Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta spune:
Asa e Patricia, sunt niste scumpi. Chiar acum cand stau la laptop a venit la mine, s-a catarat pe canapea numai sa ma pupe si sa il pup si apoi a plecat la joaca...
Crinuta si
Rayan
Witchie spune:
Ladies,
Ma pregateam sa va povestesc cu bucurie ca domnisoara mea si-a afirmat independenta fata de pampers (e de inteles pe caldurile astea. Ieri cand am ajuns acasa bona mea mi-a spus ca trebuie sa o scoatem din scutece, ca sufera de cald si ca e deja vremea sa o obisnuim cu olita. Zis si facut. O lasam fara pampers, doar in pantalonasi si nu trece mult timp pana irina zice "pipi" se duce si se aseaza pe olita si face pipi. Urale din tribune, pupaturi, imbratisari, bravo fata mamei, trebuie deci sa mergem sa cumparam chilotei, ca de-acum avem domnisoara mare. Foarte emotionata ma reped spre nick center (am eu acolo un magazin de unde cumpar lucrusoare de buna calitate si nu daramatoare ca pret) cu Irina in brate, ce sa mai iau si carutul cu mine. Din pacate vanzatoarea nu era in magazin, acolo era groaznic de cald asa ca am zis ca mai asteptam afara cateva minute. Si-acum incepe filmul horror. Irina mi se smulge din mana si o ia la trap direct spre scari. Eu tot feream laterala sa nu cada (ca ar fi cazut de foarte sus) si ea se indrepta vertiginos spre trepte. Am strigat "stai pe loc"! Daca ma repezeam sa o apuc de aripioara fugea si mai tare asa ca am zis poate se opreste si apuc sa o prind. Din pacate s-a dezechilibrat si-a venit de-a berbeleacul pe trepte. Am inghetat. Treptele de beton nefinisat, zgrunturos, inalte chiar si pentru mine... A dat cu capul de ele, i s-a inrosit arcada si coltul ochiului, are tot spatele zdrelit... Am crezut ca nu se mai ridica de jos.
Din fericire a fost mai mult o sperietura, am urmarit-o foarte atent si nu pare sa aiba nimic cu exceptia urmelor destul de vizibile de pe spate si a arcadei umflate si rosii. A plans cam trei minue pe urma a uitat dar eu o tot vad rostogolindu-se pe trepte si mi se strange inima. Azi avea o dunguta galbena intre pleoape, acolo unde probabil s-a zdrelit pielea si a intrat ceva praf sau a pus ea manuta murdara. Am spalat-o cat de bine am putut dar maraie si nu ma lasa sa o ating, cred ca o doare. Din fericire ochiul in sine nu a patit nimic si ea e vesela, a mancat, a dormit, n-a varsat nici nu pare sa aiba probleme de echilibru mai mari decat de obicei.
De ce va povestesc asta? Ca sa va atrag atentia ca se misca repede copilasii astia si nu trebuie scapati din mana sub nici o forma mai ales cand sunt trepte de coborat prin zona. Macar voi sa nu traiti spaima mea.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
crinuta spune:
Dana, merci mult. Acum fac cont.
Anda, groaznic. Ma ia cu friguri cand ma gandesc prin ce ati trecut...
Crinuta si
Rayan
adita spune:
Anda, bine ca nu au fost probleme mai grave. mare sperietura.
B Dana, multumesc pt link, imi fac si eu cont acuma
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

PatriciaArdeleanu spune:
Witchie, bine ca nu s-a intimplat nimic grav, putea fi! Trebuie sa fim f atente, e o perioada destul de periculoasa!!
Crinuta, si Reb e tare pupacioasa,iubicioasa, ma ia de git, sau vine si ma pupa pe unde nimereste, pe genunchi
, maini, etc.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, cind veniti in Ro pina la urma si cit stati? mergeti la mare?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lavinia345 spune:
Am fost ieri cu Natalia la dermatolog pentru ca avea o dunga cu bubite rosii intre palma si cot la mana stanga.A aparut cam acum 3 sapt,am sunat medicul de familie care mi-a recomandat la prima descriere un gel,Fenistil.N-a trecut nici cum cu el si dupa 2 zile a facut alergia de care va spuneam inainte de am crezut ca e varsat de vant.Am dus-o la medicul pediatru care mi-a zis ca e alergie,deci i-am dat Fenistil sirop,un antihistaminic.Dupa cam o sapt i-a trecut alergia care dupa parerea mea a fost una violenta,bubitele pe pe mana nu se mai vedeau din cauza puzderiei de bubite de la alergie.Asa ca am mai asteptat un pic sa vad ce se mai intampla cu bubitele de la mana si s-au extins,drept urmare am dus-o de data asta la dermatolog.Diangnosticul e dermatita liniara(sau dermatoza,nu stiu daca e vreo diferenta si care e asta) cica ceva foarte rar.1:1.000.000.Ne-a dat un unguent antibiotic,Diprogenta si o lotiune Dermatar pe care trebuie sa le combin si sa dau fata pe bubite dimineata si seara.Dermatarul asta pute ingrozitor,mi se face realmente rau cand il miros,ma abtin sa nu vomit de cate ori dau fata cu el si ca sa scot mirosul de pe degete ma spal cam de 5-6 ori.Acum cu dermatita asta liniara nici nu stiu ce sa cred,a zis ca nu stie inca daca e vb de un virus sau nu,sa ma duc cu ea dupa 2 sapt la control neaparat,ca o sa-i treaca dar incet incet cam intr-o luna cica.Sa ma ingrijorez sau nu,sa-mi inchipui ca fata mea are cine stie ce boala rara de piele,pendulez intre calm si disperare.Pe net nu am gasit cine stie ce,ori nu stiu eu sa caut ori nu am denumirea corecta a diagnosticului...
Voi ati auzit de asa ceva pana acum?Help cu informatii pls daca stiti ceva...
Lavinia
poze Natalia
adita spune:
Crinuta, am vazut filmuletele. Cu cine vorbea Rayan la telefon?am pus si eu 3 filmulete, nu am grozave, de pus pe net, dar am zis sa fac o proba. imi place ca au si buton de rotit filmul, ca eu de multe ori mai gresesc si tin aparatul pe verticala cand filmez, si pana acum n-am gasit cu ce sa rotesc filmul. chiar, stiti vreun program care sa faca asa ceva? http://www.dropshots.com/adita
LAvinia, imi pare rau, nu stiu nimic despre problema voastra, nu pot decat sa va doresc sanatate
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

PatriciaArdeleanu spune:
Lavinia, acum pt ca ai spus, imi dau seama ca si eu am personal aceesi problema, de multe ori imi apar chestii care ma maninca ingrozitor si arata ca o dunga, ori dintr-o bucata, ori din bubite mici una linga alta. pe mine ma maninca ingrozitor. eu am pus-o pe seama alergiilor, sau m-am gindit la ceva parazitar. Data viitoare o sa merg sa fac si eu teste cind vor mai aparea. Multi paraziti intestinali dau forme din astea care se confunda cu alergiile cica.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)