Mamici de iulie - august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mamaluidavid, mie pentru arsuri mi-a mai dat adela un pont. Rennie. I-au cate o pastiluta seara o mestec si dorm destul de bine...fara arsuri..la fel, la mine ajuta sa nu stau cu capul perfect la orizontala..adica imi las sub cap un suport..chiar daca e mai incomod.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

MAmaluiDAvid:Multumesc de urare!!Nu-fi fa griji ca mai bebelina acolo...O asteapta pe bunica ai sa vezi!
BAi, apropo de concert..se duc si nasii mei...si ea e graviduta in 4.5 luni...cat s-au chinuit si ei sa aiba copilul asta..toti le ziceau ca totul e perfect dar nu reusea sa ramana gravida..5 ani...SI iata a venit minunea..DECI concert placut..sa aveti grija!!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna dimineata fetelor!

Am avut o noapte ingrozitoare! Din cauza caldurii nu am putut sa dorm. Am luat toate paturile la rand si pana la urma tot in dormitor am ajuns. Asta dupa ce in peregrinarile mele prin apartemnt, m-am lovit de coltul de la boxa si acum admir o vanataie de toata frumusetea. Vreau sa plooouuuuuaaaaa!

mada_mxm frumoasa povestea ta. iti admir ambitia si curajul. e foarte bine ca vrei sa fii o mamica tanara. eu cand voi naste voi avea aproape 31 de ani (fara 2 luni) si stiu ca nu voi avea aceeasi rabdare. intr-adevar in romania e destul de greu sa razbati. noi avem salarii destul de bune, dar si in conditiile acestea nu ne putem permite lucruri pe care prietenele mele din Germania, SUA si Canada si le pot permite. cine stie ce ne va aduce viitorul.

Consi 34+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Larissa,as lua cu viteza luminii si Rennie insa: 1-aici nu se gaseste,m-am plans docotrului de arsuri, mi-a spus ca sunt din cauza ca mananc prea mult,deci sa indur ;si 2- m-am lecuit sa iau medicamente din tzara.
Am patit-o cu David,ii dadusem Nurofen sa ii scad febra,nu a avut efect si am ajuns la urgentze,acolo am fost intrebata ce medicamente i-am dat,se uitau ca matza in calendar la mine,normal ca nu au auzit.

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe

www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor ma bucur mult ca va ajuta remediile contra arsurilor recomandate de mine (lapte rece, inghetata dar fara cioco si alte cele, sau rennie spearmint)
si eu sunt mai linistita cu stomacul, dar daca mananc salata simpla fara paine sau garnnitura sau sucuri naturale de fructe pe stomacul gol....ma rupe

mai stiti ceva de cristina_ioana? eu nu am mai sunat-o ca mi-e jena, o fi si ea obosita si cu bebelusul si eu sa stau sa o zapacesc....
tocmai ce a nascut si prietena mea un pui mic de 3,000 gr si o vad pe ea ca nu prea mai apuca sa vorbeasca cu noi fetele
si tare mi-e jena sa o sun , dar suntem aproape de ea

eu pana miercuri am pus 13 kg cand am implinit 35 de saptamani si am intrat in 36.....ciudat ca eu nu ma vad asa mare desi fetelor si eu am acum 74 kg si nu sunt nici inalta ... 1,68
toate mamicile,bebelusii si gravidutzele si aveti grija de voi sa stea macar pana la 37 de saptamani in burtica
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

#neata burtici,
azi is cam lenesa, este nor si tot dormi. Dar este racoare, ce fain este sa nu te mai topesti. si am sa pot face si un pic de ordine in casa daca este asa de bine

avmaria da si eu odata am realizat ca bebe-i sus ca vedeam cum sughite, se misca burta ritmit deasupra buricului. Insa ultima data cand am mers la medic il simteam ca sughite jos, eram fericita si sigura ca s-a intors si cand colo el tot cu caputul sus era. Si de atunci is dezorientata si nu prea mai inteleg, radeam singura si ma gandeam ca se transmit vibratiile sughitului prin lichidul amniotic si uite asa simt eu aiurea.

