Sezatoare canadiana (49)
Raspunsuri - Pagina 5
Cricor spune:
Vai, ce v-am mai cautat.
Caroline multumesc de telefon.
Mamamariana, bine ati venit. Stati foarte aproape de noi. Poate ne vedem intr-o zi.
Kristin - Felicitari!! Acum esti in mod oficial doamna profesoara?
edit: la un alt subiect se vaita lumea ca le-au luat din stelute si le-au schimbat si coloarea. Eu ma oftic ca nu-mi amintesc ce aveam inainte, oare erau 3? Iaca, acum nu mai am pace, stiti cum e cand aveti in minte o melodie si va enerveaza? Asa si eu cu stelutele astea.
CataD spune:
Salutare fetelor,
Eu am avut un weekend nasol, amm lucrat vineri noaptea si a trebuit sa dorm sambata :(
Laura in schimb s-a dus la zoo cu tata si cu sotul, i-a placut tare mult!
Donia, unde te muti? La oraselul ala de langa Niagara-on-the -Lake?
Daca da, eu il stiu, e frumos tare! De cate ori mergem la Niagara trecem si pe acolo!
Corina, cum e masina, ai reparat-o?
Credo, eu i-am facut Laurei gauri in urechi cand a implinit 1 an, la un magazin de bijuterii, Peoples. A fost gratis, am platit doar cercelusii, din aia care de baga in pistol si impusca urechiusele cu ei direct. Totul e steril, mi-au dat si o solutie care se da pe urechi dupa sa nu se infecteze.
I-am dat pe urechi inainte cu o ora cu ELMA (parca asa se zice), o crema sa amorteasca si nu cred ca simtit nimic. Toata chestia a fost ca tipele de la magazin au zis ca ele nu-i mai fac gauri, ca daca are alergie la crema si se intampla ceva nasol, m-au pus sa semnez ca e raspunderea mea, dar eu tot cred ca e mai bine ca nu a simtit copilul!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
CataD spune:
Am uitat sa va zic, am cautat cu disperare subiectul asta, nu mai gaseam "Calatoriile..."
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
khristin spune:
Corina, da cica-s oficiala acu .
Donia , ma rasfat si io pana-n septembrie cand mi-oi intra iar in paine, oricum de-abia astept sa fac ce-mi place
Ana, super ai povestit spune-mi te rog si mie mai detaliat ce-ar mai fi de vizitat in Quebec City ca la sfarsitul lui iulie vom fi nasi in Montreal si vrem sa ajungem si pe acolo. Am inteles ca Montmorency e mai inalta decat Niagara, asa e?
Va pup,
Cristina
noi si poze mai noi
Donia spune:
CataD, St. Catharines e foarte aproape si de Niagara Falls si de Niagara on the Lake, e destul de probabil sa fie orasul de care spui tu. Noi am vazut cateva zone in care ne-ar place mult sa locuim, cateva intr-o parte industriala unde nu arata prea bine, partea buna e ca in general e frumos, i se mai spune si "Orasul gradinilor".
Dar ce lehamite mi-e de dat telefoane si aranjat intalniri pentru vazut locuinte!
Cricor, m-ai facut sa rad cu dilema ta! Culmea e ca acum nici eu nu mai stiu cate stelute erau inainte, stiu doar ca dupa 1500 mesaje capatai 4 stelute si se ingalbeneau, ca prin asta am trecut eu nu de mult. Totusi, mare motiv de artag cu stelutele astea, mai bine n-ar mai exista!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Caroline spune:
Pun si eu un mesaj aici sa aducem subiectul mai in fata, ca tare greu mai este sa scotocim dupa el... pierdere de vreme...
Edit: - ia uite pe unde era subiectul nostru, inapoi la vacante
Noroc ca-l aveam pe favorite si astfel, postand odata, m-am vazut unde sunt
Maaare nebunie, zau asa. Dar e boala generala. Si pe mine m-a apucat in weekend mutarea mobilelor prin casa.... daca n-am avut acces la mutat subiecte
Eu propun sa organizam un concurs "cine gaseste mai repede subiectul X". Moderatorii sunt hotii si noi vardistii
Magdone spune:
Aoleooo si eu cat am mai cautat subiectul, bine ca totusi ne-au lasat unde eram
Mamamariana, bine ati ajuns in Canada! si spor in toate de-acum incolo!
Khristin, felicitari!!!
Ana Stroe, ce frumos ai povestit tu acolo, musai de venit si vizitat!
Tocmai am descoperit ca in zona in care stau este un restaurant sau ceva de genul asta care are terasa si muzica in aer liber, inca nu m-am lamurit daca e doar pentru ocazii sau nu.
Ce-mi place aici e ca peste tot unde stai e verdeata si daca nu esti atent bine, intri in padure .
Corina, imi pare rau de faza cu masina ta, acum e ok, ai reparat-o?
Si eu am patit-o, ieri am luat virajul la stanga prea brusc si am dat in bordura putin si s-a indoit capacul la roata, nu cred totusi ca e cazul de reparat, dar oricum..
Ira, imi pare rau ca nu mai scrii...
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
mamamariana spune:
Buna seara!
Cricor - acu stau in Woodbridge. BTW, mai e cineva prin zona? Ca ma plictisesc groaznic :o( De pe 1 iulie sper sa ne mutam la noua casa. O renoveaza acum - nu arata rau, dar daca au promis sa o curate si varuiasca din nou, i-am lasat s-a faca. Casa e pe Valeywoods Road - nu stiu daca va spune ceva strada asta. Sta cineva prin zona aia? Poate ne mai intalnim cu cupiii.
In rest, ce sa spun? Am trimis CV-uri, insa dupa ce am vorbit cu ceva profisoare din zona, am ajuns la concluzia ca tre' sa fac o scoala. Si nu-sh daca sa o incep pana nu ma hotarasc daca plec in America sau nu... Eu vreau sa plec, sa vad daca ma vor americanii.
Kristin, zi si mie ce scoli ai facut? Si cum a fost? Eu sunt de matematica si as putea preda si Science de toate felurile, ca am mai facut-o.
Ma duc sa-mi pregatesc copilul de culcare si pe urma mai searchiuesc dupa joburi.
V-am pupat,
Mamamariana
parpalak spune:
Eu am gasit subiectul din profil
mamamariana, bine-ati venit in Canada, mindrele ce zic, cum se simt? Noi acuma ne vaitam de caldura, pentru voi cred ca e numa bine! Las' ca mai vorbim la iarna!
khristin, felicitari!!!
Cricor, imi pare rau de stelutele tale, da'ti vin si astea bine, zau!
Noi mergem in weekend la artificii la lac, mai vine careva?
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
mamamariana spune:
Da Parpalak... noi suntem cu pulovere si cu geci la plimbare seara. Chiar si Emi a purtat hanorac cu gluga la play ground in seara asta. Nu mai pomeni de iarna, ca nu stiu ce ma fac. Voi supravietui. Asta e.
Mandrele sunt ok. Ioana inca mai sufera dupa prieteni si Emi se cam plictiseste ca nu are cu cine se juca. Astia din vecini isi tin copiii numa'n casa la incubator. Si eu nu pot sa ma duc sa le bat la usa ca sunt fata simtita.
Numai bine,
Mamamariana