Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 24
Mirona spune:
saryta iti doresc din suflet sa fie totul in ordine. Doar amniocenteza te va scoate din dilema. Mie asa mi-a explicat dr. mea despre AFP:
Problema este cand valoarea ta este < decat 75% din valoarea normala, SAU dublul acesteia.
Deci la tine este cam 60% din ceam mai mica valoare normala. Zau ca habar n-am ce sa zic ... dar amniocenteza te va ajuta cu siguranta.
Am mai gasit si despre ESTRIOL - Hormon secretat de placent#259;, care se extrage din urina gravidelor.
asta fatza de ce spuneam eu: ESTRADIOL - Hormon secretat de ovar, utilizat în cancerul de prostat#259;.
Deci se pare ca mai aberez si eu. Va pup si ma duc la culcarica ... pana nu ma trimiteti voi. 
pupici
Miro
21+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
2. cat se plateste prenatalul? 85 % din salarul pe care al la ora actuala?
Miro....85% se plateste prenatalul din salariul actual
va pup, noapte buna
dolores
17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."
dolores spune:
Saryta....valorile normale de la TT observ ca sunt diferite....
dar de ce cu malformatie???ai pe cineva in familie bolnav? sau care a fost cauza?
iti tin pumnii si te pup
dolores
17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."
Donia spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Si mi-e o frica de nastere .... sora cu moartea.
Oh, de nastere mi-a fost si mie frica! Dar cel mai des reuseam sa nu ma gandesc la nastere, imi alungam pur si simplu gandul din cap si reuseam sa fiu linistita. Si ce ma mai suparam cand imi spuneau unii si altii (inclusiv barbati!): "Ei, doar nu esti prima femeie care naste, nu?" Si le spuneam tuturor: "Ba da, pentru mine eu sunt prima femeie care naste!"
Iar singurul gand salvator in timpul travaliului era ca nu poate sa dureze la nesfarsit, trebuie sa se termine si cu durerea la un moment dat. Si s-a terminat, cand mi-au facut anestezia pentru cezariana!
Dar asta e, cum-necum o sa trecem si prin asta!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
iar acum ....dupa cate am citit ca se pot intampla....ma stresez cam mult, dar am incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.
Ei vezi, cred ca de aici vine si increderea mea, asa ca daca mi-am pus credinta in Dumnezeu consider ca nu mai am de ce sa imi fac griji. Fac tot ce stiu eu ca e bine, iar in rest merg pe mana lui Dumnezeu.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
anateo2004 spune:
Buna,fetelor!nu am cum sa tin pasul cu voi,abia daca mai ajung sa va citesc,cand vin de la servici trebuie sa stau cu Teodora,iar seara pic.
Eu sunt bine in principiu,am terminat tratamentul pt ureaplasma(l-am suportat greu,greata,varsaturi),vineri merg sa refac analiza si sper ca am scapat.Saptamnana viitoare merg sa fac TT,iar pe 11iulie m-am programat la un alt eco.Sunt un pic stresata ca data trecuta mi-a spus ca bb2 are niste chisturi la niv plexurilor coroide.A spus sa stau linistita ca trec de la sine,dar nu pot sta.Am cautat pe net informati si intradevar daca nu se asociaza cu alte malformatii trec de la sine.Am chiar o prietena care a avut aceeasi situatie.De aceea am zis sa mai fac una(eco)mai curand(aveam o programare pe 10 aug)sa vad poate au mai scazut in dimensiuni.
Abia stept sa plecam la mare,dar pana in august mai e cale lunga
Va pupic pe toate dulce pe burtici
16+
asiza spune:
Buna dimineata...
Iar n-am somn, mi-a fost cald si m-am trezit cu noaptea-n cap...
Lavinia, frumos tort de nunta...Pupici!
Moni, bine ai venit in
! Suntem din ce in ce mai multe...Ce s-a intamplat de ai pierdut 2 sarcini? De data asta totul va fi bine...
