Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Nadia , imi pare tare rau. Sper din tot sufletul sa-ti revii si sa te intorci curand la odisee!
Am citit intr-o cartulie pentru cum sa ne alimentam sanatos si am vazut ca nu avem voie sa mincam ficat si tare poftesc la el cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Eu am o pofta de mincare ceva de speriat, deja am inceput sa depun kilele pe care greu le-am dat jos in 2 luni. Cred ca am abtin de la ficatei, insa nici mezeluri nu e voie; voi beti cafea dimineata ca eu nu pot sa functionez daca nu beau o cana mare(juma cu lapte)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Nadia, imi pare extrem de rau...dar daca ai dorinta si speranta vine si bebicul...numai bine!

Cristia, ti-am vazut iepurasul...tare harnicut mai e...pupici lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetelor,
Sunteti niste harnicute la scris si va citesc zilnic, dar scriu mai rar pentru ca noutati f multe nu am.
Imi pare nespus de rau petru fetele care au pierdut sarcina, nici macar sa-mi imaginez ce e in sufletul lor nu pot, dar ma rog pentru ele sa treaca cu bine de aceasta durere si sa spere din nou la o sarcina cu succes.
Felicitari petru proaspetele gravidute, sa aveti sarcii usoare si la termen
Azi am fost la eco, avem 11 saptamani si 3 zile, 4,4 cm, avem caput cu ochisori , nasuc si gurita, avem mainile si picioruse cu degetele, ce mai,suntem perfecti, doamne, sunt in al 9-lea cer si inca parca nu-mi vine a crede ce minune am in burtika.
Greturile si sunt din ce in ce mai rare, ne mai sacaie un pic sanii, dar nu-i nimic, suportam cu drag.
De maine luam pretale elevit in loc de acid folic si duphaston si la eco mai mergem doar peste vreo 4-5 saptamani.
Va pe TOATE si sa e auzim doar de bine.

Cristinna 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Tzuchi...sunt multe pareri. Mie doctorelul mi-a zis ca o cafea din cand in cand, putina bere din cand in cand chiar si putin vin din cand in cand e ok. Tigara si fumul insa sa le evit clar.
Eu zic ca masura ti-o stabilesti singura. Poate o ceasca de cafea pe zi nu ar fi asa rau...dar nu mai mult. Si eu mai beau o cafelutza o data la cateva zile.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bravo, Cristinna. E placut sa te vad asa vesela. Sper sa te vad numai asa de acum incolo.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Nadia, imi pare tare, tare rau!!!Eu sunt convinsa ca vei mai avea bb foarte curand, important este ca iti doresti!
Imi pare tare rau de toate gravidutele care au pierdut sarcina si sper ca ele sa ramana gravidute cat mai repede posibil!
Good kuck!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Imi pare tare rau de toate fetele care au pierdut sarcina. Hai ca dupa ploaie vine soare. Va tin pumnii la toate, sa reusiti cat de repede sa ramaneti insarcinate din nou si sa aveti sarcini usoare si fara probleme.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Fetelor,suntem aici sa ne sprijinim si la bine si la rau .
Imi pare tare rau de Nadia,si de celelalte fete...
si am speranta ca in curand vor fi iar fericite si vor uita tot.
Si noi va vom sprijini ,si vom fi cu gandul la voi,
sa treceti cat mai repede peste asta !
Offf si iti dadusera programare abia pt maine,in cazul in care tu sangerai...ce sa mai zic,nu vreau sa te supar mai tare..te imbratisez cu drag !

Danni,si eu am fost tare speriata cu durerile,cateva saptamani bune,si medicii spuneau ca e normal sa fie asa,dar eu parca tot nu credeam si traiam intr-un stres continuu si masuram gfiecare durere,oare nu e destul de tare?oare cat trebuie sa rezist asa?
Si uite ca pana acum a fost ca medicii, am scapat de dureri fara medicamente,nu mi-au dat absolut nimic,nu topti dau in primele 3 luni,am scapat di se de greturi,fara sa iau medicamente deasemenea. Cumparasem pt greturi,niste pastile,nu mai stiu cum se numeau,si mi-a spus farmacistul sa iau numai in caz de urgenta,pt ca orice s-ar spune,nu sunt bune ! Si pt stomac,la fel imi dduse ceva.pt arsuri,si mi-a spus la fel,in caz de dureri f mari de stomac,altfel nu are rost sa risc.Asa ca nu am luat,si in scurt timp mui-au trecut greturile,si multumesc ca nu am luat nici un mdicament.
Acum,ascultati si voi medicii vosdtri,eu am incercat sa am incredere in ei si vad ca amers cel putin pana aucm
Sa aveti grija de voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Buna seara tuturor,

ma numesc Raluca.....nu stiu daca am nimerit bineinsa indraznesc sa incep de undeva, ca forumul asta e atat de mare ca m-am pierdut.
Voi fi si eu mamica prin ianuarie 2007 , sunt in 11sapmt si vreau sa impartasesc din experienta mea cu voi, daca imi permiteti.
Am inceput cam timid dar pe parcurs o sa imi dau drumul la glasucior.

Va multumesc ca existati :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata

La noi e cumplit de cald inca de la ora 7 dim, sper sa nu imi fie rau din cauza zapuselii
Va doresc o zi minunata si cat de cat racoroasa!

Cristinna 11+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos

Mergi la inceput