Traducere pe teme de Relatii Publice
Buna la toata lumea!
Am si eu o mare rugaminte, daca e cineva care ma poate ajuta! Am nevoie urgenta de o traducere din literatura straina de relatii publice (un capitol de carte, un articol sau un studiu de caz. Nu conteaza daca este din engleza sau franceza (doar sa stiu sursa si autorul). Imi trebuie pentru un examen la facultate (Comunicare si relatii publice) si m-am trezit prea tarziu. Va rog frumos daca puteti, va multumesc din suflet!
Daca nu am postat bine subiectul rog moderatorii sa-l mute unde trebuie.
Multumesc inca o data!
Raspunsuri
catrinelteodoru spune:
quote:
Initial creeata de dara
Buna la toata lumea!
Am si eu o mare rugaminte, daca e cineva care ma poate ajuta! Am nevoie urgenta de o traducere din literatura straina de relatii publice (un capitol de carte, un articol sau un studiu de caz. Nu conteaza daca este din engleza sau franceza (doar sa stiu sursa si autorul). Imi trebuie pentru un examen la facultate (Comunicare si relatii publice) si m-am trezit prea tarziu. Va rog frumos daca puteti, va multumesc din suflet!
Daca nu am postat bine subiectul rog moderatorii sa-l mute unde trebuie.
Multumesc inca o data!
Nu prea intzeleg ... vrei un titlu (autor, editura + alte date necesare) al unei carti de relatii publice? Vrei poate sa ii treci numele in vreo bibliografie ... Sau iti trebuie cartea insashi?
Daca vrei sa doar sa treci o carte de relatii publice intr-o bibliografie (ca sa o "umpli") iti recomand site-ul Bibliotecii Centrale Universitare www.bcub.ro ... te duci pe "cautare" , alegi "catalog general" si introduci ca si cuvinte cheie "relatiile publice"
Daca imi dai mai multe date, poate te pot ajuta ...
Zambeste-mi!
dara spune:
Multumesc din suflet Catrinel pentru ca te-ai oferit sa ma ajuti!
Uite ce vreau: am de facut un fel de referat adica trebuie sa ma prezint la examen cu o traducere din literatura straina de relatii publice. Deci un capitol dintr-o carte despre relatii publice sau un articol sau un studiu de caz dintr-o revista cu specific pe care sa le traduc din engleza/franceza in romana.
Ar fi minunat daca m-ai putea ajuta...
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
dara spune:
Revin...
De exemplu acest articol: http://www.entrepreneur.com/article/0,4621,312017,00.html
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
catrinelteodoru spune:
acum am intzeles de fapt de ce ai tu nevoie ... de o traducere nepublicata pana acum... mi-e teama ca nu te pot ajuta ... sa caut pe acasa, dar nu promit nimic
Imi pare rau
Zambeste-mi!
Llaura spune:
De ce ati mutat subiectul la arte? trebuia sa fie la know-how, ca doar e despre "cine ma ajuta sa copiez la examen".
Oare profilor chiar nu le pasa?
dara spune:
Eu l-am postat la arte... Am cerut doar un ajutor, ca se apropie examenul si m-am trezit prea tarziu.
Si am rugat moderatorii sa-l mute unde trebuie daca nu l-am postat bine. Ma gandeam ca aici sunt mai multe sanse sa-l vada cine se pricepe...
Vroiam doar un ajutor, si o indrumare era buna, dar vad ca ma aleg cu morala...
Catrinel multumesc inca o data, intre timp m-am apucat de o traducere eventual daca ma poti ajuta cu ce nu reusesc sa inteleg, vb pe pm daca poti. Multumesc!