Dolores, eu te felicit pentru rezultate pentru ca sunt toate bune...nu are sens sa te stresezi...daca medicul a zis ca e ok, asa este! Eu am inceput sa fiu destul de relaxata in ceea ce priveste sarcina, mai optimista (ceea ce nu-mi sta de regula in fire). Ba mai mult, nici nu cred ca-mi voi mai face TT, deoarece la o eco morfologica sau la una 3D s-ar vedea orice malformatie a fatului...
Donia, ai perfecta dreptate cu "Ei, doar nu esti prima femeie care naste, nu?"...A facut greseala sotul meu sa-mi zica asta o data si mi-a iesit fum pe urechi, pe nas si gura
...asa m-am enervat...Ia auzi, le e usor sa vorbeasca, ia sa treaca ei la aparat sa-i vad atunci viteji! Subscriu la ce a zis si Mirona: mi-e o frica de nastere....vai mama mama...nu ma mai gandesc ca numa' bine nu-mi face!
Va pupilesc pe toate...
Oana
14+
Mirona spune:
neatza fetelor,
al meu sot ma stie de cacacioasa ... dar incearca si el sa ma incurajeze cat poate.
Il intreb ... tie nu tie frica?
El: de ce?
Eu: ca o sa ma doara ... si ca o sa-mi fie enorm de greu si ca o sa sufar ... etc.
El: Ba da. Dar am incredere in tine ca o sa te descurci si ca o sa fi curajoasa.
HAIDETI SA VA PROPUN O TEMA PENTRU AZI.
Cum i-ati dat vestea cu doua liniutze lui tati si cum a reactionat el.
Astept reactii si ma apuc si eu de povestit.
Pupici si sa va ganditi cine mai vrea sa incerce cu noul capitol ... sa ne vorbim din timp ... ca ne apropiem vertiginos de pagina 20.
Miro
21+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
monis spune:
buna dimineata la toate fetele,
Mirona uite datele mele ca sa ma treci si pe mine in listuta: DN 31.03.1976; UM 2.03.2006; DPN 7.12.2006; spitalul judetean, doctor Mihai Căpîlnă
sarcinile pierdute s-au oprit în evolutie, cica fara anumite cauze, toate analizele care le-am facut atunci au fost bune, deci nici o cauză anume, nu s-au dezvoltat bine (asa spun doctorii).
acum ma simt foarte bine și sper să fie așa până la nastere.
toate analizele mi-au iesit bine, am doar ceva anemie pt. care iau fier, am facut si ceva test genetic (dublu test) în săptîmâna 12 de sarcina care a iesit negativ, deci e bun, după cum am văzut pe rezultat este tot pt. sindrom Down si sindrom Edwards(nu stiu sigur daca asa îi spune), dar nu stiu daca e acelasi cu TT de care tot vorbiti voi.
va pup pe toate.
moni
16+
mayaione spune:
Hai ca incep eu:). Asteptam cam de 4 ani sa tot apara doua liniute, am facut teste sute si toate negative. Deja nu ne mai gandeam, menstruatia intarzia ca de obicei, pana intr-o zi cand a inceput sa-mi fie f rau, greturi toata ziua. Ne-am gandit la toate bolile posibile in afara de sarcina. Asa ca am hotarat sa mergem la spital a 2-a zi. Am mai cumparat un test de sarcina sa stiu ce le spun celor din spital ca-n general daca le zici simptom greata te intreaba daca esti gravida. Seara sotul meu vorbeste cu verisoara mea, fara sa stiu nimic, si-i zice "iar m-a pus sa-i iau un test barza, iti dai seama ca o sa fie tot negativ". Asa ca dimineata la ora 6 eram la baie facand testul. Am asteptat linistita si aproape sigura ca o a fie negativ, dar surpriza au aparut doua linii si f clare. Am sarit direct in pat peste sot cu testul in mana "cred ca sunt gravida, sunt doua linii". Era saracu super buimacit si a zambit asa neincrezator. Am mai cumparat un test in aceeasi zi si atunci chiar am fost siguri de bebe. Fericire mare de tot pe capul nostru. Si pana acum totul a decurs normal la cate probleme am avut si sper sa o tin tot asa.