Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc fetelor. Chiar ca e minunat, doar eu l-am ales. la fel cum sunt si sotiorii vostri.
Florile stau pe canapea- nu am vaza si eu pe DC si imi tot admir verigheta.

Am bagat la spalat macar hainele lui Marco. se termina masina pana mergem in oras. Oricum stiam ca pana la 6 se mai face ceva, ca pe urma se intra la biserica.

Toanca eu ii spun supa de legume, dar de fapt e un nectar mai gros. am mixat si legumele cu zeama aia, caci nu mai vrea apa aia chiaora.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Toanca, pai tu vrei sa ii dai cu bibe supica? Eu ii fac supa, dar ii dau piure. Am trecut de ceva vreme de faza cu zeama chioara.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Hai ca Clau a fost suuuper!
Astery Multam de urari. La multi ani si sotuluii tau! Si multam si de info-ul cu sarbatoarea ca habar nu aveam. Chiar o sa bag masina la spalat in seara asta. De calcat am calcat azi o tona.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La mine de la inceput nu a vrut cu bibe; direct cu lingurita...
SI eu mixez toate legumele, dar nu cu toata apa in care au fiert.
Va doresc un weekend placut.
Va pupic pe toate si ne auzim luni

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Toanca, nici eu nu mixez cu toata apa.
Anymony, drum bun si sa aveti un weekend frumos la tara.
Irinel, mi-o si inchpui pe Ilinca ce ochisori o fi facut cand a vazut atatea luminite.
Deci fetele, cand sunt agitati bebeii noaptea, fuga cu ei afara la luminite.
Cosmi, e adevarat sotul tau. Auzi tu, scapat ambii copilasi...

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova ai un sot de nota 10!Vreau sa vad verigheta!
Dianavin si eu pe terasa la tine!
Toanca si eu cu piureul de legume aproape de la inceput..doar de citeva ori i-am dat zeama, dar ce m-am mai chinuit!
Astery sa-ti traiasca jumatatea si sa va distrati bine!
Fetele eu sunt perfect multumita..a mincat bine azi de toate, inclusiv iaurtul Cimpina care e cam amarui, dar i-a placut cu cereale..so crestem mari mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dilema mare..maine sa car si Polly dupa mine sau sa-i dau sa pape in caruciorul nou si sa-l faca albie de ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova super sotul tau!
Sa stiti ca noi ne coacem aici ... avem 30 de grade in casa ... chiar si cand afara se racoreste. Suntem in cautare de aer conditionat, ca nu se mai poate.
Filipelu da din picioare la mine in brate ... si loveste tare ca un calut naravas. Eu ma lafai pe DC si soacra face curat in bucatarie asta da viata!!! O sa ii zic sa vina mai des sa faca de-astea
Maine mergem la sat ca s-au copt ciresele. O sa ma gandesc si la voi Moni mergem la Bihor si stiu ca si tie iti place. Pupici la lady Di
Am vazut pozele cu Mateias, Marco, Angelo, Dani si Alexandre ... mumosi foc si nastrusnici, unul cu picioarele in gura, altul pe tron si tot asa ... Am mai vazut si alte poze dar nu imi aduc acum aminte. Pupici la toti

fetele

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata e cam greu si voluminos Polly. mai bine in carucior, pui un scutec, prosop ceva sa nu murdareasca. sau o tine Dan in brate .
Ma bucur ca a papat bine. Pe marco l-a luat Clau pe santier si vroiam sa-i mai dau ceva papica. cand se intorc.
Oare ce-o face copilul meu? e cuminte?
Nu sunt invatata sa nu-l am in preajma.
Poze...cand se incarca acumulatorii, caci erau descarcati.
Diana, Toanca si eu i-am dat piureu de la inceput, nici n-am incercat cu zeama caci ziceau fetele ca nu o bea. I-am dat de 2 ori si a baut, atat.
Anasebe si eu am calcat azi, parca am stiut ca e sarbatoare. Bine ca am aflat, caci de nu spalam maine si iar ma certa Liliana.
Canda adu cirese si la noi. La mine, ca stau la 2, aseara erau 29 grade in dormitor... so..... si distractie faina la tara.

Beyyy...mie-mi lipsesc fetele .

Am gasit un borcan de 5 litri si acolo am bagat florile.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Cata, daca aveti loc in masina cara tot. Ca doar nu cari tu, cara masina.
Si te astept la o bere, la un suc, la ce vrei tu, pe terasa.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput