l-a lovit o masina..
Nu credeam sa trec prin asa ceva.. Aproape ca mi-e greu sa scriu si sa povestesc toate astea.. Vineri eram la servici si am primit un telefon prin care eram anuntata dar si linistita in acelasi timp cum ca pe copilul meu "l-a atins " o masina si nu a patit nimic grav.. Nu stiu cum am ajuns la spital, nu stiu cum am traversat cosmarul.. Intr-adevar l-a lovit pe trecerea de pietoni o masina.Un taxi. A pus frina si l-a atins cu farul in obraz, l-a aruncat doi metri dar copilul meu printr-un noroc si cu ajutorul lui Dumnezeu s-a sprijinit in cot si nu s-a lovit deloc la cap. Nu a avut nici o fractura sau altceva grav dor acea echimoza pe fata si ochiul si buza umflata si o zgirietura de la spoiler sau far pe fata.
Problema abia acum a aparut si la mine si la familia mea. Nu mai pot dormi noaptea , nu pot sa ma linistesc si nici sa ma gindesc decit la ce s-ar fi putut intimpla... Chiar cred ca voi deveni paranoia pt ca vad peste tot pericole si simt ca nu-i dau libertate si ca daca va mai fi asa am sa-l sufoc. Nici el nu este prea bine dar este de inteles. Daca iesim afara tremura la orice masina trece pe strada si chiar imi cxere sa-l duc in casa ca nu mai vrea pe afara ca este"peichilos" cum spune el.Eu mi-am pierdut increderea si nu mai pot sta linistita decit daca il stiu in casa. Mama mea are grije de le si cu ea s-a intimplat acciodentul. Eu nu am spus nimic fiindca nu vreau sa acuz si pt ca putea sa mi se intimple si mie. Si totusi mi-e frica... O spaima viscerala si aproape egala cu panica. Copilul parca suporta mai bine decit mine situatia. Ce sa fac?
Raspunsuri
lorelaim spune:
Wow! Sunt convinsa ca daca as fi în locul tau as fii la fel de SPERIATA si n-as putea sa dorm... Ce pot sa-ti spun: ROAGA-TE! Multumeste lui Dumnezeu ca puiul e bine si roaga-l sa ti-l ocroteasca-n continuare! Eu prin rugaciune am trecut cele mai grele momente în viata! Multa sanatate-ti doresc!
nematics spune:
Cristina
o sa treaca
iarta-ma dar acum nu-mi vine in minte decit un singur sfat, stupid dar in fapt extrem de la obiect: bea multa apa, 2 l de apa pe zi
in rest, multumeste-i celui de Sus ca n-a fost decit atit
a fost un semnal de alarma, incearca sa stringi relatia cu divinitatea si roaga-te in continuare
Andrada spune:
Poate daca ati vorbi mai mult despre accident impreuna (ce virsta are copilul?)...
Da-ti timp...eu zic ca e normala teama in prima faza. Cosmarul oricarei mame e telefonul primit de tine.
Si repetati impreuna regulile de circulatie.
Mi-aduc aminte tata nu ne zicea niciodata "la revedere", numai" Atentie la traversat!! " Mai ales pe trecerea de pietoni, zicea el...
Si ai dreptate, i se poate intimpla oricui..oriunde,
A
L?amore che move il sole e l?altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana_B spune:
Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Fratele meu a patit ceva asemanator demult cand era in clasa a treia (acu are 40), un camion a trecut peste el adica nu cu rotile ci a fost intre roti, prin fata si a iesit in spate, doar julituri a avut noroc ca era masina inalta. Mama a fost sunata la liceu unde era profesoara, pentru ea a fost mai rau decat pentru fratele meu, atunci a facut ea prima pareza de la socul vestii. Ea a fost intotdeauna o fiinta sensibila care a tinut necazurile in ea.
Parerea mea este sa nu tii in tine sa vorbesti cu copilul, cu mama, cu sotul, toti impreuna. Daca rugaciunea este un mod de linistire cred ca e bine sa te rogi.
Multa sanatate sa treci cu bine peste incercarea asta.
Oana_B
DARAEL spune:
In primul rand, TU trebuie sa te linistesti.... si sa iti redescoperi Zambetul. Cum ? Asta este in functie de tine – citeste bancuri pe net, deschide un subiect la ZZ unde sa arunci cu rosii in soferi.... vezi tu – doar Zambetul sa il descoperi.
Apoi sa Multumesti Cerului si Pamantului ca au avut grija de voi – am inteles ca nu a fost grav.....
Iar dupa asta, sa Ierti !
E foarte important, desi suna ciudat. Daca nu vei Ierta, vei ramane cu inima acolo, in acel moment si vei pierde si ziua de azi, si ziua de maine si tot asa.... adica vei inmulti pierderile.......
Stii, este exact ca atunci cand treci printr-un sat si latra un caine. Poti sta o viata sa te gandesti la cainele acela sau poti sa-l uiti imediat dupa ce ai trecut de curtea sa...... e doar o alegere personala......
Iar in final, vorbeste direct cu cei implicati – mama ta si smecherelul mic si arata fara emotii (nu ai uitat ca trebuie sa fii TU linistita !) ca e periculos intr-adevar si ca trebuie mai multa atentie pe strada........ si rabdare sa nu se grabeasca niciodata si.... atat.
Iar dupa ce termini discursul moralizator.... zambeste, ia in brate pe amandoi si lanseaza provocarea suprema: "Cine vrea sa mearga cu mine la o inghetata cu frisca la terasa in centru ?"
Sa cresteti mari si peste ani sa puneti intamplarea asta la “amintiri din copilarie” si sa zambiti cand povestiti......
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Karina spune:
quote:
Initial creeata de stoichitescu cristina
Nu credeam sa trec prin asa ceva.. Aproape ca mi-e greu sa scriu si sa povestesc toate astea.. Vineri eram la servici si am primit un telefon prin care eram anuntata dar si linistita in acelasi timp cum ca pe copilul meu "l-a atins " o masina si nu a patit nimic grav.. Nu stiu cum am ajuns la spital, nu stiu cum am traversat cosmarul.. Intr-adevar l-a lovit pe trecerea de pietoni o masina.Un taxi. A pus frina si l-a atins cu farul in obraz, l-a aruncat doi metri dar copilul meu printr-un noroc si cu ajutorul lui Dumnezeu s-a sprijinit in cot si nu s-a lovit deloc la cap. Nu a avut nici o fractura sau altceva grav dor acea echimoza pe fata si ochiul si buza umflata si o zgirietura de la spoiler sau far pe fata.
Problema abia acum a aparut si la mine si la familia mea. Nu mai pot dormi noaptea , nu pot sa ma linistesc si nici sa ma gindesc decit la ce s-ar fi putut intimpla... Chiar cred ca voi deveni paranoia pt ca vad peste tot pericole si simt ca nu-i dau libertate si ca daca va mai fi asa am sa-l sufoc. Nici el nu este prea bine dar este de inteles. Daca iesim afara tremura la orice masina trece pe strada si chiar imi cxere sa-l duc in casa ca nu mai vrea pe afara ca este"peichilos" cum spune el.Eu mi-am pierdut increderea si nu mai pot sta linistita decit daca il stiu in casa. Mama mea are grije de le si cu ea s-a intimplat acciodentul. Eu nu am spus nimic fiindca nu vreau sa acuz si pt ca putea sa mi se intimple si mie. Si totusi mi-e frica... O spaima viscerala si aproape egala cu panica. Copilul parca suporta mai bine decit mine situatia. Ce sa fac?
In primul rind sa-ti lamuresti o chestie: mama ta nu are nici o vina, avind in vedere ca s-a intimplat pe trecerea de pietoni. Din ce ai scris nu prea esti convinsa de asta si asta nu e bine, ca-ti pierzi increderea in mama ta. Trebuie sa te linistesti, sa lamuresti aceasta problema, sa vorbesti cu mama ta, s-o asiguri ca nu-i reprosezi nimic. Te-ai gindit ce o fi si in sufletul ei ? Sint sigura ca vorbele ei si discutiile de pe forum te vor face sa-ti revii la normal. Noi sintem aici, tocmai ca sa te ajutam.
Ce face bebita?
annita72 spune:
Cred a in primul rand trebuie sa te linistesti tu si sa-i multumesti lui Dumnezeu ca a fost numai atat.
Probabil ca si copilul simte nelinistea ta si de-asta devine agitat cand iesiti afara. Nu stiu ce varsta are copilul, dar probabil o sa uite repede.
Poate ar fi bine, cand iti mai revii tu sa incerci sa o dai pe gluma cu el ca sa se linisteasca . Ceva la modul "voinicu' lu mami care se ia la tranta cu masinile".
Sanatate multa, curaj si pupici la pitic!
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
annita72 spune:
Cristina, acum am vazut ca esti din Craiova.
Unde s-a intamplat?
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
Diana_b spune:
De 3 ori erau sa ma loveasca masinile pe trecerea de pietoni, eu fiind cu copilul in brate si semaforul verde pt pietoni. Asa ca atentie mare si atunci cand aveti toate conditiile sa traversati.
Diana si Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004