Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Aia cu sa o tina Dan in brate e tare..cred ca innebunesc amindoi!Dar ai dreptate..iau 2 scutece si le pun pe carucior..sa nu ma uiti cu verigheta cind poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, fetelor!
In primul rind va multumim pentru urari pentru ca azi Sabina face 4 luni, diseara la 22.30. E cumintica fetita , dar nu prea papa. Asta e. Si mami si tati au fost tare mici la vremea lor asa ca nici Sabina nu putea fi altfel.
Giovadatele noastre pentru 3 luni erau 59 cm si 4800 , iar acum la 4 luni avem 61 cm si 5300. Eu am trimis poze acu vreo saptamina la bebeian@yahoo.com dar Ursoaica mi-a raspuns ca n-au ajuns si sa le trimit din nou. Acu zi-mi te rog , totusi unde sa le trimit . Si mai zi-mi ce date sa-ti dau ca sa fie totul ok.
E tare maruntica fata asta a mea si eu ma stresez de nu mai stiu ce sa ma fac. Am zile in care sunt relaxata si imi zic ca asta e, bine ca e sanatoasa insa sunt zile, ca asta de azi, cind imi vine sa urlu ca nu pot s-o conving sa pape mai mult. Adevarul e ca ea e in continua miscare si dr zice ca din cauza asta nu depune prea mult.
E o fetita tare dragalasa, dar tare maruntica . Anymony stie, ca am mers impreuna luni in Gradina Botanica. Tare frumos a mai fost.
Eu o sa incerc sa intru mai des, nu de alta da o sa credeti ca si eu sunt suparata.
va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Diana car eu toata casa marti!O sa-i speri pe socrii cind o sa ma vada..o sa creada ca ma mut de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

poze cu Filip
am pus cateva poze noi

sa stiti ca si mie imi lipsesc fetele ...

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello!
ASTERY la multi ani sotului!
CANDA iar imi faci in ciuda
MIRELA iti tin pumnii sa nu ajungi iar la operatie!
GIOVA
ANASEBE

Despre DIANA ... se tavaleste prin casa pe saltea si nu numai,a fost cuminte saptamana asta,in sensul ca paraca nu au mai chinuit-o dintii.In schimb chiuie si vorbeste ... deja trage mammmaaammaaaa mai clar. Si cu toate ca e tot cu ochii dupa Ghita prin casa si sta cu mami,cand ma intorc de la birou si ma vede incepe sa planga si nici nu ma pot dezbraca de ea
In rest consuma suc de mere,de grape si lamaie

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Tocmai a aterizat pe covor/parchet de pe salte si a inceput sa se smiorcaie ....
Voiam sa va zic salutari!
Si eu sunt cam ... f.f.f.f. necajita - prietenii stiu de ce

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Buna, dragelor!!!
Noi cred ca o sa ne avantam mai cu curaj in marea diversificare ca parca prea o lalai. In ultimul timp nu prea i-am dat nici suculetele de fructe. Asa ca de maine incepe aventura cu supica. O sa-i dau zeama chioara din biberon...a baut putintel mai demult si se pare ca o accepta.
Acum astept sa se scoale pruncutza sa o scot putin la umbra de blocuri si la mireasma de gaze de esapament. Da las' ca mergem noi saptamana viitoare la tzara...
Cata, mai bine trambaleaza tot ce poti decat sa te trezesti pe acolo ca iti trebe una alta. Eu asa o sa fac cand o s-o duc pe Clara la tzara. Gio, se apropie momentul adevarului, cand vine rochitza de miresica cu bebica?? Ana, te lasa Tiberica fara biblioteca una-doua. La multi ani la mami, sa se bucure de pitic si sa citeasca cu placere cartea.

Mai, eu am ramas cu un gust amar dupa treaba asta cu cearta si plecarea fetelor. Oare nu putem face nimic sa le aducem inapoi??
Parca prea multa lume a plecat...asta ar trebui sa ne dea de gandit. Voi ce ziceti?
INGRID, IOANA, IRINA, LILIANA, ANDA...COME BACK TO US!!!!

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare fetelor ! Eu va citesc dar cu inspiratia stau cam prost La multi ani bebeilor sarbatoritzi azi sa creasca mari si sanatosi
Si trebuie sa mai spun ceva Lilianei, Ioanei si Irinei, mai fetelor venitzi inapoi , mie sincer i-mi lipsitzi tare mult , chiar daca va cunosc doar virtual eu m-am atasat de voi si am petrecut clipe frumoase aici pe forum Nu ma omor eu cu scrisul dar citesc mereu toate postarile si acum parca simt un gol , ceva lipseste si se simte
Toata lumea se mai cearta dar nu trebuie sa le punem pe toate la suflet , am devenit mamici pot spune ca " impreuna" si eu vreau sa ramanem tot impreuna cat timp va exista forumul " mamici ianuarie-februarie 2006"
la toate fetele de pe forum si le astept si pe "suparacioase"

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

De fapt rugamintea de a reveni printre noi se adreseaza Tuturor fetelor care nu vor sa mai scrie si sa faca parte din secta !

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Pai daca si voi simtiti ca lipseste ceva, haideti sa luam masuri. Daca o sa vada ca ne pasa de ele, poate o sa se intoarca.

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput