Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, eu zic ca daca bei citeva guri doar, ocazional, nu e nici o problema. Iar ca sa fii mai sigura, poti lua bere fara alcool.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Diana fii tare si gindestete ca mai ai putin si vii la Chisinau .Da tu intradevar trebuie sa ei pe cineva cu tine la cumparatuuri ca altfel cu bebitza mica iti va veni foarte greu .Natalitza va fi botezata cind avem noi aniversare de 3 ani de la casatorie .
Nati prajitura arata foarte apetisanta.Nu stiu cind ii voi veni de hac.
Alincic felicitari pentru vize .Va luati zborul din Chisinau sau Bucuresti ?ce hazlie faza cu Sami hehe .Mersi de raspuns.
Cornelia da poate baji fructele la congelator si iarna merg bine la prajituri ,sau faci vreo bautura racoritoare ,milk-shake?
oxy parca l-ai descris pe sotul meu cind vorbeai de hobbiul sotului .Si al meu e inebunit de masina si ar sta sa lucreze,modifice ,lustruiasca cred ca toata ziua

Mie Diana dis-de-dimineata mi-a facut-o ..cit eu ma uitam la noutati si-a bagat degetele in ruj ,sa uns pe fata ,a mazgalit peretii si usa de la baie ,camasa proaspat calcata a lu tatsu ,pijama . si asta in citeva minute de neatentie ..
noapte buna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Davina
Mie Diana dis-de-dimineata mi-a facut-o ..cit eu ma uitam la noutati si-a bagat degetele in ruj ,sa uns pe fata ,a mazgalit peretii si usa de la baie ,camasa proaspat calcata a lu tatsu ,pijama . si asta in citeva minute de neatentie ..
noapte buna.

Valeu, Alina, imi imaginez cum te simteai cind ai vazut toate mizgilite cu ruj trebuia sa faci poze, sa-i arati cind va creste ce pozne facea, fac si eu haz de necaz

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

trebuia sa fac niste poze dar ma grabeam mai repede sa o curat pe maini ca sa nu mazgaleasca si alte lucruri .m-a lasat fiica-mea fara rujuri ...taica-su imi zice sa n-o pedepsesc ca vroia kupila sa ma copie .
au aparut pepenii acolo sau inca nu ?eu numai ce m-am intors de la supermarket cu zamosi si vreau sa incerc azi sa fac o bautura racoritoare din ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'neata
d pe la vreo 7 a plouat la noi si s-a mai racorit oleaka , acum inca e noros, sper sa mai ploua ca si praf s-a adunat pe strazi f mult...
Alina, tare poznasa e fata , parca ii vad "mutrita", Cit priveste bautura racoritoare daca iti va placea, sa pui reteta aici, poate o fac si eu, ca mie asa nu-mi prea plac zemosii . Nasu a venit aseara din ro si s-a mirat ca la noi harbujii sint atit de scumpi inca ~ 1$ per kg, in zona Galati (pe unde a trecut pe drum) erau 10.000 lei vechi per kg, iar la ei in oras(Tirgoviste) erau 15 000 per kg... Zmeura la congelator am inteles ca se face prea moale... Tare am ramas intrigata de afine, cind mergeam in munti in vacanta pe serpentine adeseori stateau copii cu galetuse cu pomusoare - probabil aveau si afine... Ele cresc doar in zona muntoasa? Casa de piatra, Alina! Si noi facem la mij lui septembrie 3 ani
e-he, fetelor, vad ca avem multe evenimente pe 15, tocmai 3 descoperite pina acum
Natali, am observat ca de aia fara alcool ma ametesc Sotul are grija sa-mi ia Stela Artois(cu toate ca se mai serveste si el din ea) sau nasii cind vin si aduc bere buna rom... Asta de la noi e cam acra si brrr...

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

lia, mie mi-a zis doctorul sa beau cate o bere pe zi, vreo 3 zile, ca am colica renala si facusem o criza pe la douazeci si ceva de saptamani. eu mai beau bere din cand in cand daca mi-e pofta. Nu cred ca e un capat de tara. Si in general eu prea m-am abtinut de la nimic (cu exceptia fumatului)....atata timp cat nu exagerezi cu nimic nu cred ce e vreo problema...ca doar suntem gravide nu bolnave

In alta ordine de idei, ieri am fost la doctor. Suntem bine, in grafic. Bebita mea are 1588 grame (+- cateva), sanatoasa, colul este inchis, cordonul ombilical unde trebuie (se pare ca fiica-mii ii place sa se joace mai mult cu ficatii mei decat cu cordonul - mai bine asa, ca suporta mama), lichid amniotic suficient, placenta de grad 0.....intr-un cuvant perfect! Pupici!

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Silvia, multumesc - m-am mai linistit oleaka... . Ce bine ca e totul bine la tine si puita e ascultatoare - creste bine, nu se joaca cu cordonul ... Dar de ce iesi asa tirziu in concediu? nu iesi la 30 sapt? Eu deja numar zilele pina voi iesi - vreau mai repede vacanta

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Lia, eu as imbatrani de plictiseala daca as sta acasa singurica. La servici e oarecum lejer, nu ma stresez asa ca nu vad rostul statului acasa, desi uneori sincer mi-e o lene sa ma trezesc dimineata de mor sau mai am zile proaste cand nu ma simt bine. Plus ca acasa am net doar de pe laptopul lu' barbatu-meu cu zapp, asa ca daca n-as veni la servici nici forum n-as mai pupa decat seara cand vine tati si am cam devenit dependenta de acest forum
Tu in cate saptamani esti?

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

22 fix, probabil doar eu sint f obosita/extenuata deja si cind mai vine si cite un val de urgente si stres, apoi nici nu vreau sa ma mai trezesc dimineata sa merg la serv...

lia_c
de-ale mele

Mergi la inceput

Heliu, fetili,

Sa va zic o stire trasnet: azi ne-am intilnit la Bucuresti, eu si Lilia, cu.... Rodica! Avea treaba impreuna cu sotul ei si erau mai mult in trecere. Dar o ora tot am putut s-o petrecem impreuna intr-un local. Cit de mult mi-am dorit eu sa o cunosc pe Rodica, si uite ca mi s-a implinit dorinta Rodica e fata super de gasca, cu mult simt al umorului, la fel si sotul ei, mie cel putin mi-a facut o placere deosebita sa petrec timpul cu ei. Pacat ca au trebuit sa plece destul de curind. Dar eu nu-mi pierd speranta sa ne vedem si in Moldova.
Bineinteles ca am facut si poze, le pun mai tirziu in contul comun.

Silvia, ce ma bucur ca bebelina ta e sanatoasa si cumintica. Sa fie la fel si in continuare!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput