stie cineva????-Eforie sud ?

stie cineva????-Eforie sud ? | Autor: daniver31

Link direct la acest mesaj

Intreb si eu...poate stie cineva:caut numarul de telefon al unei gazde din statiunea EFORIE SUD .O cheama Ioana(este vaduva) si locuieste pe Strada Ion Movila nr 10 Eforie Sud,Constanta.Adresa asta este undeva pe langa fostul restaurant ,lasat in paragina acum,VRAJA MARII ....tot pe aceasta strada la numarul 5 este si sediul Raiffeisenbank.....undeva mai jos(putin max 300 m)este o farmacie ....problema este afurisitul asta de numar de telefon care nu il gasesc.Am avut numarul de telefon al dansei dar ...nu il mai are ...si tare mult as vrea sa aflu noul numar.Am incercat si la info abonati dar nu stiu numele de familie.....Daca stie cineva numarul sau il poate afla(locuieste in zona sau merg in aceasta statiune!)raman datoare si cu prima ocazie dau o bere...

Sau daca stiti alta gazda in Sud ...ar fi super....o sa mergem cu baiatul nostru de un an si 9 luni si am nevoie de ceva conditii mai bune(camera separata cu baie si eventual bucatarie...nu tin neaparat ca doar e si mami in concediu,nu/)Multumesc mult

p.s. a fost subiectul si la discutii generele dar l-am mutat.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Citeste mesajul privat.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna !
Vreau si eu daca se poate numarul de telefon sau info de cazare mai buna la preturi acceptabile .

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna,

Si eu vreau cazare la eforie.
Daca stii pe cineva, please, spune-mi si mie. Vreau cu baie in camera si pat matrimonial, ca mergem cu cupilul care are 4 ani... Perioada este 1-7 august.O costa mai mult de 1 mil pe noapte?

Merci.

Caprioara

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Va puteti uita pe www.plaja.ro; acolo au oferte pentru multe vile din Eforie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

si www.vileeforie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tocmai am vazut alataieri un material pe Antena1, in care aratau ce jalnic arata statiunea in acest an. In anumite portiuni plaja aproape ca nu mai exista, faleza s-a deteriorat ingrozitor si conditiile sunt sub orice critica. Preturile, asa cum va asteptati, sunt invers proportionale cu calitatea serviciilor!!!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu am fost acum 3 ani la vila asta :

http://www.plaja.ro/vila_amalia_eforie_sud.htm

si o recomand calduros. Camarele sunt mari cu baile la fel, paturi mari, foarte curat, gresie portzelanata peste tot, poti sa iti gatesti in bucataria de vara, ai tot ce-ti trebuie. Ideala!
Personal nu-mi place statiunea si prefer acum mari mai calde dar daca va intereseaza o vila in ES..asta este foarte misto!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput