Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, cine stie ce e cu visele astea, ai grija ca poate se indeplinesc
si eu astept cu nerabdare pozele

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, mai stii cand am visat eu ca tu nascusei inca un baiat??? Cred ca mai faci unul!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hehe, Crinuta, cine stie...visele astea, cel putin la mine, cam se adeveresc
eu am visat recent o alta fata de pe forum ca va mai avea un baietel (Liviana )sa nu te superi, sper
si eu astept pozele,dar nu cred ca le vom vedea prea curind caci fetele nu prea au timp. eu nu am avut la mine aparatul, din pacate.
oricum, a fost o intilneala grozava, am vorbit mult, ne-am simitit bine, am admirat-o pe Adita, si neaparat trebuie sa repetam mai des, face tare bine, chiar daca ne-am indopat cu mincare (cel putin iosi am uitat de diete, etc...
ixxi, nu mai zici nimic??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu am visat acum cateva luni 2 fete de la noi ( nu zic cine) ca re au anuntat ca sunt iar insarcinate.
Tare curioasa sunt, mai ales ca una dintr ele recent a spus ca nu are curaj inca.
Oricum, Dumnezeu stie ce ne rezerva viitorul.

Bubu, dar in visul ala nu aveai si tu altul? Imi amintesc de vis, era ceva si cu pampers. Nu mai tin minte exact...

Poate visez pentru ca aud de atatea gravidute. Totul e posibil, deoarece noi chiar nu incercam acum sa avemalt copil, deci altfel nu-mi explic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, io cumva??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mamici, la noi au venit caldurile. E o atmosfera apasatoare, cu multa umezeala ceea ce face aerul si mai putin respirabil. Cred ca din cauza asta Cristi nu prea mai mananca, ciuguleste doar tot felul de prostioare, fructe, iaurt, dar cand vede mancarea gatita zici ca ii dau kk. Si vad ca ni se intampla ca si vara trecuta, incepe sa se irite pe tot corpul din cauza caldurii.
Ma bucur ptr voi ca ati reusit sa va intalniti. Cred ca e placut sa cunosti persoanele cu care vorbesti de atata amar de vreme.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

aici sunt pozele de la intalnirea de la Pizza Hat

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Noi suntem in pregatirile de plecat la mare, si colac peste pupaza vine maine in Bucuresti si nasa mea de botez; pana la urma ne=am hotarat sa mergem la Albena;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Foarte frumoase pozele!

Adita, esti de admirat, esti tare frumoasa cu 3 copilasi si vei fi, cu siguranta si cu 4!

Si am dat si peste pozele cu burtici, erati superbe!

Gata, nu mai ratez urmatoarea intalneala!

Kita, si l-am vazut si pe Andrei si aveti tricicleta ca a noastra(stelista!)

Crinuta, da era si cu pampersi!!! imi dadeai tu sa incerc un Libero! Ha, ha!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, nu tu. Ai uitat ca ti-am povestit visul?
Dar daca o sa visez cu tine iti spun insa nu pot garanta ca se si intampla. Nici macar pentru mine nu pot garanta, dar e fun sa vedem ce se implineste si ce nu.

Ma duc sa vad pozele de ieri.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput