Mamici de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Martha eu stiu ca sub 10000 germeni/cultura nu inseamna infectie urinara..tot ce e peste 10000 e deja infectie..dupa cum spui tu nu ar tb .sa fie infectie..daca ar fi ,teoretic se face si antibiograma si se recomanda antibioticul la care e sensibil,bineinteles si care poate fi recomandat in sarcina.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Lullabay, nu stiu cum ai facut dar m-ai mai linstit cu postarea ta, cind aud ca a mai trecut cineva prin ceva asemanator cu ce am trecut eu, parca imi mai vin in fire.
Apropos de lucrusoare pentru bebe, tare as vrea si eu sa cumpar cite ceva, imi fug mereu ochii prin magazinele pt. bebici insa nu ma lasa sotul meu, care e f. superstitios. Pina la urma cred ca o sa iau cite ceva fara sa stie el si o sa duc lucurusoarele la sora mea.
Danip, ma tin de ceva vreme sa-ti spun ca noi intr-un fel ne "cunoastem", cind ai facut tu triplul test la Diagnosis, eu eram cea care a urmat la analiza dupa tine, te-am admirat pt. silueta.
Hai ca m-am mai invelesit.
Simbata viitoare plecam la Herculane, apoi si citeva zile la mare, sper sa ma mai destind si o sa fac citeva poze sa le pun la burtici.
Pupici la toata lumea.

APoianschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

am uitat sa-mi modific nr. saptamanilor la semnatura.
Si de maine iar trebuie sa o schimb ca facem 23 de sapt. fix.
Pupici

Dani22+Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Lexi, ma bucur ca ai revenit....sincer si mie mi s-a parut ca ai lipsit mai mult de 2 saptamanai

Danip, cam rar semnezi condica....ia sa treci mai des sa ne povestesti ce mai faci!

Gata....mi-a trecut raul....dupa masa de pranz am mai bagat o placinta de la mec si o inghetata!!!!! Cu ocazia asta sa va spun ca in sfarsit a inceput sa-mi arate cantarul ceva mai multe kg. Nu ca imi doresc cu disperare dar pur si simplu aveam impresia ca s-a blocat intr-o anumita pozitie! Am ajuns la 60 kg....tind sa cred ca la sfarsitul saptamanii o sa depasesc aceasta valoare! In ce priveste talia as putea sa spun ca e de viespe......90 cm

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Andra, oare am retinut corect, tu esti cea care merge la dr. T luni, pe 26? Daca da, sa stii ca si eu voi fi in aceeasi zi la dansul la ora 16.00.
Katia, sper sa o semnez mai des, dar imi place asa mult sa va citesc, ca parca nu-mi vine a scrie.
la burtici

Dani22+Ovidiu

Mergi la inceput

Stiam eu ca am uitat sa raspund cuiva.....Andra, la mine chestia cu ochii a fost mai usoara ca sa zic asa. Oricum ma bucur la ai gasit o sora de suferinta in persoana lui lullabay (nu ca m-as bucura de suferinta ta lullabay, doamne fereste) si ca te-ai mai linistit!

Inni, eu cred ca Pufy o sa ne scrie ca a mai facut nush' ce prajitura delicioasa si o sa ne dea peste cap toate sperantele ca o prindem intr-un sfarsit si pe ea la somn

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Merci fetelor de informatii..danip, lullabay
Intr-adevar se pare ca sub 10000 nu sunt probleme, am vorbit si cu medicul de fam, sa vad ce zice si medicul, ca eu usturimi tot mai am si nu stiu de unde..
Andra si eu la fel tare as cumpara ceva pt bb dar nu vrea sotul acum, iar eu sunt tare nerabdatoare sa iau cate ceva
Osna, Nokia voi ce mai faceti?

Martha 29 sapt

Mergi la inceput

Martha...ma bucur ca e oarecum in regula cu analiza.....eu habar nu am despre indicatori asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea dar daca dr zice ca nu e tare grav...asa o fi :)

Onutz, sanatate lui ala micu!! Si spor la curatenie...Uffff cand ma gandesc ca luna viitoare o sa incep si eu cu zugravit si rearanjat nici nu-mi vine sa ma gandesc..

Fetelor dar Nokia imi pare mie s-au n-a mai scris de foarte mult timp!!!!!!! Nokiaaaaaaa! Ce faci?

Mergi la inceput

Andra, triplul test l-am facut la GeneticLab.
Inni, cred ca tu si Pufymic vreti sa faceti din noi niste gospodine in ale bucatariei, sa fim pregatite pentru bebici
Nici eu nu am cumparat nimic pentru bebe, deocamdata ma rezum la a cumpara pentru finutul meu, pe care-l voi boteza pe 8 iulie. Cred ca nici sotul nu m-ar lasa sa cumpar ceva pentru bebe.

Dani22+Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mephala...Mexxa...facut mancarea. Sunt foarte incantata. Dar in acelasi timp curg apele pe mine de cald ce-mi e. Stau in chiloti... ca nu mai pot.

Nu va mai spun cat de bune sunt ca sa nu va fac pofta.
Ma ling pe deste....

Katia ...cred ca nu's ce prajitura + tort cu 4 etaje + inghetata + niste felu I si II acolo...+ a inapoiat si frigideru' ..si acum calca rufe (vorbim despre Pufy)

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput