Gradinita Smart Kids

Gradinita Smart Kids | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

Buna mamici ! Am mai scris despre asta ,dar nu mi-a raspuns nimeni acolo unde am postat .Va rog ,daca stiti cum este aceasta gradinita ,daca are cineva dintre voi copilul acolo ,sa-mi ziceti si mie cum vi se pare .Eu am fost si am vizitat-o ,mi se pare in regula ,dar as vrea sa aud macar o parere despre aceasta gradinita .Se afla in Baneasa .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

clau, uite niste pareri www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72678" target="_blank">aici, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67465" target="_blank">aici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51897&whichpage=6" target="_blank">aici

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Clau,

dupa cum probabil se vede si in linkurile data de Pegasis, eu o am pe mandra mea acolo.

Exceptand cele doua viroze pe care le-a facut de cand merge acolo (si care inteleg ca sunt inevitabile in momentul intrarii in colectivitate), din punctul meu de vedere totul e OK.

Mandra mea e mititica tare - 2 ani si 2 luni - dar s-a acomodat imediat si ii place foarte tare; doamnele sunt foarte bune, foarte umane si se poarta foarte frumos cu copiii. Asta o stiu mai ales pentru ca ii urmaresc pe geam cand sunt in curte (am biroul chiar langa) si vad cum se poarta cu ei cand nu se stiu supravegheate. II tine in brate, ii mangaie, ii pupa.

Mancarea e gatita acolo, de doua doamne bucatarese, si tinand cont ca fie-mea mananca tot, deduc ca este gustoasa.

Ii invata tot felul de lucruri (atat cat poti invata un copil de 2 ani), stie o gramada de cuvinte in engleza, dupa 2 saptamani de gradi face numai la olita si tot asa.

pe scurt, noi suntem multumiti.

A! La copii de peste 3 ani au inceput cursul de inot - la bazin la La Provance. Sub 3 ani nu ii primeste, asa ca noi mai asteptam.

Succes!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Va multumesc mult fetelor .Chiar m-ati ajutat enorm prin ceea ce ati trimis si mai ales ceea ce ai scris Gabrielama pt decizia mea .Eu o sa ma mut in curand pe langa aceasta gradinita si am fost sa o vizitez inpreuna cu sotul si copilul meu si chiar mi s-a parut ok ,dar am vrut sa aud macar o parere de la cineva care are acolo copilasul sa vad mai din interior .Inca o data mii de multumiri .Am sa-i bag dosarul astui mic cat mai repede ca din Septembrie sa poata sa inceapa serviciul .
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

despre acest subiect s-a mai discutat aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72678

Mergi la inceput