Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 23
katia spune:
Inni, ![]()
![]()
![]()
![]()
rad in fata calculatorului cu lacrimi..... Pufy draga, mai zi si tu ceva :)
In alta ordine de idei felicitari pentru reusitele culinare si sa stii ca nu ne-ai facut deloc pofta si nici nu ne-ai dat de inteles cat de buna e mancarea pe care ai facuta avand in vedere ca n-ai precizat decat ca te linji pe deste!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
martha78 spune:
Bravo, Inni, tine-o tot asa! 
Este tare cald, eu de abia fac cate un fel de mancare din cauza caldurii si-mi vine sa fac dus intr-una 
De alte deseturi ori prajituri nu mai zic, nu mai fac deloc cu caldura asta, mai bine le cumpar
sau poate fac ceva ce nu necesita cuptorul ![]()
Katia, da' chiar ai talie de viespe cu 90 in talie, trebuie sa fi o graviduta tare sexi 
Martha 29 sapt 
AndraPG spune:
Danip, scuze, asa e, la Genetic Lab, nu stiu la ce m-am gindit de am scris Diagnosis.
Si da, merg luni la T, insa eu sint programata la ora 18.00 si din pacate nu cred ca ne vom putea vedea. ma bucur totusi ca sintem amindoua la acealsi dr si ca mai putem discuta despre una despre alta.
Martha, chestia asta cu superstitia legata de cumpararea lucrusoarelor pt. bebici inainte, e cu dus si intors. Eu zic ca daca doamne-fereste e sa se intimple ceva, se intimpla si fara sa cumperi ceva, eu prin luna a 8-a, sint decisa sa iau patut si citeva hainute pt. bebita, chiar daca sotului meu nu o sa-i convina. Iar dupa ce ne vom intoarce din concediu, ne vom apuca sa pregatim camera bebelinei, zugraveala, termopane, etc.
Katia, mersi pt. raspuns si sincer ma bucur ca problema ta nu a fost asa de suparatoare ca a mea.
APoianschi
Monique_new spune:
Innimerci pentru raspuns, habar nu aveam am spus si eu ce am auzit doar.
Am auzit ca ar mai fi si pastilute banuiesc ca alea chiar nu expira![]()
Despre cafeaua fara cofeina si eu am auzit ca ar fi mai toxica si explicatia ar fi ca este mai prelucrata decit cea normala pentru a se extrage cofeina din ea.
Pupici
monica
29 sapt
inni spune:
Sunt si pastilute (Vigantoletten 500mg si Vigantoletten 1000mg) dar pe astea se trece cand e bebe mai mare ca sa le poata inghiti.
De inceput se incepe cu Vigantol.
A..si mai sunt Fluor-Vigantoletten 500 si 1000...fluor pt. dintisori...depinde cum recomanda pediatri.
Inni
29+ cu
....
mephala30 spune:
Inni, ca tot te plangi de
ce esti, m-am repezit la album, sa te vad.
Nu pui poze cu tine si burticutza?
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mexxa spune:
Buna fetele...
Inni ma bucur ca ti'a iesit mancarea...
Pe mine durerile ma lasa putin apoi iar incep sa ma ia...am vorbit cu doctorita si daca pana maine dimineatza nu inceteaza merg la spital sa vedem ce se intampla.
Va pup si sper sa ne auzim maine.
24+
Sebastian
poze
Vine barza
sympa spune:
Salutare gravidute si bebelini miscareti.....
Bun venit Msl, Hazul in gasca noastra...Inca o canadianca mamicuta de oct, pacat ca esti asa de departe.Vreau sa va zic fetelor ca Hazul este la 4200km de mine, asta insemnand o diferenta de fus de fus orar de 3 ore.Aceeasi tara....va imaginati ce distante sunt aici!!!
Pufy...mai da tu esti muncitoare rau...nici noaptea nu poti sa stai cuminte!!!!Bravo tie....Am fost ieri la detartraj...vreau sa zic ca am venit cu niste dureri de gingii de nici nu le puteam atinge.Nu vreau sa te sperii...stiu ca deja ai fost, oricum deja e mult mai bine.Eu de fapt si am probleme si sunt nevoita sa-l fac de 2 ori pe an sa vedem daca se vede vreo ameliorare.Daca nu.....va trebui sa decartez cel putin 1000$ pentru un tratament de gingii.A trecut....mi-a curs la sange de nici nu stiu zau cum mi-a facut igienista detartrajul.Dar ea a zis ca e obisnuita!!!
Andra...imi imaginez prin ce-ai trecut.Cu atat mai nasol ca erai singura acasa.Bine ca s-a terminat cu bine..Ai grija...
Katia...eu am inceput sa beau cate o cafea pe zi...(la inceputul sarcinii nu imi era deloc pofta)e drept ca o fac lunga, lunga cu lapte dar trebie sa simt miros de cafea in casa.Poti sa bei din cate stiu eu una fara probleme ...doar sa nu faci abuz de nu stiu cate cafele pe zi.
Merg sa fac ceva de haleala si revin......
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana
28 (Andrea 25.10.2003)
eli26 spune:
Salutare burticute!
INNI mi-e nu mia recomandat nimeni nimic aici cad am nascut fetita,adica eu nu iam dat Vigantol
poate pati ceva? stiu cad am nascuto ia dat un lichid sa bea odata si dupa aia la o luna ia mai dat tot un lichid si gata... o fi alt fel aici? lichidul ala care i la dat o fi tot ca Vigantol??? toti bebelusii iau asa ceva ? stau cu frica acum sa nu pateasca fiicamea ceva mai tirziu (ca acum e sanatoasa tun). Te felicit ca ai reusit sa faci papita,sa ne spui cum a iesit!Ioana pe unde umbli? multumesc pt PM
va pupic pe toate mai revin!Tina26+ POZE
eli26 spune:
Gripo ma bucur ca ti-a trecut raciala
am sa incerc si eu fara pastilute doar cu ceaiuri,sper sa ami treaca!
Tina26+ POZE