Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna!

Anda, tare nasoala intamplarea! Asa e, trebuie sa-i tinem cu forta de mana sa nu fuga! Imi pare rau de irinuca, bine ca nu a patit ceva grav!

Crinuta, l-am vazut pe Rayan cum se joaca cu tati, e dulce foc!

Adita, am vazut si filmuletele voastre, cum picta el acolo!

I-a sa pun si eu niste filmulete, daca tot avem cum!

Lavinia, n-am auzit de boala asta, sper sa-i treaca repede cu unguentul acela!

Patricia, inca nu face propozitii, dar asa se intelege din ce vorbeste el. Eu tot timpul in intreb " ce faci acolo?" si repeta si el!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Gata!
Am pus cateva www.dropshots.com/oana_bubu05" target="_blank">filmulete si poze de la Snagov

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Of, e a doua oara cand scriu mesajul asta.

Patricia,Amaya Bubu, Anda, Shobo, va rog dati-mi si mie PM cu numerele voastre inca o data, deoarece am alt telefon si nu mai am numerele de telefon.

Filmuletele le-am facut aseara mai mult ca un test si sunt multumita mai ales ca le transfer direct in pc.

Bubu, sa inteleg ca Vlad repeta dupa tine propozitii? Pai sunteti tari, serios. Noi abia zicem cateva cuvinte, cand pe aici mai toti copiii de varsta lui Rayan vorbesc binisor.

Eu ma chinui de 3 zile cu alergia mea idioata asa ca am inceput sa iau pastile pentru asta.
Amaya, m-a vazug si ORL:-listul si a confirmat ca am rinita alergica, dar ce am acum e in gat. Mi se usuca gatul si parca ma gadila ce acolo si imi vine sa tusesc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna!

Anda, ma bucur tare ca Irina nu a patit nimic grav, multumim ca ne-a scris. Pupici balerinei si bravo pt renuntat la pampers si pt ca cere olita!

Lavinia, nu stiu ce este, dar sper sa ii treaca repede! Sanatate!

Kris, si Seb bea la fel de mult ca Bianca, cred ca, caldura este de vina.

Dana, si eu am ras cu mama cand l-a vazut cum se da jos din pat de caldura.
Va multumim celor care v-ati uitat la poze. Intr-adevar, suntem foarte fericiti cu mama mea aici si cu socrii.

Cand se trezeste Seb ma uit si eu la filmulete.

Bubu, am vazut pozele, niste copii superbi. Dar nici cu parintii nu mi-e rusine.

Va pup, ma intorc la mami mea!:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Salutare mamici,

Sunt pe fuga, tot asa am si citit... dar v-am dus dorul zilele astea... Imi pare tare rau de pataniile Andreei si Irinei. Asta e si motivul pt care refuz sa-i las la mama la tara chiar daca renovam apartamentul. Imi e greu mie (care am antrenament, plus sotul ajutor) cu amandoi copiii, darmite mamei -singura. No way! Abia am inceput cu renovarea si mi-e groaza de ce va urma. Ma tot cert cu mama care vrea sa plece cu ei... eu sunt panicoasa tare... Uff!

Adita, multumesc pt poze, sunt tare scumpi piticii tai! Cand dau de greu, ma gandesc la tine cu 3 + burtica si ma mobilizez.

Crinuta, frumusel tare Rayan, am vazut si eu filmuletele!

Oana (Bubu), si voi sunteti o familie tare frumoasa!

Oana (Amaya), si eu am fumat in timpul primei sarcini (asta ca sa nu mai zici ca esti singura pe-aici).

Bestutza, nu-mi vine sa cred ce putin mai ai!? Sarcina usoara in continuare!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita si Bubu, nu am reusit sa va vad filmuletele. Sigur e netul meu de vina.
Adita, am vazut cateva secunde la tine, dar in rest se tot oprea, iar la Bubu nu se intampla nimic.
Off, asta e. Incerc mai tarziu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, asta cu "ce faci" repeta mereu, altceva nu. Dar e un inceput. Si oricum, nu zice clar, poceste destul.

Va multumim de aprecierile referitoare la poze!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, asa este. Eu, care am crescut la curte/tzara, acum mi se pare f periculos pt copilul meuam fost duminica la mama si la fel, mi se pare f periculos: garduri, trotuare cu borduri inalte, trandafiri cu spini, furtune, fintina, lemne rezemate de copac, pitricele pe jos, alte chestii...nu as lasa-o nici o secunda...desi, de multe ori ma gindesc cite am facut, copil fiind, in citzi copaci m-am catzarat/cazut numai eu stiu, etc, etc, etc, ...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, cred ca ai dreptate si e problema cu netul tau. eu am vazut fara probleme filmele cu Vladut. sa-l fi vazut ce-i placea sa se balaceasca, sa se tranteasca in apa, si cum nu mai vroia sa iasa din cada

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Da, Adita, ii place mult la baie! Filmele cu baia sunt de luna trecuta, ca avea plete . Acum a invatat sa se aseze si pe burta, o sa-i fac un filmulet sa vedeti.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput