sala fitness - piata Vitan?????
Hello fetele!
Am vazut ca s-a deschis de curand o sala de fitness langa Mall, mai exact aproape de Piata Vitan. E o cladire nou facuta, nu am intrat sa vad ce si cum insa pe afara parea ok. A fost cineva acolo? Tare sunt curioasa sa aflu ce si cum e.
Pupicuri

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Raspunsuri
Madutz spune:
E super! Io nu ma duc, da' la sfaturi sunt prima
! Da' stiu amanunte din sursa sigura: sotul meu, care si-a facut abonament sambata!
In primul rand e liber - avantajele locului nou - si poti face, pe langa fitness, masaj, electrostimulare, sauna!
Cateva preturi: 1h de masaj - 40 lei; o sedinta fitness - 25 lei o sedinta de electrostimulare de 45'- 40 lei, sauna 30' - 20 lei. Sunt si cateva pachete, combinatii din cele de mai sus, la preturi mai reduse decat daca le iei individual! Si deocamdata au reducere 20% din standard!
E curat, spatios, frumos cu instructori
si instructoare "professional"
dupa cum zice dragutzul meu! Mai ca-mi vine sa-i vizitez si eu!
Si cel mai important, e aproape de casa!
Si ziceti ca suntem vecine,
?
tomecica spune:
salutare fetelor. si eu stau tot prin zona , mai exact langa " casa de pensii".
poate ne-am vazut prin zona dar .......
pupici
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
FOTOGRAFII CU FETITELE si DESENELE ADRIANEI
Qamar spune:
si eu tot in zona...da' eu caut un aerobic......
any idea?
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
madau spune:
Madutz, m-ai convins sa fac cativa pasi pana acolo sa vad ce si cum. Pe mine m-ar interesa ceva fitness si nitel masaj, ca tre sa-mi refac tonusul dupa nastere. Cred ca o sa o iau si pe fimea cu carutul si facem o plibre pana acolo.
Poate ne intalnim pe acolo, ce ziceti vecinelor???????![]()
![]()

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
SIMONABB spune:
imi spuneti si mie adresa exacta a salii asteia de langa Vitan ?
multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
tomecica spune:
quote:
Originally posted by SIMONABB
imi spuneti si mie adresa exacta a salii asteia de langa Vitan ?
multumesc
Simona
http://community.webshots.com/user/simonabb
Cum mergi spre Mall dinspre posta vitan . Este exact in fata pietei , e la strada si se vede . Sau daca sti unde este casa de pensii ...sala este vis-a-vis de casa de pensii a sect.3.
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
FOTOGRAFII CU FETITELE si DESENELE ADRIANEI