Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Eu nu stiu pe cine am suparat dar in scutecul asta nou nu mai apar in lista de inceput.
Ripley daca avem baieti frumosi normal ca ii laudam. Nici cu fetele nu mi-e rusine..
Ar fi tare frumos ca in viitor sa ne putem aduna toate undeva, dar cred ca e imposibil.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna seara si de la noi!

In primul rand, Ripley si Cuscra- sorry, mi-a picat mess-ul ca o floare! Deja il urasc, pica non-stop!

Sa ma laud cu www.dropshots.com/day.php?userid=118695&cdate=20060622&ctime=122316" target="_blank">tururile de casa date de Titilici. Noi am fost muuult mai bine azi decat ieri, dintii o mai dor, dar i-am dat aseara Nurofen 2.5 ml si azi a fost o ameliorare. Sa vedem pe viitor si la noapte!

Amu sa raspundem, ca avem ce:

Joy- imi pare rau pentru bunica ta. Sper sa o tina bunul Dumnezeu cat mai mult timp pe lumea asta. Bunica mea a mi-a fost pentru 5 ani mama, am crescut la ea si o iubeam mai mult decat pe mama. Inca traieste, e bine per ansamblu, dar totusi are 82 de ani. Cand ii va veni sorocul..pur si simplu nu stiu ce o sa ma fac! Nici nu vreau sa ma gandesc!

Mandy- io ma tot chinui s-o invat tai-tai, dar nu prea vrea. Cred ca o va face cand o sa aiba ea chef!

Feli- tahograful e aparatul care se monteaza la autobuze, autocare si care monitorizeaza viteza, kilometrii parcursi de un sofer profesionist. Sunt obligatorii atat la noi in tara, cat si la turci. Deci ei nu pot depasi viteza legala, ca sunt prinsi si amendati. A plecat Doru? Cum te descurci?

Ripley- incepusem sa-ti zic pe mess: sarah mai doarme de 2 ori pe zi, cate 40 de minute maxim. ca o fi de la caldura, ca o fi de la dintsi, asta nu stiu, ca la noi chiar ca s-au suprapus! Cu sexul...ce pot sa zic? Ce-i aia?

Roxi- mersi de lamuriri. Agitata fii-ta ca si fii-mea. Asta ne paste si pe noi, curand.

Ancaloredana- noi abia ne-am refacut bratara, ca un baietzel din parc ne-a rupt-o. Nu m-am gandit cat sa i-o las. La noi nu au fost probleme de acomodare cu ea, ca o are demult si s-a obisnuit cu ea.

Miha2006- Saraly nu are nici o treaba cu persoanele straine. Cu cat mai mult popor, cu atata mai bine, ca avem ce studia. E drept ca nu se prea repede lumea s-o ia in brate, ca am io o fatza foarte expresiva si cred ca citesc un mesaj ascuns pe ea!

Pitic- noi olitza am achizitionat pe 1 iunie. dar nu am folosit-o deloc pana acuma, ca fii-mea nu sta bine in fund. Adia sta, dar nu-i place in fund, asa ca nu o chinuiesc. Daca ar putea sa faca la ea...din 4 labe, ar fi o treaba!Nici pe dinti nu ne spalam, ca amanam si chinul asta pe mai devale. Macar pentru cand ies si aia de sus, sa fim...stereo.

Camelia- taaaaaaaare de tot poza cu micutza rozand zabrelele! Or fi bune, oare?

Madutza- ura-ura-muratura! Ce bine ca a papat orlando! Doamne ajuta sa va tina bunatatea de obicei!

Cuscra Xandra- ce sa mai zic...se vede ca ne-am vazut marti. te-ai molipsit cu ghinioane de la mine. Stii tu, ca asta era una tipica de-a mea!

CU BULUCI SI INTALNEALA- pai io cum sa votez altfel decat PRO PARCUL CIRCULUI????? Ca doar io acolo stau! Deci taaaaaaaaare mi-ar placea o intalneala mare acolo!!!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumim Repley! In sfarsit am reusit si noi cu semnatura!

Adelina si bb Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,de citit va citesc mereu, dar cu scrisul mai greu.

Ripley si multumim ca ai intrebat de noi.

Dariuca este bine, pe zi ce trece se face mai nazdravana, vrea sa stea toata ziulica in picioare si am reusit sa trecem de la topait la pasit cand o tin de manute, taras in 4 labute nu am luat-o pana acum ca nu putem sa ne ridicam funduletul.

dintisori inca nu avem, dar cred ca o sa apara in curand.

de cateva zilele facem kk si cativa pipilici la olita, mai ales dimineata si la pranz dupa trezire. am observat de vreo 2 sapt ca dimineata cand se trezea si o puneam in fund, dupa max 5 min facea kk, asa ca am zis sa incercam cu olita si a fost tare incantata de ea.

cu mancarica, de cand a venit caldura, spre surprinderea mea mananca mai bine si a inceput sa bea si apa cu biberonul(nu vrem ceai sau suc). dar avem o problema cu trezitul noaptea (3-4) si cerut de papa, de la vreo 3 luni nu mai cerea noaptea de mancare, in schimb de la Paste a inceput sa se trezeasca si sa urle de foame, devoreaza 170 ml laptic si apoi baga somn pana pe la 7-8 cand mai cere o portie de laptic.

am pus poze noi in contul comun.

va pupam.

Mimi & bebe Daria Ioana - 4 nov 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetili!!!

Noi suntem din ce in ce mai matinali. De o sapt de cand ne trezim cu soarele pe fatza ne sculam la 8 si azi la 7.30. Mie imi comvine ca iesim mai devreme in parc dar....doarme mai putin. Poate se regleaza si el la program de bb mare care doarme o repriza sanatoasa la pranz. Asa mi-a dormit ieri o juma de ora pe la 11 si 2 ore dupa 16.00.

Noki e mortala Saraly cum merge ea prin toata casa. Al meu dolofan nu vrea sa mearga de-a busilea dar se pare ca o ia direct in picioare.
Fetelor m-am uitat la poze si...ce bbei mari si frumosi avem. Sa ne traiasca!!!

Aseara am fost in parc si m-am intalnit cu Addya si am fost la terasa si am baut o bere dupa ce am dat o tura de terase sa o cautam pe Madau care...ne-a tras clapa!!!Asa ca...ne-am destrabalat!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

Raportam datele de 6 luni: 72 cm si 7350.

Multumim inca o data tuturor celor care ne-au felicitat ieri cu ocazia zilei de 22

Azi fac bagaje, maine plecam la mare !!!!!!!!!!!

O sa va povestim cum e apa, soarele, nisipul, etc...

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Goooooooooooooood morning!

Sunt in asteptarea trezirii micutzei scorpioane...asa ca forum DC, nene!

Mandy- sa iti traiasca Krisztianul cel scump, sa se faca baiat mare, cuminte si sa fie sanatos! La muuuuuuuuuuulte luni inainte!

Ina-disparuta- pe unde umbli, soro? Sa nu ne mai bagi pe noi in seama deloc-deloc? Si tie sa iti traisca prntesa rachel, sa fie sanatoasa, voiosa si iubita!

BB-Alinush- mi-e doooooooooor de tine! Si de miss-ladena! Ce mai faceti? Cutii peste cutii? Ati plecat deja? Mai da un semn de viatza!

Fetelor...caldura mare. Ca de obicei in ultima vreme, Titilica mi-a dat 2 treziri de racnete noaptea, dar am depanat-o repede cu suzi. Amu astept s-o indop, dupa ce se trezeste.

Va pupicesc mamicutze dragute pe toate si pe bebelacii vostri!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neatza!
Cuscra na, ca noi am fost mai harnice: ne-am trezit la 7!!! Ea care inainte de 9 nici nu faceam ochi. Hmm, se lenevise mami!
Noki Of, bine ca sunteti mai bine! Da, a plecat Doru, nu stie cand vine. Din pacate, aseara a luat si o amenda de la RATB-ul lor (cum i-o zice acolo in Arad) ca nu avea bilet. Asta la ora 23 cand bineinteles toate centrele de bilete erau inchise. Iar la ei nu e ca la noi - adica sa nu fie voie sa vina controlul dupa ce se inchid casele de bilete.
Apropo, regulamentul RATB-ului interzice controlul biletelor dupa ora 9 seara pana la 6 dimineata. La fel si duminica. Aia care vin in intervalul asta sunt spagari.
Si amenda nu e de 300.000 ca in Bucale! Nooooooooooo, e un bulion ca aia sunt mai cu mot

Ca tot vorbeam de ghinioane, nu?
insa Xandra povestea ta e mult mai terifianta Bine ca ati rezolvat-o!
In schimb, noi 2 ne descurcam acceptabil acasa, am reusit sa facem si baitza onorabil. Insa ne e dor de tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

neata'

oare pe cine am suparat ca nu mai sunt in listuta?

imi pare rau daca am gresit cu ceva!
(nu cred sa fi suparat pe cineva)

eu tot v-am scris dar nu prea primesc raspunsuri numai chiar de la cateva mamici. si le multumesc pentru asta

dar eu tot o sa va raspund daca stiu

noi suntem bina acum, am avut diaree. Am tratat cu Furazolidon,Smecta, ceai de menta. Am papat orez, banana, morcov fiert. A fost o forma usoara de diaree, cica poate de la dinti sau iaurt......nu stiu.
Care ati avut asemenea probleme?

Stefan n-a mai luat in greutate, pe caldura asta ce mai... deci avem tot 9.400 si 78 cm.
Acuma papa bine, dar o luam incetut cu papica.
Raportam colt de dint,.....nu stiu cum ii zice...dar este in drepta celui de sus principal...oare tot incisiv? Cum le zice la aia de sus laterali? Deci acum ne ies alandala...sau poate toti 4 odata de sus???

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mandy si Ina, sa va traiasca copilasii!!!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput