Mamici de iulie - august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabana spune:
Si eu am bufeuri cand am contractii. Si asta inca de pe la 5 luni.
Pika asa este mai e atat de putin.
Mamanati sorry de intarziere La multi ani sotului.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
larissa_79 spune:
Buna dimineata fetelor! Astazi ma simt bine insa...aseara mi-a fost foarte rau...ma gandeam ca nasc pana dimineata. Bebelusha mea a fost foarte agitata si a miscat mult..incontinuu..si o simteam si f jos..misca pe la osul meu pubian. Cred ca e angajata si vrea la mama si la tata. Nu aveam contractii dureroase...doara ca se intarea burtica mai des, ma durea cand misca...ca apasa vezica si toate cele si mergeam des la baie. Voi ati patit asa ceva? 
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
anasia spune:
buna, fetelor!
monica, cristina ioana, letitia, felicitari pt bebelusi, sa fiti sanatosi,mancaciosi,iar mamicilor sa aveti laptic !
fetelor, ma plictisesc de nu mai pot!e si cald, sa ies afara nu ma pot aventura ca n-o sa rezist;
burtici care sunteti pe ultima suta de metri, fiti barbate!
anasia 33+
Alessia
pika-pika spune:
Stefania,cred ca de la caldura sunt...Da,am observat si eu ca la contractii ma ia cu calduri,dar nu am nici o durere...Am facut radiografia,are loc destul bebe sa iasa
Acum ma duc la plimbare,merg cat mai mult...
38+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
Consi spune:
Larissa simptomele care le descrii tu eu le am acum si noi avem 34w+. Oricum din cate am auzit inainte de nastere bebe-le se linisteste. Probabil savureaza ultimele zile din burtik.![]()
Consi 34+ si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
larissa_79 spune:
Consi, multumesc de raspuns. Eu n-am mai avut chiar asa seri agitate din cauza ei...si senzatia asta ca e f f jos....si e ciudat pentru ca burtica mea e inca cocotata la etaj. Cred totusi ca s-a scurtat colul foarte mult. Si facea bebelina o presiune pe oase...super mare, ca o apasare intensa din cand in cand. Oare apasarea asta insemana contractii dureroase sau nu? Desi pe mine apasarea asta nu ma doare...simt doar o presiune atat. O sa vad ce zice dr. luni la control. E foarte strange ca doar seara se manifesta asa...am eu o presimtire ca seara o sa ma apuce durerile nasterii si tare nu as vrea, as prefera ziua. In seara asta o sa scot burtica la plimbare...si poate o sa fie mai cuminte.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
Consi spune:
Fetelor, ce liniste e azi pe forum! Eu plec la cumparaturi. Am chef de cheltuit bani.
Mada ai reusit sa rezolvi cu casa? Sa ne trimiti si noua poze.
Cristina_ioana te rugam sa ne trimiti si tu poze cu bb Luca.
Consi 34+ si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
avmaria spune:
Buna fetele !
Consi, vroiam ieri sa-ti raspund da nu am mai apucat. Sunt convinsa ca si tu esti o tipa tare si un om cu un spirit liber. Nu-ti fa probleme ca si daca ai o viata de rutina poti sa ai un spirit liber si vice-versa poti sa ai cine stie ce aventuri in viata dar de aia sa nu fii liber. Si sa stii ca nici io n-am facut totdeauna numai ce-am vrut si pe masura ce am imbatranit am invatat ca trebuie facute si compromisuri in viata. Si eu am avut in ultima vreme o viata relativ rutiniera, si sa stii ca m-am simtit bine, spre asta am tins, simtisem nevoia sa ma asez … Trebuie tu sa ai mai multa incredere in tine, sant convinsta ca esti o persoana deosebita.
Map, sa stii ca imi da speranta ce mi-ai scris de soacra ta care a putut sa boteze.
Mada, ma bucur ca ati gasit o casa cum doriti. La cat e de mare mi se pare foarte ieftina fata de preturile care le stiam eu.
Pika, da am fost si in Peru. Nu te speria de palpitatii. Eu am avut destul de devreme in sarcina si atunci m-am speriat un pic, imi simteam inima in gat cum o lua razna si batea foarte repede cateva secunde. Atunci m-am interesat si explicatia e ca se intampla in sarcina, si dispar dupa. Nu e neaparat de la caldura, eu le-am avut cand era mai frig. Creste mult volumul de sange, inima trebuie sa lucreze mult mai mult, de aceea ne creste si pulsul. Va intra totul in ordine dupa nastere. Hai curaj ca mai ai putin.
map spune:
Buna fetelor,
am terminat si noi cu cumparaturile. Dimineata asta am incercat sa intru pe forum insa se pare ca nu mergea site-ul.
Pika-Pika si eu am palpitatii din luna a treia de sarcina. Am fost de doua ori la cardiolog, inima este sanatoasa tun, cauzele palpitatiile fiind propabil hormonale (eu am si o hipotiroidie de multi ani). Oricum din cauza palpitatiile stau acasa in medical asta ca sa nu ajung la medicamente care nu-s deloc indicate pentru bebe. Acum de cand este cald rau afara s-au indesit si uite chiar acum m-au apucat desi nu am facut mare lucru astazi. Stai linistita, fara efort. Sper ca vor trece odata ce apare bb ca mie una mi s-a luat de ele.
avmaria cu botezul cred ca depinde de preot, poate gasesti unul cu orizonturi mai largi
Botezul va fi in Franta sa inteleg, nu? acolo ii aiurea ca nu-i alegerea de preoti asa de mare, presupun ca-s numai cativa.
Monica si
32 +
Kehleyr spune:
Bonjour dragelor,
Am disparut ca magarul in ceata vreme de o saptamana pe motive intemeiate de nastere
. Asa ca o sa ma scuzati daca nu mai sunt la curent cu ultimele noutati, dar am zis sa va spun ca totusi mai traim
.
Am nascut exact acum o saptamana, pe 17. Era ziua sotzului meu, care facea 30 de ani. Dimineata a inceput cu pregatiri pentru pizza seara (la care pizza inca visez
), asta pana cand inspre pranz m-au luat pe mine niste intepaturi usoare. Nu erau dureroase, dar cum doctorita imi zisese sa fiu atenta la orice fel de durere care este d alt tip, si asta era de alt tip, in sensul ca era in zona pubiana, sub operatia veche, si nu au cedat la no-spa/scopantil, am sunat-o si fuga la spital la camera de garda, unde dupa un consult sumar s-a decis: cezariana. Atunci imi cam tataia fundul, acum ma bucur ca s-a intamplat asa repede si nu am mai avut timp sa ma stresez. Noroc ca era bagajul facut din timp, am plasat rapid copilul nr. 1.
Cezariana a doua a fost cam ca prima. A durat mai mult (in jur de o ora fata de 30 de minute) si ulterior mi-a spus doctorita ca am facut tare bine ca am anuntat-o, pentru ca aveam deja peretele uterului foarte subtire pe fondul operatiei vechi si a fost chiar un pic mai dificil. Cred ca anestezistul a fost mai meserias pentru ca mi-am revenit mai repede, de fapt de pe masa de operatie cand tocmai terminasera, si nu m-a harait pe gat de la intubare. In continuare stiti si voi cum este, stat la salon unde am murit de caldura, una peste alta cum am ajuns acasa (marti) a inceput sa fie totul mult mai bine iar astazi la o saptamana dupa sunt aproape complet refacuta (si am dat jos deja 8 din cele 15 kg extra
). Doctorita mea a fost o draguta si s-a purtat foarte frumos tot timpul.
Ce a fost diferit, si asta aviz mamicilor la al doilea bebe, ca nu tine de cezariana, tine de a doua sarcina: sunt mult mai intense contractiile de dupa nastere, prin care se strange uterul. Eu de prima oara nici nu le mai tineam minte, acum nu puteau fi trecute cu vederea...
Dar sa va zic si de copil, ca m-am laudat numai pe mine
. I-am dat numele Sofia (cu accentul pe "i", va rog
), s-a nascut cu 3,250 grame si 48 cm, Apgar 10. Este incredibil de cuminte, nu-i auzi vocea decat foarte rar, mananca bine (iar eu am lapte, din fericire, suficient), si doarme mult. Nici nu o simti in casa. Sper sa reusim sa nu facem colici, ca atunci s-ar schimba lucrurile radical.
Artera aceea minunata nu a avut nici un impact la nastere. din fericire Sofia este complet sanatoasa. Nici nu va puteti inchipui ce usurare am simtit. Cred ca momentul cheie a fost cand am vazut-o la fata si mi-am dat seama ca nu ma minte nimeni cand imi spun ca e normala.
Nu am apucat sa va citesc din urma, dar am consultat listuta si vad ca mai avem trei bebelusi in grup. Bun venit Alexander, Luca Alexandru si baietelul Letitziei! Mult noroc in viata si sa aveti parte numai de bucurii!
Kehleyr cu
Stefania si
Sofia