Sezatoare canadiana (49)
Raspunsuri - Pagina 23
mamamariana spune:
Buna dimineata fetele. Va multumesc tare mult de sfaturi si incurajari. Laura, nu m-am descurcat in linkul trimis de tine... mai incerc mai dupa amiaza ca acu tre' sa mergem la aeroport sa facem vama la container.
Corina, voi incerca sa merg la biblioteca. Banuiesc ca e pe la Community Service pe acolo. In parc mergem in fiecare zi, dar nu prea vin copiii cu parintii, vin cu bunicii si de obicei nu prea vor sa discute. Is bine instruiti... Am cunoscut in schimb o familie de ucrainieni f. draguti, sper sa ne mai intalnim zilele urmatoare, ca n-am putut sa le cer adresa si nr. de telefon din prima. Eu am fost f. bucuroasa ca erau multi romani in zona, dar acu incep sa nu mai fiu... ori is f. ocupati romanii astia or ceva se intampla ca nu iese unu' din casa si daca ies, vorbesc engleza cu copiii si stau departe de ceilalti romani.
Sa stiti ca vin si eu la intalneala in orice zi o fi si oriunde s-o intampla... numai hotarati-va pentru loc, ora, data, etc pentru ca m-ati ametit cu atatea locuri. Daca puteti, incercati sa va amintiti ca eu n-am masina si ar fi de preferat un loc la care sa ajung cu autobuzul sau metroul ca pe astea le stiu cum circula si sunt experta.
V-am pupat dulce si va urez o zi buna!
Mamamariana
Lorelai spune:
dragele mele, am intrat fuguta pe aici sa va anunt (daca nu stiati deja) ca saptamina asta "au bagat" visine la supermarket in Ontario. eu am cumparat de la Loeb dar au si la Loblaws, Sobeys si Independent.
le gasiti in frigider, la raionul de legume-fructe, in galeti de 5 kg. au simburii scosi si au ceva zahar si un conservant. daca nu le vedeti, intrebati managerul de la legume-fructe, e posibil sa le tina in frigiderele din depozit. e in jur de $15 galeata.
eu cumpar in fiecare an, ii sun in jr de 15 iulie si fac comanda. cind vin, ei ma suna si merg sa le ridic. iese o dulceata super, ca sa nu mai vorbesc de visinata.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
parpalak spune:
Pfuuii.. Lorelai, eu dadusem visinele ca alimente inexistente pe continentul asta. Zici repede o reteta de visinata?
Fetele, de la Marineland ne-am intors saptamina trecuta. Santul de la balenele ucigase e sapat de Paul de cite ture a dat. Asa ca cred ca mai la anul noi p-acolo..
mamamariana, la Ontario Place se poate ajunge cu transportul in comun foarte bine, e chiar recomandat. Nu stiu Ioana, dar iti garantez ca Emi o sa se distreze nemaipomenit. Festivalul incepe la 6, dar voiam sa fi mers mai devreme, sa ne mai jucam p-acolo. Dar nici prea devreme, ca altfel picam din picioare inainte de 6. Ma gindeam la ceva de genul 12-1.. Mai beau o cafea si ma mai gindesc..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Caroline spune:
Parpalak am fost azi la Sobeysul de la mine din Ajax si au zis ca saptamana viitoare aduc aici..... la noi la tara mai tarziu Dar sa nu generalizez. Poate la tine au deja.
Lorelai merci de pont. M-am dus acolo si am intrebat ca o cunoscatoare "visine la cutii de 5kg" .... parca de acolo cumparam de cand m-am maritat
Ktrinel spune:
mikiion, mersi mult pt info . mi-ai mai dat sperante ca eu eram tare dezamagita de spital . am fost si eu internata acolo in sapt 5 vreo 3 zile...dar daca zici ca oamenii sunt ca lumea, asta conteaza, eu avand si sarcina cu risc (lupus) de aia sunt la dr Benjamin. Dr Cassar mi-a facut o echo odata , e un tip mai in varsta, nu? cu el ai si nascut?
eu stau acum pe ile-des-soeurs, dar in curand ma mut in Brossard ca ne0am luat casa. asa ca tinem legatura probabil mai mult prin internet.
sa nu uit, tot Marc vroiam sa ii pun si eu numele bebeului daca era baiat, dar cica e fetita...asa ca mai scotocesc.
multa sanatate si sa iti traiasca feciorul!!!
Ktrinel si 23sapt
Dana_B spune:
In Toronto am vazut la Food Basics visine de-alea la cutie de 5 kg - $15. Cred ca au si la Loblaws.
Zice cineva reteta de visinata? Adica reteta o stiu, dar de unde luam alcoolul/inlocuitorul de alcool, ca nu-mi vine sa dau 20 si ceva de dolari pe sticla de tuica la LCBO. Al meu sot o sa fie asa... cand va auzi cuvantul visinata... Va rog mult, pana nu dispar!
mamamariana spune:
Parpalak, eu sunt de acord cu ce zici tu acolo... gasesc si Ontario Place, ca sunt fata desteapta . Cu orele, e ok si mai devreme, ca doar nu fac mare lucru - sunt fara ocupatie inca. Si sunt convinsa ca Emi s-ar bucura sa se intalneasca si sa se joace cu alti copii pentru ca asta imi cere toata ziua. Ziceti ora exacta si cum ne "recunoastem" ca io vin.
Numai bine,
Mamamariana
Caroline spune:
Dana_B nu cred ca poti gasi alcool in alta parte decat la LCBO.
Ideea e ca la visinata nu trebuie pus tot alcolul deodata, asa ca dai banii in rate.
Eu am sa-l rog pe al meu sot sa-mi cumpere alcool sau vodca strong din duty free - la frontiera (merge des in state) si acolo este cam jumatate de pret. Dar cum nu are voie decat 1kg la o deplasare, va trebui sa astept ceva pana sa-mi umplu visinata