Piticodromul de sept-oct 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ahaaaaa...curg paginile rauri, rauri si eu nu sunt pe faza...dar gata am lasat-o dreaqului de munca, ca oricum tampeste si am venit.

Laura, draga mea, foarte buna propunerea ta cu "frumusetile de sept-oct 2005", dar eu propun direct GENIALII DE SEPT-OCT 2005 ca sa inlaturam orice dubiu . Eu chiar mai citesc la mamicile de ian-feb 2006 ca am acolo o finutza si mai aflu si eu ce face, ca cu maica-sa vorbesc mai rar ...ocazie cu care o salut daca citeste si ea la Geniali. Din pacate unele fete de acolo sunt inca in cautarea lupului alpha al gastii si se dau lupte acerbe ptr suprematie

Asa, si acum sa revenim la oile noastre...

Irina toata bafta din lume la interviu! Cu tupeu mama, nu trebuie aia sa vada ce e in sufletul tau!

Ioana esti absolut dementiala cu calculelele astrologice Acum lasand gluma la o parte, cand o sa ne hotaram sa o facem pe Eva vin si iti cer niste consultatii ca si pe mine ma pasioneaza tare chestiunile acestea. Momentan noi suntem doua Fecioare pe un Scorpion

Tonnia eu chiar stiam ca la a doua sarcina, burtica se vede mai repede, tinand cont ca muschii abdominali au mai fost intinsi o data , da' poate vorbesc eu tampenii. Oricum, iti doresc o sarcina minunata si sa fie ce vrei tu cel mai mult.

RalucaN pai la asa minune de bursicutza, crezi ca mai trebuie comentarii? Mai ales in pozele cu baticutul roz este fix de NO COMMENT

Kristinutza Raducu este oricum cel mai special tinand cont ca are o mamica atat de speciala

Cristina unde este draga mea TCM pe Titulescu, ca io l-am cautat dar nu l-am gasit. Ma lamuresti tu, please?

Dr. Anya ce placere ca ai mai trecut pe la noi. Vrem poze cu Anya mica sa mai vedem si noi papushenia de fetita. Transmite-le te rog cuscrei si norei toate cele bune de la noi si ca ne e dor de ele.

Ruxi vad ca si Luca a inceput sa revina la sentimente mai bune si se trezeste la 7:30. Oricum, gasisem o explicatie ptr trezirile lui de la ora 6...cica intr-o alta viata a fost constructor si sef de santier, deci nu degeaba ii ziceam eu "santieristule"

Diplodocus Este adorabil Luca iar bunicutza ta zici ca este din povesti. Exact asa era si a mea, dar din pacate a murit acum trei saptamani...nici nu v-am mai zis, ca se rupea inima in mine

Si nu in ultimul rand, vreau sa multumesc tuturor ptr ca l-ati admirat pe Luca al meu. Daca vedeti o inima mare, mare, batand pe Calea Victoriei, sa stiti ca a mea este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Raluca, eu nu reusesc sa vad pozele cu bursicuta ta. Imi tot spune ca nu sunt publice. Am incercat sa ma loghez, dar nu prea merge.
Simo, Catalina mea are poza cu baticutz roz.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simo, TCM-ul e chiar lg. magazinul Piciul, adica intre Piciul si restaurantul Tohani parca il cheama.
Te prinzi tu.

Cine lucreaza in zona asta (Titulescu)? Sa o punem de o intalneala in pauza de pranz.

Antonia, si io vreau linku'

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Nu stiu de ce nu le vezi Karmenutza pt. ca sunt publice. Acuma nu pot sa intru sa verific ca sunt la munca si avem acces restrictionat la yahoo photos si le webshots, dar cand ajung acasa o sa ma uit. Si si Catalina mea are poze cu baticutz roz. Hi hi, fetele astea ale noastre chiar tre sa se cunoasca, au acelasi nume, au baticutze roz, au mamici dragutze.....

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Cristina saru'mana de explicatii...acum m-am bunghit . Eu lucrez in P-ta Victoriei, deci nu asa departe de Titulescu...tu in care capat al lu' Titulescu esti?

Karmenutza Bombonica ta are batic roz cu ciucuri cam asa si bursicutza Ralucai are batic roz cu cozoroc cam asa. La fel de adorabile, de altfel

Mergi la inceput

Si au si date de nastere apropiate.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, buna si ideea cu Genialii.

Am fost pe Floreasca sa imi fac unghiile, ca aratau ciudat dupa ce m-am balacit atita in piscina. A fost cam horror. Stie cineva un salon de manichiura bun prin zona Floreasca (ideal sa lucreze cu Peggy Sage, minim sa aiba freza pentru cuticule)?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Raluca, nu ma mai joc...Catalina ta e mai grasuta decat a mea. A mea e cam slabanoaga.
P.S. Tonniaaaaaa!! Vii cu linkul? sau ne apucam de cautat?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simo, pai ne intalnim atunci: scarbiciul meu e in cladirea de birouri de lg. cea turn a BRD-ului.

Ce fetite frumoase cu batice roz.

Si Anca are batic ca al Bursicutei, dar e rosu.

Carmen, nu e slabanoaga. Amandoua Catalinele imi sunt tare dragi, seamana cu Anca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Stati ma ca adormisem! N-am stiut ca am trezit asa interes! perverse mici!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78628&whichpage=12

Pe la mijloc....

Mergi la inceput