Piticodromul de sept-oct 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
Simona8004 spune:
revenit.....
una bucata fata adormita pe picioare ca a inceput sa se crizeze si din toate ce am incercat a fost singura metoda care a functionat. asa ca a adormit, dar nu la ea in pat
...oare cind si cum o sa reusesc si eu. Acum cind ma uit in urma (ma refer la timp) imi dau seama unde am gresit, dar asta e doar ce umreaza se poate schimba si nu ceea ce a fost.
Irina draga, multa sanatate lui Vladut si [pu]-ici de la noi, suntem alaturi de tine.
Pandana Bine ai venit.
Mifloricico, la mai multe lunite lu Ana si de la noi.
Tonnia, si eu vrea sa te felicit pentru sarcina si sa fie una usoara si sa ai un bebe super frumos si sanatos si tu sa fii bine la fel.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
Ioana75 spune:
Eu vreau sa va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine in lupta impotriva fumatului, azi se implinesc un an si jumatate de cind nu am mai tras nici un fum
. Chiar sint mindra ca am reusit, si sper sa ma tin tare in continuare.
Am vazut cele 2 Ioane Cataline cu baticutz roz
, si pe zimbaretul lui Carmi
.
Irina cuscra, oooof, cite probleme, lasa ca iese soarele si pe strada ta
. Fii optimista, chiar daca pare imposibil
.
Antonia, cum sa ne suparam? Citi copii, atitea grupuri
.
Simona, pupici Maiei
. Poate are nevoie de mai multa atentie si afectiune, nu cred ca e fitzoasa
.
Meme, ma bucur ca sinteti bine! Abia astept sa fiu si eu la a doua odisee
.
Dana Lucia, Cristina, imi pare rau ca v-am "dezamagit"
. Dar sa stiti ca intelijenta emotionala face diferenta intre un om de succes si unul mediocru
.
Sa va spun ce idee geniala
mi-a venit azi: daca tot nu pot sa slabesc pentru ca dependentza de mincare e prea mare, m-am gindit sa par mai slaba, asa ca mi-am reactivat sandalele cu toc cui de 10 cm, pe care se asezase praful de 4 ani.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kid2003 spune:
ietete, a venit meme
in cate saptamani e bebicul din burtik? stii ceva de sex? aaaa, parca acolo nu va spune, va tine in suspans.
fetelor, sa nu va suparati pe mine, nu raspund la nimeni nimic. Sunt prea ocupata sa sap in scandalul de la ian-feb. vreau sa gasesc si eu faza cu "fugareala din marriott si rasplata barbatului " hi hi hi. tre' s-o gasesc.
ce seminte de scandal? io n-am sesizat? asta inseamna ca oi fi sadit si eu cateva
sper sa nu! eu cred ca noi suntem cele mai tari ca nu ne certam. si la nov-dec s-au certat si la mamicile de sept-oct 2006 (p-acolo am bagat nasul din nostalgie)
ma intorc la scandal. 
locca, ajungem si in seara asta in parc. sper sa va vedem.
Ioana75 spune:
Antonia, la multi ani lui Dinu!
Simona, la multi ani Maiei!
Zino, la multi ani Anei!
Meme1 spune:
Asa..acum sa trecem la capitolul mancare..
Andrei al meu e tare fussy cand vine vorba de bucatele in mancarica. Am incercat toate variantele posibile: mancare gatita de mine...papa ce papa pana i se pune ceva pe gat si varsa tot apoi, mancare la borcanase...nu-i place, mancare la pliculete (Milupa) o papa dar daca pireutul e mai gros iar i se opreste cumva in gat si varsa iar..Asa ca ne putem lauda ca doua zile bune, una rea cand vine vorba de mancare...M-am gandit ca poate il indop eu prea mult, dar cand citesc de alti bebei care 'baloteaza' 200 grame solide la o masa....si ma gandesc ca al meu dupa 60-80 g incepe sa icneasca....nu mi s-a mai parut ca l-as indopa. Important e ca ia in greutate deci n-as avea motive de ingrijorare. Se invarte pe la 9.5 kg la aproape 9 luni.
Avem in continuare doar 2 dinti si nu se vad altii, desi baga tot ce prinde in gurita si roade tot.
Stam bine in fund si avem vointa sa mergem de-a busilea dar nu ne tin inca 'puterile', mai bine zis manutele si cred ca si fundicul e cam greu...
Cat despre fructe, suntem f limitati aici, in afara de nectarine care acum au inceput sa apara pe piata adica in supermarket, alte fructe 'autohtoneRo' nu prea sunt...ciresele sunt super delicatese aici...
Am fost la control la medicul de familie pentru bebe doi si m-am bucurat ca am auzit inimioara batand, asa ca se pare ca pana acum e totul ok. Asteptam la sfarsitul lunii viitoare controlul de la spital si apoi in tara probabil ceva echo suplimentare, daca ne-om invrednici.
De miscat a inceput sa miste, chiar ma amuz cu sotul seara cand pic franta, bebe are chef de jucat tontoroiul in burtica...si nu pot sa dorm deloc.
Hai ca am scris romane, ca daca tot scriu asa de 'des'....
