Mamici de iulie - august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
lucians spune:
Inca un bebic pe la noi...Felicitari mami,sa fiti sanatosi si voiosi!
Io acu am aparut de la dr.si sunt fff fericita ca,in ciuda placentei mature,fetita mea a luat in greutate,de la ultima eco(31w6d),inca 1170g.Adica-i o grasana de 3244g la 35w3d.Please,treceti-ne si pe noi pe listuta cu noua greutate.
Cand l-am intrebat pe dr,in caz de contractii, ce-as putea sa mai iau pe langa no-spa,mi-a zis:"nimic,pur si simplu ,lasi sa se declanseze travaliu,ca-i destul de dezvoltata".Dar oare,nu tb sa ajungem si noi la 37w? Fetelor,voi ce ziceti? Dar parca asa as zice si io,ca dac-o sa mai stea,poate s-o face vreo malaca,de n-o mai iesi pe unde-o trebui sa iasa(exclus cezariana)
Gabitza
35+ cu
Daria si
Andrei(28 dec'96)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos
cornelia_laura spune:
Fetelor eu una simt ca mai am putin si plesnesc
. Am si mainile si picioarele umflate non-stop, si dimineata cand ma trezesc sunt asa. Ciudat ca tensiunea e tot mica, de regula 9/5. Sincer nu mai am rabdare
. Stiu ca imi va fi foarte greu cu 2 bebei mici, stiu la ce sa ma astept cu un nou-nascut, dar abia astept sa raman fara burta!
Cornelia, mamica lui
Eduard(2 ani) si
36+
Eric
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
larissa_79 spune:
lucians, asa mi-a zis si mie dr. de pe la sapt 36 sa nu mai i-au no-spa si alte cele. Eu am mai luat asa cate unul pe zi...cand se intarea mai tare.
In seara asta e f f agitata si misca f f jos..cred ca nu mai am multe zile pana nasc.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
MissJJ spune:
Letitzia felicitari pt baby! Sa va trasica, sa creasca mare si frumos si sa fie cumintzel!Pupici multi si te asteptam cu poze si povestea nasterii!

Fetelor am vesti bune!!!
Am gasit o casa super.
Vrem sa o luam e 795 pe luna, are garaj, gradina in fatza si in spate, 3 dormitoare mari si frumoase, living imens si bucatarie spatioasa. E si in fara londrai dar nu departe ci numai la 13 min cu trenul de unde stam acu si noi stam in zona 3 deci nu departe. Avem voie si pisici ei aveau trei. Se va elibera pe 14 iulie casa.
Am sunat in seara asta la agentie dar erau deja plecati si am lasat mesaj si sun maine dim sa vb cu ei sa o pastreze ca noi o vrem. Daca merge totul bine poate duminica sau luni facem si actele.
Sa imi tineti pumnii va rog! Aaa e si la 10 min de statia de tren ce mai e superrrr.![]()
Am asa emotii sper sa fie ok sa nu o dea la altii sau ceva ca innebunesc creca. Ptiu. ptiu sa mearga totul bine! Va zic maine dim ce am rezolvat. Vai nu mai am rabdare pana maine si asa nu am somn ce mai nu dorm deloc la noapte creca.
Vai ce emotii am!!!![]()
------------------------
32+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Sabana spune:
Mada super. Eu iti tin pumnii sa fie bine. O sa vezi. Uite cum le aranjeaza Doamne Doamne pe toate. 
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
corbioana spune:
Sunt o mamica cu bebe de iulie-aug 2005 (vorba vine ca e nascut pe 27 iunie) dar vad ca traditia se continua si la voi sa aveti bebei de iunie
Marti micul meu plimbaret face un anisor si m-au apucat nostalgiile si am dat de subiectul vostru si mi-am amintit ce fiori de emotii aveam si eu anul trecut pe vremea asta, stand cuminte in pat sa nu nasc inainte de cezariana programata, intr-o luni....
Va pup pe toate si bebici si burtici si sa fiti tari, ca e cel mai minunat lucru care vi se poate intampla, si totul va fi ok!!!! 

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Ancutex spune:
Pupici la toate burticile. Nu am intrat vreo doua zile si ati scris o multime de pagini.
Mamanati, scuze de incurcatura
, La Multi Ani sotiorului tau, sa fiti fericiti si sa va bucurati de un bebe sanatos, mancacios si tare iubit
.
Multumesc si
fetelor care mi-au dat sfaturi in legatura cu drumul la Cluj. Eu ma simt bine, dar totusi simt o presiune in partea de jos si ma misc mai greu. Ideea e ca nu suport sa imi asum nici un risc. Sunt in stare de orice sacrificiu pt bebelina mea, doar sa fie ea bine. Sunt o fire f activa, ador sa fac sport si sa calatoresc. Dar cred ca acum voi sta cumintica acasa. La drumurile care sunt in Romania si felul in care se circula nu as vrea sa am surprize neplacute pe care sa le regret apoi.
Nu am citit tot, asa ca va las acum si revin mai tarziu.
Ancutex 32+
pika-pika spune:
avmaria in peru nu ai fost?
Sabana,marti deci....Ce putin mai e...As vrea si eu sa nasc tot marti ca tocmai e doctora mea de garda
lucians daca tu nu stii exact data la care ai ramas insarcinata ,poate dupa UM este un pic eronata data DPN-ului.Mie mi se pare ca bebele tau are deja greutatea unui bebe de mai mult de 37 de sapt...Eu nu as mai lua non-spa daca as fi in locul tau si as lasa natura sa-si faca treaba...Parerea mea,tu faci cum simti tu ca e mai bine.
cornelia_laura nu-mi zice...si eu abia astept sa scap de burta,desi nu a mai crescut deloc in ultima luna.Eu am un chef nebun sa il stang in brate pe sotul meu,sa ne jucam
...Nu pot sa fac nimic,ca sa nu mai zic ca vreau sa ma giugiulesc si cu bebelina
...Tot incerc sa-mi conving sotul sa facem ceva
ca sa declasam nasterea dar nu am nici o sansa...Ma consolez cu ideea ca bebelina inca isi dezvolta sistemul nervos in burtica...
leistra cred ca mai ai putin...Cate saptamani ai?Oricum stai cumintica.Cornelia_ioana spunea ca ea a pierdut dopul cu o luna inainte sa-l nasca pe Eduard.Am retinut bine,Cornelia?
mada_mxm felicitari pentru casa!Sa va aduca mult noroc!
Fetelor am si eu o intrebare pentru voi.De cateva zile am palpitatii,parca ma ia asa cu tremurat,exact ca atunci cand bei prea multa cafea...De la ce o fi?Sa fie tensiunea?Dar la mine a scazut in ultimul timp.E prima oara cand mi se intampla asa ceva in viata mea...Cam nasoala senzatia...
38+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
mamaluidavid spune:
Pika,palpitatiile pot fi de la caldura,daca zici ca tensiunea nu e.
In timpul palpitatiilor nu se intareste burtik? Eu de ex. cand ma ia cate o contractie am bufeuri.
Ti-au facut radiografia? Esti ok pentru nasterea naturala?
si sa vina bb !
Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe
www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David
Poze cu noi
pika-pika spune:
Stefania,cred ca de la caldura sunt...Da,am observat si eu ca la contractii ma ia cu calduri,dar nu am nici o durere...Am facut radiografia,are loc destul bebe sa iasa
Acum ma duc la plimbare,merg cat mai mult...
38+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe