neincrederea in cel de langa tine

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldonova spune:

Draga Loremon,

Pe mine ma streseaza o disperata, zilnic cu 7-8 mesaje , dar nu ma obosesc cu nebunii.......asa ca nu-ti face probleme. Poti sa te consideri fericita !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

eu cred ca nu trebuie sa te mai chinui cu tot felul de ganduri.
daca vroiai intr-adevar sa afli trebuia sa o faci la acel moment.
acum, daca totul e in regula, traieste-ti viata!

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik80 spune:

Sincer e tare greu, dar daca nu a facut si alte lucruri care sa iti trezeasca suspiciuni nu cred ca e cazul sa te amarasti.Fii atenta doar la schimbari s-au stari de spirit ale lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi_hope spune:

Parerea mea este ca inainte de a spera ca nu s-a intamplat nimic, sa te asiguri ca asa este!
Daca vrea sa te duca de nas, o va face cu usurinta - intra si tu, editeaza orice nr de telefon, in loc de 'iubitel' scrie 'seful'.. nimic mai simplu.
Daca i te uiti in telefon, va avea mai multa grija si va sterge mesajele incriminatorii.
INSA, nu va trece mult timp, si undeva, ceva, ii va scapa. Daca esti cu ochii in 4, il vei prinde.
Nu cauta insa asta, gandeste-te foarte bine cum vrei sa actionezi. Poate nu e nimic de descoperit. Cum se spunea mai devreme, in loc sa te chinui cu suspiciuni iar pe el sa il bati la cap, incearca sa afli adevarul. Cai sunt multe.
Si inca un sfat, pentru toata lumea - niciodata sa nu crezi ca TIE nu ti se poate intampla....

Poate ca nu este nimic. Dar esti sigura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loremon spune:

Aici ai atins un punct foarte delicat pentru mine Lexi_hope niciodata n-as fi crezut ca mie o sa mi se intample asha ceva, eram foarte sigura de "sotul meu" si n-as fi crezut niciodata ca ar putea sa trimita si sa primeasca mesaje de dragoste, dar asta e viata iti ofera tot felul de lucruri placute si mai putin placute..stiti cum e fetelor se pare ca Dumnezeu iti da pe o parte dar iti ia pe alta, la mine cel putin s-a intamplat cam asha, am stat cu socrii aproape 7 ani, in sfarsit am reusit sa avem si noi un locusor al nostru inca aproape un an de zile n-am prea avut ce sa ne punem prin casa, si cand am reusit sa arate caminul nostru asha cum mi l-am dorit, am avut parte sa gasesc acel mesaj si de atunci a aparut acea "umbra" de neincredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi_hope spune:

Cum de ai postat acest subiect dupa un an de la eveniment?
Poate nu este totusi nimic, dar trebuie sa gasesti o cale de a afla. Gelozia este un lucru foarte periculos. Este o boala. Eu am avut boala asta. Si nu m-am imbolnavit singura, ci cu ajutor...
Metoda pacalelii cu adress book-ul din telefon, de la el am invatat-o... Scria "Sorin", numele celui mai bun prieten al lui, peste numele "dragutei".... Si imi arat singur apelurile "Uite vezi, am vorbit cu Sorin"... L-am suprins intr-o dimineata, cand la telefon mi-a raspuns sora lui. Si s-a fastacit....Da.. el lipsise... iar eu eram internata in spital... Este o poveste veche... nu imi era sot
Insa metodele sunt aceleasi. Daca vrea sa te minta, o poate face cu usurinta ani de zile.
Daca esti fata desteapta, si daca ai ce afla, vei afla.
Iti doresc sa nu ai ce afla. Si sa iti gasesti linistea. Pentru ca indoiala te omoara. Poate strica tot ce este frumos.

Mergi la inceput