The best of aug-sept-oct 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by andora

Nature, Naty.... cand aveti casatoria religioasa? Ca tot vorbim de nunti dar nu stiu datele principale

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Eu pe 1 octombrie. Am vrut neaparat sa fie in octombrie ca e o luna norocoasa pentru mine.
Patrice?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Zic si eu cu intarziere

LA MULTI ANI, RALUCULE, IONELA, CALI, TYAA!

Si noi suntem bolnavioare . De alaltaieri tuseste Dodolina saraca de nu mai poate, a facut si febra noaptea, e o nenorocita de viroza. Am fost ieri la doctor, nu luam antibiotic doar Panadol, Aerius si un sirop de tuse nu stiu cum il cheama.
Azi parca a inceput sa tuseasca altfel, i-a mai copt, sper sa-i treaca pana duminica cand plecam.

Sanatate la toti copilasii bolnaviori!

Mada ce sa zic, e tare greu sa organizezi o nunta cand ai copil, nu am deloc timp, de fapt inca nu am cumparat nimic si am intrat intr-o panica teribila. Bine macar ca am aranjat cu restaurantul (Casa Ardeleneasca Caredy, in Dorobanti) si biserica (Cretzulescu).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multa sanatate bolnaviorilor! !

Daniela - cum e cu job-ul?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Naty,Mada- pupici bolnaviorilor!

Noi o sa avem nunta pe 30 sept, la biserica Sapientiei si apoi mergem la Il Gattopardo Blu, undeva pe Calea Victoriei...E un restaurant dragut, cladirea e construita prin 1870 si are acel aer boem...Sper sa fie ok.Problema e ca nu am timp de alergat, nu am cumparat nimic, nu am nici o idee despre cum sa fie rochia, stiu doar cine o sa mi-o faca.Ieri am luat vreo patru ceasloave cu modele de rochie, m-am cam pierdut in ele...ca toate manechinele arata super, pe ele orice carpa arata perfect, si mi-e greu sa imi imaginez cum mi-ar sta mie cu un anumit model...Cam atat.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Herra, merci de intrebare.Pai acum vreo doua ore am vorbit cu directorul de personal si vineri dimineata am al 2-lea interviu, de data aceasta cu doua femei , ceea ce ma face sa am oaresce emotii.
Patrice, Naty, va urez bafta cu pregatirile!O sa fie bine la final.
Geo, sanatate multa lui Dami!Sper sa-i treaca repede alergia.
Naty, Mada, insanatosire grabnica puiutelor!
Mina, si tie iti doresc sa-ti treaca repede durerea si sa-ti folosesti sezutul cum vrei tu.Si de ce te stresezi,ca Andreea de altfel, atata de tesuturile adipoase sau de celulita la vedere la plaja?Cui nu-i place nu se uita si cu asta basta.Si eu imi faceam mii de idei si problemute, dar duminica trecuta m-am prezentat la strand intr-un costum de baie foarte decoltat, in care nu mai incapusem de 3 ani.Al meu sot crezuse la un moment dat ca ma agatase vreun alt olandez ca nu mai dadea de mine, dar eu eram la 2 m adancime in apa ca numai dupa scufundari ma racoream.
Ma duc imediat pt a mia oara la medicul de familie si de data asta chiar ma cert tare cu el daca nu-mi da trimitere mai departe.Va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata,

Editez sa spun ca m-am intors de la medic cu o trimitere la ecografie sa vedem daca e totul in regula cu uterul sau ovarele mele.Sarcina e exclusa, insa eu simt ca ceva e in neregula, sper ca nimic grav.Acum trebuie sa astept pana pe sapt viitoare vineri ca mai devreme nu am reusit sa fac programare la spital.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Bojuuuu,fetelor (cum ar zice fiu-meu).

LA MULTI ANI la toate sarbatoritele (Ionela, Tyaa, Cali) de pe 3. Sper sa mai primiti urari!

Ce e cu atati pui bolnaviori?! Sanatate multa la toti!

Noi ne topim de caldura pe aici... Asteptam o ploaie de mult promisa si inca nimic.

Altfel, iesim afara doar dimineata intre 8 si 10 si dupa 7-8 seara. Mai nou a prins fiu-meu drag de "mazazan" (magasin), un supermarché unde au la intrare niste masinute pentru pitici si numai pe acolo ne facem veacul. Noroc ca sunt solduri si stiu ca pot sa dau si eu un ochi linistita la toale. Imbin utilul cu placutul!

Ania, poze nu aveti de la mare? Sau tu, Adela?!

Tyaa, ne bucuram de vesti.

Andreea, sa nu te lasi! Nu esti singura... noroc ca noi nu cred ca o sa ajungem la mare anul asta... ca nici nu m-as fi dezbracat. Pe aici se poarta un fel de sal subtire care ti-l legi in brau, dar care sa acopere fundul. La varianta asta ma gandeam si eu daca o fi cazul... Distractie placuta, oricum!

Va pup!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Doamne ce de puiuti bolnaviori in plina vara!Alex a mea, de cand o am a facut o data rosu in gat si de 2 ori i-a curs nasul.De tusit niciodata pana acum.Dar cu vremea asta, cand cald, cand frig si vant totul e posibil.Sanatate multa la pui nazdravani sa se faca bine repede!
In rest fata mea ma plimba de mana prin toata casa.Nu ma lasa deloc.Trebuie sa ma duc unde vrea ea.Ai vostri copii fac asa? Si de ceva timp se amuza de umbra ei pe pereti si-i place rau sa ma joc cu ea cu umbrele astea sa fac ca lupu', ca gaina , ca cioara...mai stiu eu cum.Iar in parc la noi in fiecare duminica e teatru de papusi.A vazut "Cei 3 purcelusi" si "Capra cu 3 iezi".Nemiscata a stat.I-au placut rau de tot.A stat numai cu ochii la ei si batea din palme.
Am plecat ca s-a trezit si iar ma ia de mana sa ma duc cu ea.

Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Raportam o accentuare a racelii cu tuse si nuci la greu....
Ramanem pe ospamox pana inca 2 zile sa facem 7 si mai avem ceva sirop in plus.

AM NERVI CA ASTEPT MOBILA PT PITICA SI PATUTUL NOU SI NU MAI VIN firma care le face e din Brasov si mai dureaza un pic. Ma da pitica jos din pat, ca de cand am dat patutul finutei doarme cu noi am si eu un loc pe marginea patului si tare mai dorm rau.

Danyce sper sa nu fie nimic grav ca si eu ma lupt cu o mica problema jos.

Ah ce burtica Naty parca e Didi si ea mai face asa dupa ce papa.

Am cam terminat si eu cu cumparaturile pt botez, mai am de dat comanda de lumanare si gata ca am inebunit, sper sa nu mai vina nimeni cu propuneri de astea ca saracesc de tot

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca tare scumpa papusica ta tunsa!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Daniela sper sa nu fie nimic grav!

Avem si noi poze recente pe pagina lui Alesio si altele si mai recente in albumul de pe Yahoo!!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput