tatuaj in timpul alaptarii
ma gandeam sa-mi fac un tatuaj...oare e bine in timpul alaptarii? stie cineva,v-atzi facut in timp ce atzi alaptat?
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Raspunsuri
Qamar spune:

he he, pe asta uite ca n-am facut-o cat am alaptat...unde vrei sa ti-l faci?cred ca daca il faci in conditii super sterile si nu pe vrun san/sfarc etc nu poate dauna mai mult decat un vopsit pe par...putin spre deloc?sincer, habar n-am insa sunt curioasa de ce ti-ai ales tocmai acest moment![]()
eu mi-as fi facut tatoo prin anu'1-2 de facultate, da' am pierdut trenu' asta si acu' nu mai am chef
de ce nu incerci unu' ne-permanent pana termini cu alaptatu' ca sa fii sigura ca e ok?
Numai bine,
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
laura72 spune:
pericolul de SIDA SI HEPATITA B e asa de mare ca eu una nu mi-as face niciodata daramite cand alaptez,plus ca se poate infecta si atunci ce faci?si daca totusi iti faci ai siguranta ca acul este
100% STERIL?
LAURA
Qamar spune:
quote:
Originally posted by laura72
pericolul de SIDA SI HEPATITA B e asa de mare ca eu una nu mi-as face niciodata daramite cand alaptez,plus ca se poate infecta si atunci ce faci?si daca totusi iti faci ai siguranta ca acul este
100% STERIL?
LAURA
Laura, da' la dentist mergi?Acuma pe bune, exista studiouri specializate in tatuaje care au aparatura mai curata si mai sterila ca la cosmetica
P.S. eu la dentist nu merg, nu de SIDA sau Hep B, da' mi-e o friiiiica....

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)Cooking for my baby
laura72 spune:
or fi nu zic ca n-am cercetat subiectul tatuaj.si da merg la dentist si am facut si cezariana ca n-am avut de ales da nici test HIV n-am repetat dupa.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by laura72
or fi nu zic ca n-am cercetat subiectul tatuaj.si da merg la dentist si am facut si cezariana ca n-am avut de ales da nici test HIV n-am repetat dupa.
si eu am cezariana...dar am sperante mari ca nu umbla HIVu prin maternitatea unde am nascut...
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)Cooking for my baby
Bebe Beca spune:
Tinand cont de faptul ca nu primesti nici un fel de anestezie, nu vad nici o problema in a-ti face tatuaj tocmai acum. Iar de infectat nu se infecteaza atata timp cat il ingrijesti cum trebuie. Mie, spre exemplu, mi-au dat baneocin unguent pentru "rani" si mi-au spus sa le mentin cat mai mult timp umede, ca sa nu faca crusta.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
ancamironiuc spune:
Nu vad de ce sa faca rau. Practic singura problema era aia cu HIV si hepatita insa stiu pe cineva care a luat hepatita b de la un ac din spital...asa ca mai bine ne inchidem in casa!
Eu am doua tatuaje
de care sunt tare mandra. Nu aspir la altele insa daca iti plac chiar merita!
Kittie avea dreptate, doua luni nu poti sa il expui la soare!!!!
ANCA si EMA
EMANUEL