Livrare speciala - Pescarush marimea S
Raspunsuri - Pagina 8
Elena spune:
Doamne, Papadie, ce poveste !!!! am ris si am plans si m-am emotionat si..si..ce sa-ti mai spun ?! sa-ti traiasca Pescarushu si Mielutzu si va dea Domnul tot ce e mai bun pentru voi !!
Pupici pentru toate trei eroinele !!
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
daniella4 spune:
Felicitari Papadie, sa va traiasca papusile si sa aiba amandoua si darul tau de povestitoare si simtul umorului!
Daniella, mama lu' Alexis
alexxia spune:
Papadicule, nota 10 pentru poveste si pentru printese!
Nici nu stii ce om fericit ai facut din mine .
De cand sunt gravida o tin una si buna ca mor la nastere si ramane Ruty fara mama ( si plang de mila ei ), noroc cu tine ca mi-ai deschis ochii: ca-s hormoni , nu premonitii .
Alexxia
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 29+ si Ruty 4,11 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865
laliq spune:
Papadie - faina poveste, faina familie!
Pe langa darul de povestitor, mai ai si un optimism contagios. Dupa ce ti-am citit istoria ambelor nasteri nu ma mai inspaimanta prea rau ideea de a naste un bebe prematur (mercic).
Sa fiti sanatosi, la fel de veseli si fericiti toata viata!
Larisa 28+ Horia Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
Ortansa spune:
sa va traiasca printesele!povestea e super,extra,nemaipomenita.
fericire cat cuprinde.
War is not the answer.
Podeanu spune:
Papa, ce emotionanta poveste, ai un dar deosebit de a povesti.
sa-ti traiasca papusile si numai fericire la toti 4.
Mi-ar fi placut sa le vad si eu pe printese, dar din pacate albumul tau nu mai e public.
Cu drag,
Dana si gemenii
Voiculestii
papadie spune:
Dragilor,
Numa ce m-am intors de la prietena mea. Gravida in 8 luni. EA! De suparare m-am infipt intr-o bere. Neagra. Vreau, domnule, vreau de-adevaratelea sa merg ca rata si sa fiu balena! Vreau musai sa fiu gravida non-stop!!! Ceea ce e peste poate.
NU m-a deranjat niciodata -prea tare- ca pentru mersul la buda ma rostogolea Ionu spre marginea patului... si nici ca in mijlokul vreunei vizite ma asezam pe vine incercand sa-mi pastrez okii in orbite cand copchiii ma plezneau in moalele colului Acum realizez ca nu am stiut sa ma bucur de starea de graviditate...mai ales la a doua sarcina. Acum imi dau seama ca-mi lipseste fericirea aceea si starea de intampla-se orice io'st gravida fabric o ureche!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
iren spune:
Päpä, parca mai acu fo citeva zile stukeai in sin numa la auzu cuvintului gravida, ce-tzi veni?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Andries spune:
papadie...da'stiu ca ai nervi de otel...sa-ti traiasca, sa fie sanatoase, fericite si sa ajunga sa faca in viata exact ce le place!!
Andries
Dorsilia spune:
Papa, bafta, sa fabrici din nou, si cat mai repede, tin pumnii, ca decat sa fi neagra de superare si sa te dai la bere neagra asa de tinara:)) Bucuria deplina o vei simti abia la a treia sarcina, daca la a doua nu te-ai putut bucura ca lumea,(tu ziceai asta).