Mada ce glumeata esti, cum sa schimbi cate 20 de lire in Ro Eu inca de acum vre-o 5 ani si jumatate - 6 cand mergeam acasa schimbam cate 50-100 de lire ca sa fiu sigura ca am cateva zile (ma intrebam cum se descurca ai mei, si inca ma intreb). Si pe mine ma speria cum se duc banii. In UK aveam salariu de doctorand, adica forte mic pentru UK dar tot ma descurcam acolo (bine recunosc ca mai aveam si ceva extra salariu mai faceam pe ghida, mai plecam la conferinte si luam diurna si se mai aduna ). Cand mergeam acasa se duceau banii ca vantul Si in Germania tot pe venit de doctorand am fost la inceput (apoi mi-am cunoscut sotul si deja s-a schimbat) insa aici sunt oferte mult mai multe in comparatie cu oraselele acelea mici din Irlanda de Nord unde mi-am petrecut eu cea mai mare parte a timpului in UK. TVA-ul aici este de 16% si va creste din ianuarie la 19%, cea mai mare crestere din istorie TVA-ului zic astia. Dar adevarul este ca eu am venit in Germania in 2001 si am apucat cateva luni cu marci si apoi s-a trecut la euro, trebuie sa reconosc ca s-a simtit si atunci diferenta bine de tot, multe s-au dublat la pret atunci.

Larisa te inteleg cand spui ca ai simti lipsa sa auzi limba romana, aceasta problema am avut-o si eu cu ani in urma. Cu timpul realizezi ca depinde foarte tare si ce calitate a limbii auzi vorbindu-se si ca de fapt ceea ce-ti lipseste cu adevarat este familia nu limba romana (si problema asta am avut-o si eu inca de la inceput). Colegii tai care-s in Germania garantat nu simt lipsa limbii romane pentru ca aici auzi romaneste la tot pasul. De fapt si eu am ales sa fiu unde-a acum tot pe principiul de-a mai avea romani in jur, mai aveam o prietena care era deja aici si cand am venit eu ea cunostea atatia romani ca niciodata nu am simtit lipsa asta. Majoritatea romanilor pe care-i cunosteam erau ca si mine la doctorat, plecasem toti din tara pentru ca terminand fizica, chimie sau matematica puteai alege sa dai la infinit concursuri si a faci naveta pe undeva pe la tara sau sa mergi la studii in lumea larga. Cu timpul insa fiind aici am cunoscut atatia romani ca deja la un moment dat mi-am dat seama ca-s prea multi. Recunosc ca avem cativa prieteni romani, imi sunt foarte dragi si ne intalnim cu mare placere cu ei. Insa recunosc ca avem cu la fel de mare placere si un grup destul de intrenational de prieteni la care tin la fel de mult si cu care desi vorbesc engleza sau germana ma simt la fel de bine.

Referitor la calitatea limbii romane pe care-o auzi, aseara venind spre casa ce auzim in spatele nostru ditamai gasca de romani, atata vorbeam de urat ca sincer as fi preferat sa nu-i inteleg. Si asta nu se itampla prima data, se intampla la n! oara in acesti 5 ani de cand sunt aici. Se pare ca erau noi pe aici ca ei credeau ca ar fi imposibil sa-i inteleaga cineva in jur dar am preferat sa nici nu arat ca-i inteleg Si atunci sincer iti trece dorul sa auzi limba romana.

