Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cora Hope ma bucur ca esti bine.Insa sunt de aceeasi parere cu Aventura ca trebuie sa-ti suni doctorelul sa vezi ce iti zice. Mie doctorelul mi-a zis ca la orice tip de sangerare cat de mica sau durere abdominala prea intensa si constanta sa il sun.
Mi se pare mai sigur asa.

M-am pregatit de consultatie si plec imediat ca o am la 16.30.
N-am mancat mai nimic azi, cateva fructutze mici si cativa covrigei ca sa ma lase arsurile...asta este...poate mai pe seara.

Sa-mi tineti pumnii.
Va pup.

Eu si Noi
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

anis, pe mine trebuie sa ma scoti de pe listuta...
Pe 31 mai, in urma echografiei, mi s-a spus sec :"sarcina oprita in evolutie"...
Nu ma simt in stare sa exprim tot ce am simtit de atunci... Si oricum nu are nici un rost.
Imi pare rau ca nu mai pot sa postez la acest subiect... mi se par atat de indepartate vremurile in care va povesteam plina de fericire experientele mele... Parca a fost un vis...
Ma duc la aspirante si o iau de la capat...
Voua va doresc tuturor multa sanatate si sa va bucurati de MINUNILE voastre !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna fetelor,

Mi-e tot mai greu sa tin pasul cu voi, de fiecare data cand mai reusesc sa intru vad ca iar ati scris multe, multe pagini.

Anis, si eu sunt tot viitoare mamica de bebe 2 Mai am o minunatie de fetita de 3 ani si 10 luni. Ca veni vorba de mamicile de bebe 2, din experienta voastra anterioara as vrea sa va intreb ceva, pentru ca eu nu m-am lovit de asa ceva la prima sarcina: am fost lunea aceasta la a doua ecografie si aproape totul a fost in regula, mai putin viteza crescuta a fluidelor din arterele materne, adica ce-i trimit eu lui bebe. Asta cica din cauza de oboseala si stres si cica efectul este ca-l cam tai pe bebe de la papica.
Si a doua problema, desi placenta ar fi trebuit sa aiba gradul de maturitate 0, fiind in 10 saptamani, placenta mea are deja gradul 1, adica e mai matura decat ar trebui.
Trebuie sa recunosc ca m-am cam speriat. V-ati intalnit vreuna din voi cu asa o problema???

In rest, ma simt la fel...de rau...aceeasi stare continua de greata, stare de ameteala, lipsa de vlaga, parca sunt o leguma. Am mai slabit putin, desi acum am inceput sa mai mananc cate ceva. Fiecare zi de serviciu ma epuizeaza si am niste dureri de cap groaznice, cred ca si din cauza tensiunii mici. Cum ajung acasa nu stau decat in pat si asta de vreo 4 saptamani, dar se pare ca treaba aia cu fluidele s-a mentinut....

Va pup si va doresc sarcini usoare, si sper sa-mi raspunda careva si la problemele care ma framanta acum. Pupici,

Ruxi 9+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

luy, imi pare tare rau.Nu cred ca vreun cuvant de-al meu te poate alina.Sper sa gasesti puterea s-o iei de la capat!

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ruxi, eu la prima sarcina am avut problema cu arterele uterine.De IR e vorba nu?Eu zic sa stai linistita, viteza lor se schimba.
La mine a fost chiar un noch pe una din ele, ca un nod care impiedica, am facut pregnyl si dupa vreo 3 injectii, si-a revenit la valoare.
Cat despre gradul de maturitate a placentei, ce sa-ti zic, si aici ritmul e uneori mai alert ,uneori devine lent.ZIc ca trebuie sa urmaresti evolutia lor in continuare...si in functie de cum evolueaza o sa-ti zica dr ce poti face.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna fetelor!!!
ce bine e cand stai acasa,azi am reusit sa pap si eu un pranz normal,o ciorbita de legume ,mai mult rece decat calda,numai buna pt stomacel acum vara ca sa nu mai zic ca mai devreme am devorat aproape un borcan de gogosari in otet (desi greturi nu prea mai am,dar deh...)
de luat pastilute nu iau decat materna cu seleniu si o sa incep sa iau si ceva cu iod.deocamdata sunt doar sub ingrijirea medicului de familiedar saptamana viitoare merg si gineco.analizele mi au iesit super,sper sa nu am probleme nici mai departe.
va pup burtici!!!

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

degetel
pozute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Cora,ai grija de tine ! Bine ca a fost doar o sperietura !

Tonnia,felicitari,mamicuto !!!O sa fie totul bine,ai sa vezi.

Albinuta,la 12 sau 13 saptamani se poate vedea sexul copilului ?

Stie cineva ???
La cat se poate vedea sexul ?..minim??Maine merg la ecograf,la 13 saptamani,am vreo sansa ??Altfel abia in august mai vad...si nu pot sa astept atat .E prima ecografie!

OOOOOOOF, Luy,cat de rau imi pare !!! Rau,rau de tot...De ce o trebui sa trecem prin asa ceva ???Iti tin pumnii sa te refaci repede si sa uiti durerea si sa primesti din nou un semn !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

anis,aelita, multumesc...

Va si sa aveti grija de burtici!

Aelita , din cate stiu eu sexul copilului se poate vedea incepand cu saptamana 12 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Anis, nu stiu daca ai primit mesajul meu! Ti-am trims un Pm, in care iti spuneam sa ma scoti de pe lista mamicilor de ian-feb 2007! Din pacate miercuri mi-a zis doctorul ca sarcina s-a oprit din evolutie!
Se pare ca o sa o iau de la capat cu analize!

Fetelor, va tin pumnii sa aveti sarcini usoare si bebei minunati!

Sper sa va ajung din urma si sa reusesc sa am si eu bebe2 , pe care ni-l dorim din tot sufletul! Pana atunci o sa ii acord toata atentia la bebe1, o dulceata de fetita, care ne umple sufletul de bucurie!Speram sa ii putem face cat ed curand un fratior sau o surioara!!

corail

Mergi la inceput

Corail...off asa ma doare cand aud asta.Dumnezeu sa aibe grija de voi si cand stie el sa va trimita si fratiorul

AniS

Mergi la inceput