neincrederea in cel de langa tine
Raspunsuri - Pagina 3
aldonova spune:
Loremon, cred ca s-au pus prea multe intrebari la care nu ai raspuns. Sau ai ceva de ascuns ? Sunt multe lucruri pe care cu siguranta l-ai scapat sau nu, in mod deliberat ?? Ma insel cumva ?
aldonova spune:
``va pot spune ca ma simt minunat alaturi de voi``, dar totusi te intreb si eu cum te simti acum alaturi de sotul tau pentru ca de asta suntem curioase mai mult.
Loremon spune:
quote:
Originally posted by aldonova
Loremon, cred ca s-au pus prea multe intrebari la care nu ai raspuns. Sau ai ceva de ascuns ? Sunt multe lucruri pe care cu siguranta l-ai scapat sau nu, in mod deliberat ?? Ma insel cumva ?
Multumesc pentru ca m-ai facut mai atenta la raspunsuri,fetelor, nu pot sa spun ca se poarta altfel cu mine acum, poate a devenit un pic mai nervos, o parte din vina o am eu, recunosc pt ca ii amintesc mai mereu de ce a facut dar are si el vina lui, il simt ca se ascunde de mine, nu mai e omul cu care m-am maritat, poate ca ignoram acel mesaj, dar in telefonul lui la expediate a aparut numarul ei de telefon, se pare ca in aceasi zi i-a scris si el mesaj....Va rog sa ma intelegeti nu-mi doresc decat familia mea de alta data, daca as putea as da timpul cu un an si ceva in urma si nu m-as mai uita in telefonul lui...
Loremon spune:
quote:
Originally posted by Clover
[quote]Originally posted by daniela_b
Eu nu am inteles deloc chestia cu "semnat de cineva cunoscut mie din lista de prieteni". Cum adica? Din lista cui de prieteni?
Care lista? De pe YM?
Dincolo de asta, te sfatuiesc sa nu te mai gindesti la acel sms, mai ales ca a trecut ceva vreme si tu nu ai mai prins si alte sms-uri incriminatoare.
Pe de alta parte, neincrederea ta fata de el ( si in general neincrederea fata de partener) provine din lipsa de incredere a propriei persoane, asadar cred ca trebuie sa lucrezi la capitolul asta.
Mai scrie, sa ne putem da seama.
P.S. Citind mesajul tau, am avut un deja-vu. Am mai citit asta undeva dar nu stiu unde...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
De unde concluzia bolduita? Cata incredere sa ai in tine sa crezi ca cineva trimite aiurea vb dulci? Eu nu primesc declaratii de amor pe sms.
Loremon, a fost posibil vreodata sa aiba o aventura? Adica a avut timp in care ar fi putut face asta? E vorba de vreo fosta obsedata?
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
[/quot
Pentru o relatie pararea mea e ca iti trebuie timp, noi mergem si venim impreuna de la munca, dupa masa ne-o petrecem impreuna, nu lipseste de acasa...doar ca au fost la cateva chefuri impreuna, plus cateva delegatii, ceea ce lasa de gandit
Loremon spune:
quote:
Originally posted by Alexmona
Asa cum bine a punctat si "demonstrat "si RUFUS , se mai intampla!!!!
Asa ca , cu riscul de a supara pe altii , eu insist...daca acum totul e bine intre voi , nu lasa chestia asta sa fie un sambure de chin pentru tine si pentru familia ta.
Mai exista posibilitatea ca cea din lista care a trimis acel mesaj sa-ti vrea raul ...nu crezi???
Tu iti cunosti cel mai bine sotul ...
Inca o data ...FII INTELEAPTA!!!!!
Te pup
Tot timpul imi spun in minte, a fost o greseala, nu se poate ca el sa-mi faca asa ceva, dar exista posibilitatea ca ea sa nu stie nimic, si intr-adevar cineva a vrut sa ma supere, problema e ca a si reusit...
Alexmona
Loremon spune:
[quote]Originally posted by aldonova
``va pot spune ca ma simt minunat alaturi de voi``, dar totusi te intreb si eu cum te simti acum alaturi de sotul tau pentru ca de asta suntem curioase mai mult.
[/quot
Alaturi de sotul meu ma simt cel mai bine, este barbatul pe care l-am iubit...il iubesc..si il voi iubi toata viata si un lucru e sigur, nu-mi pot imagina viata fara sotul meu, el si fetita mea sunt totul pentru mine, suntem facuti unul pentru celalalt si e minunat sa te trezesti dimineata langa persoana iubita
Alexmona spune:
Loremon, daca acum se poarta bine cu tine ...si sunteti fericiti nu mai trebuie sa te gandesti la ceva ce s-a intamplat acu ...n luni.
Lasa trecutul...daca iti iubesti familia si e bine.
Fii intelepta !!!!
Alexmona
coraly spune:
Marturisesc ca dupa doua pagini scrise n-am reusit sa inteleg ce s-a intamplat de fapt... daca s-a intamplat ceva. Povestea nu e cursiva deloc.
Coraly si Sergiu
poze
doremy spune:
Loremon, ce copila esti, si eu am prins un mesaj pe tel. lui mobil ,,te iubesc di tot sufletul meu'', am facut cercetari,ma insela cu o blonda de un an de zile......
cici spune:
quote:
Originally posted by ymcar
Nu vreau sa emit pareri daca a fost (sau este) sau nu ceva necurat la mijloc, vreau doar sa clarific un aspect pur tehnic: chiar exista site-uri (habar n-am cat de legale) de pe care poti trimite SMS-uri ca provenind de la un anumit numar. Pur si simplu completezi nr destinatarului, numarul asa-zisului expeditor, textul mesajului si basta. Asa ca daca cineva vrea sa faca o "gluma buna" poate trimite un mesaj lui x ca provenind de la y, cu conditia sa stie nr. de tel a lui x si y.
Si hai sa va mai zic o chestie care se practica, mie mi s-a intamplat de cateva ori: profesionistele in cautare de clienti trimit SMS-uri sau dau beep, asteptand sa le suni. Uneori te gandesti ca poate e cineva important care nu a reusit sa te prinda, i s-a terminat cartela etc si suni. Daca ai facut asta greu mai scapi. Dupa ce au auzit ca e voce de barbat te bat la cap cu beep-uri la greu. Evident apare intrebarea nevestei "cine te beepaie atat?" si daca respectiva iti mai trimite si cateva mesaje (care va dati seama cam cum suna....) paranoia e deja instalata.
Toate astea pe langa erorile umane, de gen trimis din greseala sms-ul altcuiva etc.
My life stinks
Mie mi-a zis o fatuca de la liceu, ca fetele de la internat dau bipuri multe la nr necunoscute ca sa-si faca minute sa poate primi bonus de la Orange,asa ca..