Sezatoare canadiana (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Mamamariana aici se practica foarte mult sleepover pentru a socializa copiii. Imprieteniti-va cu cateva familii cu copii de aceiasi varsta si faceti pe rand pe babysitterul in weekend, sau in timpul saptamanii daca aveti timp. Copiii se simt excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Caroline vorbeai despre " sleepover", m-ar interesa , ai putea sa-mi dai detalii. Cum e posibil de facut cunostinta cu astfel de familii unde copii ar avea aceeasi virsta?

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

quote:
Originally posted by Crinia

Caroline vorbeai despre " sleepover", m-ar interesa , ai putea sa-mi dai detalii. Cum e posibil de facut cunostinta cu astfel de familii unde copii ar avea aceeasi virsta?

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Asa cum iti faci rost si de prieteni Va cunoasteti prin parc, la servici, pe la actiunile organizate de comunitatea romanesca (chiar si pe acest site), pe la actiuni umanitare/voluntare la care poti participa (vezi la biblioteca de langa tine unde te poti inscrie)

La inceput eu m-am inscris la un curs de LINK - engleza, chiar daca stii, mai faci pe prostu' si acolo cunosti multa lume nou venita ca si tine, chiar romani. Iti pazesc copilul gratuit pe timpul cursului si asa se mai joaca si el cu altii.

Incep invitatiile reciproce ... vazut, placut, ramas prieteni.
Daca nu placut, cautam altii

Cam asta-i procedura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by parpalak

Hai la Ontario Place in weekend!

Da' un Marineland nu va surade weekend-ul asta? Noi asta avem programat pt duminica. Cristina, planul inca este in vigoare, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

http://www.fraserinstitute.ca/news/index.asp?snav=nr

Mamamariana, pe adresa pe care am postat-o vei gasi punctajul pt toate scolile din Ontario si din celelalte provincii ale Canadei .
E pt scoli catolice, publice si de care or mai fi . De ex poti vedea cum a evoluat o scoala in ultimii 5 ani , asta te va ajuta si daca ai vreo propunere de angajare de la vreo scoala, sa vezi ce rezultate are .
E impartit pe scoli, licee...

Succes !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 20 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Mamamariana, nu stiu sigur daca programul e si in timpul vacantei. Poti intreba daca n-au un loc de part-time la day-care. Tu stai foarte aproape de un parc unde sunt se intalnesc zeci de romani, totul e sa le stii orele de intalneala si are copilul prieteni de joaca. Alte activitati: la bibloteca sunt niste programe de spus/ascultat povesti, fi-miu era foarte incantat cand era mai mititel. Cea mai apropiata biblioteca cred ca-i cea la Brookbanks. Acum mi-am dat seama de ce scoala vorbesti, e un liceu de fapt si ai dreptate arata cam sinistru. Eu stiu doua fete care au facut scoala acolo, acum una e la Bussines la York University, iar cealalta la Law la University of Toronto, romance amandoua.

Parpalak, daca ziceai mai din vreme... am zis ca mergem la Ottawa weekend-ul asta. Fi-miu ma zapaceste ca vrea la Ontario Place, la masinuuute...eu mama model il tarasc la Ottawa.

Iaca ce m-am gandit eu: vreti sa facem o intalnire la un loc de joaca, un party place din ala? Daca ne intalnim in cursul saptamanii e mai ieftin, stam 2-3 ore, noi de vorba copii alearga, etc. poate asa le gasim parteneri de joaca. M-am gandit sa fie in timpul saptamanii pentru ca in weekend lumea isi face planuri cu familia si ne nimerim mai greu sa mergem in acelasi loc. Ce ziceti??

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by Angela T.

quote:
Originally posted by parpalak

Hai la Ontario Place in weekend!

Da' un Marineland nu va surade weekend-ul asta? Noi asta avem programat pt duminica. Cristina, planul inca este in vigoare, nu?

Angela, nomal, ramane cum am stabilit de saptamana trecuta, se poa'? Parpalak, Dana Mario si cine mai vine, mai schimbati si voi Ontario Place cu Marinelandu' , ce ziceti? Nu sinteti doritoare sa vedeti balene ucigase ?

Corina, eu una as veni sincer

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ca sa va dau un imbold : http://www.marinelandcanada.com/

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Cristina, merci de link, avem si noi in plan o vizita la Marineland, insa nu stim precis cand.
Am mai vizitat Marinelands in Franta si Spania acum cativa ani, dar banui ca aici sunt mai multe de vazut.

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Am inceput sa cumpar. am avut revelatia ca Sab simplex( pe care il aveam din Romania) se cheama aici Ovol si are aceeasi compozitie. Cocyntal vad ca nu prea are efect. Tot umflata e burtica si se chirceste de durere. Ce e bine e ca pana la urma elimina si se linisteste. Dar cele 20 de minute in care sufera ma scot din minti.

Ktrinelsi pe mine prima vizita la spital m-a dezamagit. Eu sunt la doct. Cassar. Insa eu am facut apoi multe drumuri pe acolo( inclusiv pt. o operatie de apenticita la 25 de sapt. Asta ca sa va «amuzati» + diabet de sarcina si monitorizare) si mi-am schimbat parerea........ Oamenii conteaza nu cladirea. Au un f. bun serviciu de natologie. Si asta conteaza. Cred ca doar Spitalul evreiesc e mai bun in oras. Si asta o stiu de la localnici. Am avut si doua infirmiere romance foarte dragute( ce usurare a fost ca pot primi explicatii in romana.........).
Daca mai intrebari poti sa-mi scrii pe privat
. Si eu am primit de la alte mamici mai experimentate f. multe informatii folositoare.
Cursuri prenatale am facut la CSLC de care apartineam. Atunci era Hochelaga-Maisoneuve acum m-am mutat in Anjou. Erau gratuite si au fost mai mult sau mai putin interesante. Insa stiu ca depinde f. f. mult de CSLc. La mine nu era prezenta obligatorie. Deci te duceai la care ti se parea mai interesant. Daca vrei sa incepi , poti de pe acum, ca mai tarziu te vei deplasa prea greu.Si de obicei sunt cam max. 2 cursuri pe saptamana.

Mihaela si Marc-Adrian 7 sapt.
poze

Mergi la inceput