Ceea ce lipseste cu adevarat sunt cei dragi, sunt locurile unde ai crescut si care nu ies niciodata din suflet indiferent de pe unde ai merge. O intoarcere in Ro nu ar fi pentru nimeni imposibila ca nici aici nu-i raiul de pe pamant, si viata aici are partile ai mai mult sau mai putin bune, si aici sunt oameni buni si mai putin buni, oameni politicosi sau nepoliticosi. Este adevarat ca odata obisnuit aici un pic greu la inceput sa te readaptezi la viata in Ro (ex. spaga in spitale, spaga de peste tot) dar nu imposibil. Iti sun eu ce fac majoritatea romanilor care-s aici: cand sunt aici ii injura pe nemti si vor sa arate ce grozava este rasa romaneasca si cand merg in tara si se intoarc vin si povestesc ca vai ce imposibil este acolo in Ro.

Waw m-am intins ca o pomana, dar pe tema asta ar putea sa comentez zile intregi cred dar gata ca v-am batut la cap destul

Monica si 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata fetelor! Cum mai sunteti dragutelor?
La noi e noros azi, nu e cald si mie mi-e ciuda ca vroiam sa mergem dupa-amiaza la picnic. Va rog nu dati cu pietre ca voi toate muriti de cald si eu ma rog sa fie soare

Vreau sa va mai spun ca noi am fost foarte fericiti ca sotul meu a luat 9 si 9,5 la licenta, mai ales ca a avut atatea pe cap saracutu( cand trebuia el sa-si predea lucrarea eu eram in spital +servici). Sunt tare mandra de el

Din pacate eu de ieri sunt in toane releeee. Ma simt groaznic ca nu prea am voie sa fac nimic si casa e un dezastru(ca sotul nu a avut timp zilele astea) si mi-e asa mila de el ca tot lui o sa-i fie greu. Ma simt asa inutila si ma enervez din orice si incep sa plang. ASa ca de ieri ne tot certam, el se enerveaza ca nu vreau sa-i spun de ce sunt suparata...VAAIII

Va pup fetele

Mihaela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Neata. Azi nu stau pre amult pe calculatrix. La noi se vopseste si pute groaznic. Sper sa nu patesc ceva.

Cristina mi-a dat mesaj aseara. E bine, l-a alaptata pe bebe Luca de 4 ori si o cam doare operatia. Cam atat. Pupici

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Mihaela explica-i sotului ca nu este nimic si ca-s numai ceva hormoni care-si fac de cap si ca mai tine numai cateva saptamani.

Cat despre faptul ca te simti inutila te inteleg, si eu mai am asa momente ca stau ca leguma si nu fac nimic. Insa in ultimele zile am incercat sa ma conving pe mine ca nu are rost sa ma mai enervez pe situatie. Vointa am insa acum nu se poate sa fac asa multe. Asta nu va tine vesnic, este o situatie trecatoare, mai sunt cateva saptamani si gata, ne revenim. Plus de asta cum sa fii inutila, tu faci acum un copil, asta-i cel mai important lucru. Liniste-te, ia si citeste o carte, mai vizioneaza un filmulet, uite acum trec saptamanile ramase Plus de asta poate-i bine sa mai fim si noi alintate cateva saptamani, ca apoi ni se taie portia oricum

Monica si 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

adelapop eu intru maine in saptamana 31 si am 11kg in plus, adica am aluns la 66 de kg pentru ca am plecat de la 55 si am aceeasi inaltime cu tine (1.68). dar sincer, eu am cam capitulat la acest capitol. imi propusesem de vreo 2 saptamani sa nu mai mananc nimic dupa ora 18,00, cel mult fructe. m-a tinut e-adevarat panaieri seara cand am simtit ca lesin daca nu mananc ceva si am ajuns disperata la o ciocolatica cu rom- preferatele mele inca din copilarie si vreo doua sandwichuri babane cu tot ce vroia sufletelul meu in ele. asta e, ne ingrasam acum, o sa dam jos dupa ce nastem... insa treptat caci oricum kg-ramele astea toate nu le-am luat in doua zile.
pentru mine si sotul este un constant si real sprijin cand sunt mai trista pt ca mi-e mai greu sa ma misc sau tote cele inconveniente ale sarcinii si asta conteaza mai mult decat orice.

michella

Mergi la inceput