Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Catalina spune:
Cristinna, stiu ce spui de caldura. Si la noi e cald, bine eu sunt la birou acum dar nu dau drumul la aer chit ca mor de cald. Azi noapte abia am dormit de gat si acum tusesc si imi curge putin nasul. Nu am temperatura. Dar sunt speriata sa nu evolueze. Mi-am luat lamai, portocale, banane, kiwi si astept sa il sun pe dr sa il intreb daca sa iau ceva. Mama mi-a dat un flacon de homeogene dar nu vreau sa iau nici asta pana nu intreb.
Ma uitam ieri la ce scriai tu Cristinna despre experienta ta la echograf si ma gandeam ce experiente similare am avut. :-) Sa iti fie bebe sanatos si sa auzim numai de bine!
Catalina
Helenutza23 spune:
Buna fetelor.
mai intai sa va spun ca am citit de pe la pagina 6 ca eram in urma mult. sunt trista sa vad atatea fete ca au pierdut bb. le doresc multa sanatate si sa ramana cat mai repede din nou insarcinate.
La mine, din weekend s-au instalat oficial gretzurile si se pare ca pe zi ce trece e mai rau! nu mai pot sa beau apa plata ca imi face si mai rau, am obs ca apa minerala o suport mai bine.
si am mai avut o problema. de duminica seara a inceput sa ma doara o masea CUMPLIT. dupa vreo 2 ore am luat un algocalmin care oricum nu a avut efect. ieri am fost la dentist si mi-a scos nervul. mi-a facut anestezie cu xilina. l-am intrebat inainte e medicul meu ginecolog si mi-a dat ok-ul lui. acum ma enerveaza gustul de "dentist" de la pansamentul pe care mi l-a pus.
de abia vineri ma duc sa imi fixeze plomba definitiv.
voi ce stiti desprea dureri de masele si tratamente in sarcina?
Cristinna spune:
Catalina ai grija de tine si nu te panica foarte tare pentru ca nimic rau nu se va intampla
. Papa multe fructe care contin vitamina C si odihneste-te si ai sa vezi ca trece raceala repede
.
Cat despre experienta la ecograf , intr-adevar a fost uimitoare si unica , inca nu-mi revi
. Ai grija de tine si de BB mic si insanatosire grabnica
.
Cristinna
11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos
marinar spune:
neata
mai fetelor, si eu sufar de caldura. ieri mi-a fost ff rau din cauza asta, nu puteam respira, de mancat am mancat numai iaurt dar l-am varsat. azi nu merg la munca, sper sa fim ok.
marina
pozici
cristia spune:
Saluti fetele
Nadia: imi pare tare rau
Sa dea Dumnezeu sa sa prinda alt bb cat mai repede!
Laurak: don't worry; la 5 saptamani rareori se vede ceva la echo normal(extern).La mine nu s-a vazut nimic nici la primu bb nici acum; numai la echo intravaginala s-au lasat vazuti
.Tin pumnii sa-l vezi pe bb cat mai curand!
Pako:
multumesc frumos! Toti copii sunt niste minuni! Dupa ani buni in care am crezut ca nu pot avea copii acum nu incetez sa ma minunez ca-s mamica!![]()
Si pe mine ma mai doare burta; dar am citit si va aud si pe voi ca-i normal si incerc sa ma linistesc.Si la prima sarcina m-a durut si ar fi trebuit sa nu-mi mai fac probleme acum; dar vad ca, contrar asteptarilor, paranoia-mi e in floare![]()

Cristiana mama lui Andrei (29 Sept 2004) si
8+
poze
wannajo spune:
Buna Helenutza!
Si eu am patit-o cu maseaua de minte in ziua in care am aflat ca sunt insarcinata. Aceasta (maseaua de minte) pur si simplu s-a retezat. Acum stau cu ea asa...sper din suflet sa reziste 9 luni in aceasta faza, pt ca mi-e tare frica de tratamente stomatologice, mai ales in primul trimestru.
Ziceai ca ai luat algocalmin...medicul tau stie, adica e ok in sarcina? E bine sa intrebi de mai multe ori si sa incerci sa iei medicamente numai la mega-urgente.
Iti doresc sarcina usoara,
sa ai un bb sanatos si tu sa iti rezolvi problema cu dentistul!
wanna
8 weeks
quote:
Originally posted by Helenutza23
Buna fetelor.
mai intai sa va spun ca am citit de pe la pagina 6 ca eram in urma mult. sunt trista sa vad atatea fete ca au pierdut bb. le doresc multa sanatate si sa ramana cat mai repede din nou insarcinate.
La mine, din weekend s-au instalat oficial gretzurile si se pare ca pe zi ce trece e mai rau! nu mai pot sa beau apa plata ca imi face si mai rau, am obs ca apa minerala o suport mai bine.
si am mai avut o problema. de duminica seara a inceput sa ma doara o masea CUMPLIT. dupa vreo 2 ore am luat un algocalmin care oricum nu a avut efect. ieri am fost la dentist si mi-a scos nervul. mi-a facut anestezie cu xilina. l-am intrebat inainte e medicul meu ginecolog si mi-a dat ok-ul lui. acum ma enerveaza gustul de "dentist" de la pansamentul pe care mi l-a pus.de abia vineri ma duc sa imi fixeze plomba definitiv.
voi ce stiti desprea dureri de masele si tratamente in sarcina?
sim spune:
Helenutza eu am patit o treaba de genul asta in sarcina cu Ruxi, cand pe la 6 sau 7 luni (ca nu mai tin bine minte) m-a apucat o durere ingrozitoare de masea. Merg eu de urgenta la dr., el foarte tinerel si cand a auzit ca am si bebe la purtator mai ca nu stia ce sa ma sfatuiasca. Trebuia scos nervul, asta e clar, dar nu stia daca sa-mi faca anestezie sau ba si pana la urma mi-a pus nu stiu ce mortifiant de m-am urcat pe pereti de durere vreo 5-6 ore. A fost cumplit. Dupa ce am nascut am gasit o doctorita tinerica si tare priceputa care a albit instant cand i-am zis prin ce am trecut si m-a intrebat (retoric evident) de ce oare nu a stiut dr respectiv sa mai ceara o parere cuiva si m-a chinuit in halul asta. Se putea face anestezie, asta e clar.
Acum drept sa-ti spun nu stiu ce substante sunt permise, dar daca dr tau a zis ca nu-i problema, atunci eu nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.
De data asta am ajuns la stomatolog inainte sa raman insarcinata si am rezolvat micile problema care mai trebuiau puse la punct.
.
Nadia din suflet imi pare rau pentru suferinta pe care o incerci. Iti doresc sa te intareasca Dumnezeu si sa o poti lua de la capat cat mai curand. 
Simona
10+ si Ruxi
anis spune:
NAdia imi pare tare rau...sper din tot sufletul ca Doamne Doamne sa-ti trimita repede un al bebeu.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Fetele, care ati implinit 10sapt+, printre care si eu.ATI INCEPUT SA VA SIMTITI MAI BINE???
Ca vad ca eu ma simt mult mai bine de cateva zile, nu mai obosesc asa de tare si gafai ca un porc, am inceput sa mai mananc ,arsurile m-au mai lasat...
Cu Ingrid am inceput sa ma simt bine pe la 12 sapt, dar ma gandesc ca fiind a doua sarcina si act de cat aproape de cealalta "am trecut mai repede de furtuna hormonilor".
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."