Am mai intrat pe chat in cateva seri dar nu prea mai era nimeni pe acolo...
Hai va pupic pe toate, aveti grija de voi si de bebici,
Meme
Ioana75 spune:
Kid, nu-i asa ca ne dai si noua link-ul cu pagina respectiva, dupa ce o gasesti
?
meme, ce fain, unul joaca tontoroiul pe dinauntru, altul pe dinafara
.
Meme1 spune:
No, acum ca tot sunt in 'verva'...
Codruta, stiu ca imi spusesei ca ai vrea sa vezi poze cu saculetul de dormit dar eu nu m-am invrednicit sa fac poze, poate in curand. Intre timp insa poti vedea saculetii pe www. slumbersac. co. uk
Ioana, esti 'cool' cu sandalele... sa va zic una buna...la noi cand au venit socrii in vizita acum trei ani, mi-au adus niste pantofi tot asa cu toc de 10...ca soacra-mea e fan asa ceva, si acum la 55 de ani tot asa poarta...si zac in sifonier ca aici toata lumea e fan adidasi si sneakers si sandale cu talpa joasa....asa ca de 3 ani de zile nu le-am dat inca satisfactia de a ma vedea incaltata cu 'comorile' carate de ei tocmai din Ro...
Kid, daca ma crezi habar n-am in cate saptamani sunt, cand am fost la scan pe 2 mai eram cica in 15 saptamani....desi eu tot zic ca se inseala.... acum oi fi in vreo 20 si ceva, am trecut de 5 luni daca termenul e pe 19 octombrie....Ai dreptate cu tinutul in suspans, aici se spune sexul doar la al doilea scan la 31 saptamani...noi vom fi in Ro atunci asa ca voi incerca sa aflu ceva la sfarsitul lui iulie...daca nu si nu, atunci aflam in Ro ca si data trecuta.
b_irina_c spune:

Sa racuperez nitel de unde am ramas...
Simo
ideea cu genialii
.
Bianca inainte cu 1 zi de diaree a mancat cateva cirese cu coaja (dar el papa cirese cu coaja de multa vreme), dar nu s-au vazut in kk si sangele a aparut seara a doua zi dupa diaree.
Carmi, Tonnia
. SI eu m-am gandit ca s-o fi iritat mucoasa... sau ceva legat de diareea aia.
Alexuta
. Si eu am gasit cateva subiecte pe forum legate de kk cu sange si toate erau la copii micuti care inca papau doar laptic. Si intr-adevar erau legate de constipatie, dar la noi au aparut dupa mult kk moale.
Dana_Lucia, Ruxandra, Meme, Simo, Ioana
.
tuturor si va multumes din suflet ca sunteti alaturi de mine. Si o citesc pe Codruta "va iuubescc!!!"
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Meme1 spune:
Sa va mai zic o faza super...ieri au fost vecinii pe la noi cu baietelul lor de un an si o luna...si se jucau bebeii amandoi pe covoras de fapt e un covoras de izopren cu litere si peste o paturica... si se jucau ei frumos...bineinteles ca ce are unul in mana trebuie sa ia celalalt si tot asa...asta pana cand andrei al meu a descoperit sosetele lui sean...si da-i cu urmareala la sosete si nu s-a lasat pana nu i-a scos o soseta din picior...apoi i-a vanat-o pe a doua...si cand a realizat ca nu poate s-o apuce ca de...sean se misca intruna...s-a aplecat sa-i manance sosetele...Eei, bebeii ca bebeii dar noi parintii eram pe jos de ras...
Asa ca imi inchipui ca trebuie sa fie super fun cu doi bebei mici...dar si mult de munca, mai ales ca n-avem ajutoare pe aici...
b_irina_c spune:
Si acum sa va povestesc...
Vladut si dim a facut tot kk cu sange
. Asa ca l-am pus in recipient, l-am bagat in geanta si am plecat la interviu
. De altfel e vesel si a dormit tun toata noaptea. Stie pupe-l mama cand trebuie sa o lase pe mami sa se odihneasca. Am vb cu Calapod la telefon si maine ma duc cu el la vizita, dar ea nu m-a speriat cu nimic, mi-a zis ce analize sa-i fac. SI ii dau bitics. Maine e gata coprocistograma (are am retinut bine sau iar bag termeni inventati de mine
?!)... Cam astea sunt noutatile legate de bb.
Si acum off-topic. La interviu a fost bine zic eu... Din fericire a vb mult "nenea" Phipiphe la inceput asa ca mi-am dat drumul mai usor la vb in franceza. La job-ul asta e eliminatorie cunoasterea limbii. Chestia e ca i-am dat gata cu fr mea ca nu m-a intrebat nimic tehnic (si eu m-am zbatut vreo 3 zile sa citesc fel de fel sa-mi amintesc din faculta
). La sf mi-a zis ca trainingul inca nu are data de inceput fixata, asa ca ma anunta ei... Asa ca io trag concluzia ca e de bine.... Se pare ca intr-adevar aduce noroc kk (ca doar aveam in geanta analiza lui Vladut
, bine ca recipientele se inchid klumea si nu miroase pe langa
).
V-am zapacit destul cu ale mele...
si o zi buna tuturor!!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze