maturizat asa la mutritza de zici ca e gata, baiat mare!!!
Ma gandeam sa-mi fac un album special cu poze asa luate pe rand din fiecare luna sa vad mai bine diferenta...vai ce mai trece timpul...indata se fac 2 anisori!Na ca m-au apucat nostalgiile....
O zi buna tuturor!
Ana, mamica lui Stefan
loreema24 spune:
Salutare fetelor,inca mai traim si noi dar mai rar pe aici.
Lilia ma bucur mult ca Amelia e din ce in ce mai bine.
Pupici la tota lumea si sarcina usoara burticilor noi.
Noi suntem bine,Loreema e o zvapaiata ,nu sta locului o clipa dar e cumintica totusi,nu imi face probleme mari.Burtica creste si tot in stomac sta bb de parca ar vrea sa iasa pe gat cand va fi vream pt asta :)).
Intre timp eu si tati ne-am casatorit civil pe 17 iunie si totul a iesit perfect,distractie exact cum am vrut noi.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(27+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)
CRISMIR spune:
IOANA,da,ma bucur ca nu vrea tv,dar m-as bucura sa stea si el locului 15 minute...Doamne ANA tare fericita trebuie sa fi sa nu trebuiasca sa alergi toata ziua dupa Stefan...uffff,eu nu numai ca alerg fetelor,ca in casa nu am unde,dar se urca si face tot ce nu trebuie,mare figura de copil am...dar il iubeste mami tare,tare...la faza asta Robert ar zice"tale tale"...hahahha...repeta tot dupa mine si apoi m-i le zice cand nu ma astept!
ANAMARIA pt copilasi si felicitari pt casuta!...sa va bucurati de ea si las ca concediu e si la anul timp...ti-am mai zis eu,vreau si eu casa!!!
pt LILIA si RAMONA,ca au mai dat si pe la noi cu vesti
Noi tot tristi din cauza AC-ului,groaznic fara aer...si mai nou si cu capul spart,adica Robert si-a crapat efectiv caputul in spate...se juca in parul meu pe canapea si la un moment dat tot topaind, s-a lasat pe spate si a dat cu capul de pervazul geamului...fetelor,dar a dat bine,a inceput sa planga si cand l-am luat in brate si am vazut sange sa m-i se faca rau...am fugit la baie sa-l spal si m-am mai linistit ca nu era chiar mare..el dragutul nici nu a plans mult,dupa ce l-am luat in brate a tacut si-mi zice"mama capu"...adica ca-l doare caputul...offfffff,ce sperietura am tras..dar asta e copilul meu "atomic",eram sigura ca ajungem si aici....si acum nu poate dormii ca lumea pe spate ca-l doare,si doarme doar pe burtica..dar sunt curioasa cum va fi la noapte cand se va misca si-l va durea...uffffff,asa weekend prost nu am mai avut de mult timp
LORENA drum bun acasa spre Romania...eu cred ca as inebunii cu Robert atata drum..asta cand vrea jos pot sa-i dau orice ca urla de mama mama...nu prea are stare sa stea mult intr-un loc,si nici in masina...atatea ore!!!!...dar va mai opriti si voi,nu?...bafta!
si multa sanatate la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
CRISMIR spune:
AISSA am vazut si eu poze,super faine..chiar ma gandeam la tine zilele astea,cum o fi fost la mare?!...nasol cu furatul,si cu vremea nu tocmai frumoasa...dar cred ca micuteti i-a placut oricum
IOANA am tot vrut sa-ti spun ca poza aia cu pupatul burticii e SUPERBA
Fetelor eu ma tot uit la poze dar uit sa zic ceva...asa ca scuze daca mai omit pe cineva, sa stiti ca le vizionez
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
pufymic spune:
Buna dimineata fetelor!
Lilia, Ramona bine ati revenit si voi cu vesti!(si ma bucur ca sunt doar bune....vestile)
Ramona felicitari pentru pasul cel mare si "casa de piatra" si sa fiti fericiti!
Lilia ma bucur ca face Amelia progrese!
Cris bine ati revenit!Nasoale experiente ati avut cu hotii....pozele nu reusesc sa le vad ca nu-mi deschide pagina(netul merge prost), dar perseverez!
Multumim de complimentele la adresa goangei...si mie imi place poza aia in care pupa burtica....toata ziua o pupa si pune urechea sa-l auda pe bb
Pupici!
Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
lorena_andreianu spune:
Mina, merci de raspunsul despre cacao.
Lilia, Ramona, ma bucur de vesti si pupici piticelor (si burticii!).
Mirela, da, ne mai oprim... dar prevad 2 zile de cosmar... Fiu-meu nu poate dormi in masina mai mult de o juma de ora... asa ca o sa faca nani in reprize, sper.
De stat sta cuminte in masina, ca tot povestim (eu si el repeta ce cuvinte stie). Cert e ca sunt in cautare de cantecele pentru copii (daca aveti linkuri va multumesc anticipat!).
Altfel, fiu-meu e mare artist in ale cazutului in genunchi... Nu vrea decat sa alerge si nu e zi in care sa nu-si faca rani.
Ioana, stiu ca Alesio si-a prins o data un degetel in usa (?) de i-a cazut unghia... Cred ca si noi patim acelasi lucru. Mai precis se vede clar ca e lipita doar jumatate. Ce sa-i fac?! Nu cred ca o sa-i cada de tot; s-a desprins dar nu incomodeaza. I-o tai progresiv?! ca ea tot creste cu celelalte... arata urat, dar ce pot sa-i fac?!
Va pup pe toate si pe toti!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
aissa spune:
Lorena ce fel de muzica vrei? Incerc sa iti trimit cutiutele muzicale daca iti trebuie....
Cristina si ghighiloi