"balamuci" la gadi
Din ce am tot vazut e destul de greu sa inscrii un copil la gradinita. Problema este doar la grupa mica sau si la grupa pregatitoare (asta ma intereseaza pe mine). Puil meu a stat pana acum la mama, dar acum vreau sa il aduc in Buc, ca vreau sa mearga aici la scoala (2007-2008) si cred ca cel mai bine ar fi sa il pot inscrie la grupa pregatitoare sa se poata acomoda cu viata de aici. El a merd la gradi de la 2.7 ani. Sincer nici nu stiu la ce gradi as putea sa il dau. Ma tem ca m-am trezit cam tarziu.
Narcis George si Narcisa
"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos
Raspunsuri
moko spune:
quote:
Initial creeata de mnarcisa
Din ce am tot vazut e destul de greu sa inscrii un copil la gradinita. Problema este doar la grupa mica sau si la grupa pregatitoare (asta ma intereseaza pe mine). Puil meu a stat pana acum la mama, dar acum vreau sa il aduc in Buc, ca vreau sa mearga aici la scoala (2007-2008) si cred ca cel mai bine ar fi sa il pot inscrie la grupa pregatitoare sa se poata acomoda cu viata de aici. El a merd la gradi de la 2.7 ani. Sincer nici nu stiu la ce gradi as putea sa il dau. Ma tem ca m-am trezit cam tarziu.
Narcis George si Narcisa
"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos
din experienta mea de pana acum, am observat ca probleme majore sunt la grupele mici...copii de grupa pregatitoare ne-au mai venit si in lunile octombrie-noiembrie, si au fost primiti(in cazul in care grupa avea deja 25 de copii inscrisi, cu acordul educatoarei)
acum depinde in ce zona stai si cat de aglomerate sunt grupele din gradinitele de acolo( am colege care lucreaza cu 42 de copii in sectorul 3, in timp ce eu, in sectorul 4, nu am avut niciodata mai mult de 26-27 de copii in grupa)
bafta in gasirea gradinitei potrivite copilului tau!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze