Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 28
mariussimiuc spune:
Pe unde "bagabondati" mey?
Banana,cre ca-i bagata pan' la coate in sortat subiecte.
Miha si Robert
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
maria2mami spune:
Ce buna ar fi o limonadaaaaaaaaaaaaa receeeee
Asa e...grea si amara ...da trecem noi si peste asta
Just..... Maria
maria2mami spune:
Am fost o fuguta pe la zzzz, nu se mai cearta nimeni cu nimeni....plictiseala nu gluma
Mey...da Anca cand binevoieste sa se intoarca din grecia?
Just..... Maria
maria2mami spune:
Am intrat si eu la sub cu sortarea...si Dana acolo e
Mai da nimeni nu e pe aici, am inceput iar sa vb singurica?
Just..... Maria
mariussimiuc spune:
Miha,aici te-am lasat aici te gasesc. Unde-s mey restul fetelor?
georgi75 spune:
Am aparut si io...
Am fost afara.Asa placut e...In casa e nebunie.
N-am noutati asa ca...
Oricum sunt prin zona ca ma duc la curatat de subiecte.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
malla spune:
vad ca nu prea mai puteti nici voi de caldura asta si nu prea mai scriet:)
danielutza, eu cred ca Andrei are inima destul de larga si daca il rogi frumos iti da reteta:) Asta numai daca cunosti limbajul bebelusilor, ca eu nu ma bag ca translator, ca nu stiu:)
Geory, e de bine daca imi scot parleala la masele, abia astept:)
Luna mersi de urare, si de incurajare:)
Faine poze Flavia, si mie tot aia cu apa - spume imi placu, ca la Miha:) Nu imi iese nici acuma din cap... Superba, il chemai si pe sot sa le vada:)
Gata, fug sa fac baie si sa calc o camasa la sot...:)maine are de umblat asa ca de dimineata o ora stau eu la calculator daca ma imi da voie Andreiutul:)
Noapte buna!
Pentru fetele care sorteaza subiecte le ofer o floare si le doresc spor!(daniela, Georgy, care mai sortati???)
Andrei si Adriana
Danelutza spune:
... aparui
Adinella daca n-am translator, nu facem afacerea
Georgi tzi-am spus eu c-o sa doarma bine, la a mea i-am bagat ventilatorul dimineatza pe la 6 (ala de la fereastra ) si a dormit pina la 10 apoi cu ventilatorul adevarat de la 13 la 15.30 , trai neneaca asha mai spus si eu somn de frumusetze (la ea, nu la mine)
Ioana sa va traiasca viitorii dintzishori si sa ne anuntzi cind au ieshit de sub gingiutze.
Maria2mami dar te-ai pus bine cu socrella, dar geamuri la ce-tzi trebuie cu caldurile astea ?
Flavia dar tu unde-ai disparut, ca abia ai aparut linga noi.
Cuscra ai plecat la culcare
Mey fetelor, m-as baga si eu la sortat sa ajut cumva, dar mi-e ca-mi prind urechile si nu vreau sa ma fac de ris. Ma mai gindesc, mai cetesc, daca ma pricep ma bag si eu dar poimiine ca tot somej iar sfintzi cu beuturi pe aici nu sint.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese