Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, cumpar chinese nudels, ii fierb maxim 3 minute si apoi ii pun peste legumele pregatite inainte.
Mai precis: 1 morcov, o ceapa, ardei, eventual varza, dovlecel si ce mai vrei tu, le pui la calit ( aici se foloseste ghee, un fel de unt)cu piper, sare si la sfarsit pun sos dulce de soia.
Nu iti spun ce minunatie iese.
Legumele sa fie din abundenta si sa fie taiate fasii destul de mari, in nici intr-un caz sa nu fie taiate marunt.Apoi amesteci taietetii ( desi nu arata a taietei, sunt mai lati) cu legumele in tigaia in care ai calit legumele si gata.
Aaaa, sa pui sos mult, e esential si ii da un gust super.
A papat si Rayan.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mmm, suna bine! Eu am facut pui cu legume din astea calite putin la teflon si sos dulce. Dar unde gasesc eu aici taietei din astia? sunt ca tagliatellele, pastele alea mai late?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Bubu vezi ca se gasesc de 2 feluri,noodles din orez si alea ca niste taitei,nu sunt f late,sunt la pungi in supermarketuri la raionul de exotice ca sa zic asa,cel mai adesea gasesti thailandeze.Si legumele nu trebuie fierte mult,doar pe jumatate.Si gasesti si sosuri la pliculete,chinezesti,au si mod de preparare pe pliculet,noi cumparam de obicei din La Fourmi,dar se gasesc acum si in Carrefour.Un alt secret pt mancarea chinezeasca e sa pui si lapte de cocos,se gaseste la conserva,nu stiu sigur daca in Ro gasesti.

Mie imi plac mai mult noodles din orez,sunt fine si stravezii si daca pui in sos si niste shrimps...mniam mniam.

Despre carnet ce sa zic,aici e destul de usor sa-l iei,asa ca nu prea merit laude...Peste doua-trei luni cred ca imi iau si masina,mi-a promis jupanul un jeep nou noutz sau daca nu si unul vechi de 2-3 ani,nu ma supar.Pana atunci fac lobby sa ma lase sa-i conduc Mercedesul.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Oana, data viitoare cand cumpar iti arat ce nudels am. Sunt din Filipine, dar nu toti sunt la fel de buni.
Nu sunt lati, ai sa vezi in poza.
Mie imi place mult mancarea chinezeasca, dar sa n-o uit pe cea mexicana pe care de curand am descoperit-o, asa ca draga Amaya, tot la tine ma gandesc de cate ori mananc mancare mexicana.

Multe chestii care se gasesc aici nu le poti gasin in Ro.
De ex mi-am cumparat martipan gata facut. Gasesti diverse culori. De ce sa ma chinui eu sa fac pasta de zahar cand pot cumpara martpian (care e facut din praf de migdale) si nici macar nu e atat de scump.
Cam tot acolo as ajunge in Ro la cat zahar pudra as avea nevoie.

V-am spus ca de 2 zile ne jucam ascunselea? Rayan e in delir si culmea, a fost jocul meu preferat in copilarie.
Nu va pot spune cum rade cand il " gasesc". Cata fericire pe fetisoara lui si de fiecare data cand ne " gasim" vine la mine si ne imbratisam dupa care iari se ascunde dupa usa.
In prima zi nu avea rabdare sa il gasesc, iesea imediat cum auzea ca strig " unde-i Rayan".
Haha, mai nou si tati striga " Unde-i Rayan" si il cauta sub perna, in pahar, sub farfurie, iar noi sunem pe jos de ras.

Sa va spun ce a facut ieri: a venit in bucatarie, a deschis uscatorul de rufe, a pus mana pe rufe ( nu erau inca uscate) si i-a dat iar drumul, iar azi dimineata a adus o bluza de la murdare si vroia sa o puna in uscatorul care era plin de rufe curate....

Oricum, faptul ca vrea sa ma ajute, sa fie util, sa ma multumeasca imi este de ajuns.
La pranz iar ne-a hranit. Eu ii dadeam lui, el imi dadea mie. E un scump micutul meu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am vazut si eu cu Seb filmuletele lui Adita, Crinuta si Bubu. Si ne-am amuzat tare. Seb era mort de ras, trebuia sa il filmez atunci sa il vedeti. Aveti niste bomboane de copii. Mai vreau filmulete si de la restul fetelor!!!!

Ubi, vreau poze si eu din Cairo! Merci pt aprecierea mamei.:)

Lavinia, elicitari pentru permis!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , noi va citim insa de scris nu prea avem ce .
Nu ne-au mai iesit dinti , nu spunem cuvinte noi , nu stiu ce se intampla insa stam asa la nivelul cunoscut .
Felicitari burticilor si multumim de filmulete , sunt super.
Oana bine ati revenit !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

buna, sper ca nu m-ati dat disparuta, dar chiar nu am mai intrat pe forum, mai mult pt ca sint foarte obosita si adormita, am avut citeva nopti in care puishorul a dormit bine, dar eu tot nu mi-am revenit dupa o saptamina de nopti de coshmar... doctorul l-a vazut ieri, i-a dat all clear si a spus ca probabil dintii sint de vina pt comportamentul lui, eu zic ca nu numai, socul mutarii si a scoaterii lui din mediul cunoscut inca nu a trecut.
va pup si pe curind (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Florina, e posibil sa fie de la schimbarea asta, mutarea voastra...se va obisnui el!

Nu-i nimeni pe-aici?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Si eu sunt pe aici, la cafea.

Oana Cretu, ma bucur ca ti-au placut filmuletele. Eu inca nu am apucat sa vad pozele tale, dar le voi vedea.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si eu sunt la serviciu si imi beau cafieaua.

Lavinia te felicit si eu pentru carnet si multumiri pentru reteta.

Si tie Crinuta multumiri pentru reteta. Chiar merg la supermarket si voi lua taitei. Crinuta apropo de chestia cu bagatul in gurita, eu te sfatuiesc sa te inarmezi cu rabdare pentru ca va putea dura si pana la 3 ani (asta e max). Oricum nici o atentionare nu are efect deocamdata, chiar se poate incapatana sa repete daca vede ca te supara. Eu patesc asa cu batutul in geamul usii. A vazut ca ma supara si continua sa bata si se uita la mine sa ma vada cum reactionez. Victor mai baga si el in gurita dar parca vad un progres fata de lunile trecut, in general cand e obosit mai face asta. Dar se mai intampla afara sa gaseasca un muc de tigara sau alta chestie apetisanta si atuci evident ca nu se poate abtine.

Fetelor m-a apucat si pe mine nebunia cu slabitul. Reusisem sa mai dau jos cateva kile si se pare ca le-am pus la loc. Tre sa trec la regim. Voi cu ce regim ati reusit sa slabiti?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput