Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
Raluca_u spune:
fetelor dar pe unde umblati tot nu e nimeni pe aici?
va scos vremea frumoasa afara din casa?
va pup si va astept.
Raluca 20+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
adinazot spune:
Buna fetelor!
sunt si eu noua pe aici!am 20 saptamani si vreau sa intru in grupul vostru!
am si eu ceva probleme pe care asa vrea sa le imparatsesc cu voi!
Adina
mayaione spune:
Bine ai venit Adinazot si felicitari pentru bebe! Ai aflat sexul? La ce doctor mergi?
danita spune:
multumesc fetelor ca ati fost si sunte=ti cu mine ! azi ma simt mai bine...
va pup si va doresc numai bine si o saptamana frumo !
BeBelusca
Dia1609 spune:
madaluta, eu iau materna cam de o luna si nu cred ca m-am ingrasat de la ea... si nici pe altele n-am auzit.... in schimb, daca iei hormoni (progesteron, estrogen), sa stii ca aia sunt de vina :)) dar la ei nu putem renunta daca nu ne zice dr., nu?
Dia 16+ cu
Mirona spune:
Cleomoni bine ai venit in . te asteptam si pe tine la discutii. te trec in lista, dar te rog sa-mi mai dai si ceva data: DN. UM, DPN, spitalul si dr. ce te va asista. Felicitari pentru bebel si un pentru mosul darnic din acest an.
adinazot esti deja pe lista noastra. Uite ... esti pe penultimul loc. Pe pagina7 a acestui capitol ti-am raspuns si te-am rugat sa ne dai si datele. Ce probleme zici ca ai? Hai sa vedem daca te putem ajuta cu ceva. Scrie-ne.
danita ma bucur ca esti mai bine. Sotul s-a calmat si el? Sunteti ok acum? Sanatate multa.
noi acum ne-am intors de la strand ... fu fain dar prea populat. Anume am ales un strand mai aparte - anul trecut faceau selectie de clienti, intra numai tineret si peste un anumit nr de clienti se inchideau portile. Anul acesta insa ... probabil si din cauza vremii, nu s-a mai tinut cont de nimic si era arhiplin. Dupa ce ca era mizerie peste tot ... nici la WC nu m-am dus timp de 5 ore. Stiti si voi ca nu e bine in aceasta perioada sa ne abtinem .... dar de cat sa intru acolo ... mai bine am indurat pana acasa. In rest ... soare si apa, mai mult dat din maini sa te mentii la suprafata decat sa ai loc sa inoti ... dar fu fain. M-am bronzolit nitel pe umeri si pe fata. BB-lina mea era super cuminte in apa ... nu misca deloc. Cand ajungeam pe patura ... batea usurel ... probabil semn ca nu-i place la soare ... dar alternam cu umbra si se potolea.
Va las .. ca mai am nitica treaba.
Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
m_monique spune:
bune fetelor, am revenit si eu.
azi am fost intr-o mica excursie la Curea de Arges si lacul Vidraru. a fost foarte frumos.
eu din saptamana a 5-a iau utrogestan 4 / zi, si am facut pana acum 11 injectii de gravibinon (1 pe saptamana), si de la inceputul sarcinii m-am ingrasat 2 kg.
14+
Nunta noastra
radu.anca spune:
Sal'tare,ce mai faceti?
Miro, deci avem voie la piscina,nu-i asa? Uraaaaaa! Numa sa mai incap in costumul de baie, ca anu asta nu l-am probat...
Danita, las-o naibii de suparare, ca toate trec, nu ii strica buna dispozitie lui bebe.
Noi azi nici nu am iesit din casa, ca nu am avut curaj. daca in sufragerie erau 29 de grade, afara cate or fi fost? mi-e si frica sa ma gandesc! Si asa imi fac eu norma la baut lichide, din cauze meteo!
Vestea buna e ca poate vin parintii mei incoace la sf. lui iulie....si-mi aduc chestii din tara...mi-e o pofta de cas cu masline, ceva de groaza! Plus ca simt asa nevoia sa vb cu mama, fata in fata, ca pe mess vb in fiecare zi. Voi nu aveti asa sentimentul asta de "vreau la mama" din cand in cand?
Ziceti-mi si mie ce mai mancati, ca pe mine ma apuca o pofta, mananc o data respectiva mancare, si dupa aia sa nu o mai vad in ochi! si nu mai stiu ce sa mananc...nimic nu pare apetisant...
Acum va pup si incerc sa ma duc la somn...desi la 30 de grade, numai somn nu e ...ma rog...
ANCA
Raluca_u spune:
neata fetelor
sa aveti o zi frumoasa si mai putin calduroasa. uite va fac si cafeluta cu mult lapte sau ceaiul numai trezitiva si veniti incoace.
am vazut aseara ofaza in parc de mai aveam putin si saream la bataie.
o mama, daca se poate numi asa isi batea fetita de 1 an si jumatate doi. dar nu o palma la fund ci zeci de palme si peste fund si spate si cap cum o prindea, uneori nici nu o tinea si o izbea pe jos. toate astea pentru ca alergase putin si ea nu observase si se indepartase. imi era asa de mila ca mi-au dat lacrimile dar Ionut a zis ca nu putem sa ne bagam in familia lor.
mi-a stricat seara.
va pup
Raluca 20+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Mirona spune:
neatza fetelor,
pentru bubi26. Sanatate si sarcina usoara in continuare. Mai treci pe la noi ... mai da-ne de veste ce-ti mai face burtica. pupici.
of Ralu - din pacate exista si astfel de cazuri. Am vazut si eu de multe ori asa ceva si clar nu ai ce sa te bagi. Imi doream s-o pleznesc eu pe mama - sa-i spun cat de mult ma chinui eu sa am copii iar ea care ii face pe banda rulanta ... ii snopeste in bataie.
Oricum: un parinte care urla la un copil sau il bate ... se pare ca nu e in stare sa gaseasca solutia de educatie. Astfel incearca prin bataie sa se arate micutului ca de fapt el e adultul si el trebuie ascultat.
Nasol.
Ralu - am trimis doliantele tale fetelor mele. Ele vor sa discutati pe mail sau pe mess. Ti-am trimis parca mailurile lor. Daca nu - rezolvam cand te intorci din tabara.
Pupici si sa ne anunti cand faceti escala la Timi. Petrecere faina in tabara.
radu.anca acum imi aduc aminte ca parca mai intrebase odata o fata despre piscina ... nu stiu daca chiar tu ... dar sigur intrebase una.
DA. este voie. Poate ca e singura activitate (sport) pe care avem voie s-o facem fara restrictii. Balaceala cat mai multa si inot. Stiu ca in primul trimestru nu aveam voie baie ... dar asta pana se inchidea colul - acum ... in trimestrul 2 nu cred ca mai sunt probleme. Am sa intreb dr. miercuri de trimestrul 3 - de asta nu stiu nimic. Intreb.
La noi vor fi azi 39 °C. O sa nebunim. La lucru aer conditionat, acasa la fel. Dar drumul intre ele ... ma omoara. Bine ca nu stau departe ... si in 15 minute ajung ... dar sunt toata rosie in buci si gafai ca o .
V-am tzucat si mai revin.
Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită