Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna si de la noi.

Nu prea pot sa scriu ca mi-a adormit bebe in living si nu vreau sa il trezesc batand la tastatura. Asa ca revin mai tarziu.
Doar pentru Andrei si Sabina Maria. Sa creasca sanatosi si frumosi si sa le aduca parintilor numai bucurii.
Si pentru mama ta, AnaS, sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepoti multi ani de acum incolo.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu de cate ori mananca ( dintr.o canita ) pun apa in borcanelul de 180 gr. si torn peste ce a ramas sa am idee cat a mancat ( cam cat din borcanel cum ar veni ) Acum a mancat in jur de 170 gr. supa legume-carne si a baut apa. Pe caldura asta dati-le apa ca li se face si lor sete

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery pai ce sa facem si noi. in casa ne coacem, asa ca...fugim unde este AC, si unde avem treaba.
Maraki eu i-as da apa, dar nu vrea. in schimb baga ceai la greu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Si noi tot cu Baby Drink. Azi noapte nu s-a trezit, doar dimi la 5.30 si i-am dat ceai de tei, facut de seara. A baut ceva... indulcit cu glucoza.
Acum doarme somn dupa somn, io sunt chiauna, azi am reusit sa strangem tot dincolo si inca la aceasta ora se trambaleaza lucruri... brrr, nici nu vreau sa ma gandesc. Astept sa se trezeasca si s-o taiem la plimbaceala, macar vreo ora si jumatate.
Mai, n-am vazut ce doarme cu omida aia pe ochi... ce-i place...
Aseara am reusit sa ma fac si eu adica bella, epilat/defrisat, alea-alea... sa trec la fuste, ca nu mai merge atat cu pantaloni.
Hai va pupa mama!

P.S.: Maraki, si la mine la biserica se canta la aceasta ora. Au difuzoare afara... avand in vedere ca maine-i sarbatoare mare. Si e si ziua lu' soatza mea . Maine se termina Dragaica, anul asta n-am ajuns acolo, pacat. Poate la anul, cu bebe.

La multe lunite sarbatoritilor de azi!
AnaS, la multi ani si multa sanatate mamei tale!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery La multi ani pt. sotul tau, sa iti traiasca, sa fie sanatos si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti Ce sarbatoare este maine? Pupicei pt. Razvanel frumosul Si eu m-am ocupat de mine dimineata

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa spal si eu azi, daca maine-i sarbatoare.
Astery pt. al tau sot!!!

Mi s-a intampolat ceva frumos: suna la usa, deschid si vad un buchet mare de crini, in spate Clau, cu o punguta- verighetele si ma intreaba:" vrei sa fi sotia mea si sa-mi faci un copil?' La care eu:" altceva ca deja sunt fumate astea"
Nu s-a rabdat si cand i-am zis ca m-au sunat de la bijuterie sa mergem dupa verighete a si de la birou.
Acum a luat copilu si s-au dus in santier. sper sa pot sa-mi fac si eu linistita dusul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maine este Nasterea Sf. Ioan Botezatorul - Sanzienele si Dragaica! Cu cruce rosie. Cine poate sa nu spele, calce, coase etc.

Fetele, sarumana de urari pt. sot. Sa va traiasca si voua.

Giova, ai un sot tare bun. Si cred ca si tu stii asta. Nu mai fii asa de dura cu el, ca zau n-ai de ce. Sa-ti traiasca sotul si copilasul!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Revin si eu. Nu l-am tezit eu pe bebe, dar mi-a sunat telefonul.
Acum e in perioada aia faina de dupa somn cand se joaca cu manutele, isi studiaza piciorusele, etc. Asa ca scriu cat de repede pot.
Dar nu mi-am notat ce vreau sa zic, ce si cui, si bineinteles ca am uitat de azi dimineata si pana acum cui vroiam sa raspund, dar pe bune ca am avut cate un cuvant pentru fiecare.
La noi inca e bine si avand AC in casa nici nu ma intereseaza cum e afara.Si pe terasa avem umbra de la un tei baban si batran, asa ca...fericirea pe capul nostru.
Aoleuuuu, de aseara vroiam sa scriu si am uitat.
Janina, sa te distrezi la Depeche. Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu pe acolo, nu mai zic de barbate-miu...
Cosmi, vezi ca am intrebat si eu cu cantaritul acum cateva zile. Se pare ca fetele au borcane, au farfurii, au totul gradat.
Deci Cata, mergeti la racoare. Foarte bine, sunt sigura ca ii va place lui Bia.
Mirela, tinem pumnii sa fie bine. Eu cred ca ii amenintam cu judecata pe incompetentii aia care te-au lasat sa tragi atata. Aici se misca destul de bine si fain lucrurile numai daca folosesti cuvantul avocat.
Sanatate multa si sper sa nu mai ai nevoie de inca o interventie.
Giova, felicitari pentru verighete si casa de piatra de pe acum.
Astery, pentru al tau sot. Sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii alaturi de voi.
Nu cred ca ai pierdut mare lucru din Dragaica, doar cand mai creste Razvan sa va placa pe acolo.
Maraki, la mine in calendar scrie asa " Nasterea sf. Ioan Botezatorul(Sanzienele-Dragaica) si e cu rosu. Dragaica asta e un balci care se organizeaza in fiecare an la Buzau.
A inceput bebe sa se mai mataie, asa ca mai iau o pauza.
Pupici cu lipici la restul fetelor.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Pana am scris eu mi-a luat-o Astery inainte.
Giova, ai un sot minunat.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bravo Giova....frumos din partea sotului tau.
Va tot aud ca le dati piticutilor SUPA DE LEGUME.
Eu nu reusesc ca nu vrea decat piure de legume sa poata manca cu lingurita;
Facuta gen supa de pus in biberon NU VREA NICI IN RUPTUL CAPULUI.....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput