Mamici de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onutz spune:

tuturor mamicilor!
Am citit tot, dar nu am mai reusit sa si scriu. Am gasit putin timp acum si-i dau batai.
Suntem ocupati serios cu amenajarile din casa (refacem termoizolatia) si Matei e iar bolnavior. A racit + conjunctivita. Sunt ingrijorata si satula de praf si var.
katia mie mi-a recomandat dr. sa beau cafea normala (adica nu decaf) in fiecare zi, cu singura conditie sa beau putina -o cescuta. Acum diminetile sunt mai frumoase pt. ca in primele 14 saptamani nu beam cafea si eram morocanoasa.
mexxa dupa cum ai descris durerile, sunt sigur contractii. Si nu sunt din cele de antrenament (Braxton-Hicks), daca te dor asa. Ia 2 No-Spa si fugi repede la dr.! Iti tinem pumnii sa fie totul bine!
cucuoancea de ce nu iti iei concediu prenatal? Iti poti lua de la 28 de sapt (adica maxim 84 de zile inainte de DPN). Iti plateste 85% din brut, dar iei mai mult decat netul pt. ca nu se plateste impozit si inca ceva.
microbu super faza cu telecomanda-receptor la care suna, dar nu vorbeste nimeni.
msl si hazul bun venit, sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
tuturor si multa sanatate!

Onutz 26+ si lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

LEXI, nu mai fii trista si lasa celelalte probleme; si eu mai am stari din astea si plang din orice; incearca sa te gandesti la bb ca nu-i face bine deloc... bine ca-ti iei prenatalul si te mai linistesti

Eu am 98 in talie si la fel nu-mi iese buricul in afara, dar nu la toate ne iese

martha 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, e suficient o ora. Restul compozitiei il bagi in frigider si il scoti cand trebuie sa-l folosesti.
Sa ne spui cum au iesit si daca ti-au placut.
A,.... si pentru toate exista un inceput.

Lexi, bine-ai revenit!

Onutz, sanate puiului mic si spor la curatenie. Veti termina-o in curand.

pentru ca vorbiti despre buric, al meu e in permanenta iesit in afara.

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Saru' mana ma simt mai bine - am mancat!!!!

Eu am tensiunea mica.....si ma gandeam ca nu-mi face rau cate o cafea din cand in cand....da' poti sa te pui cu ursu? Acum beau fanta de dorul unui pahar de cola :( Sunt de groaza.....cred ca v-am exsperat!

Bai fetelor Ralu, Itzy, Eloise pe unde umblati?
Pufy, cum e cu frigiderul?

Inni da tu vrei sa te transformi pana la sfarsitul odiseei intr-o adevarata gospodina!!!!!!

Flory si eu sper sa-mi treaca.....si eu am patit sa ma apuce cate o durere de asta in oras....da bine ca ti-a trecut!

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Katia...ureaza-mi sa ma tina odiseea asta cu bucatariseala toata viata

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy...tu dormi ?...

Pai daca bibilesti frigidere in toiul noptii...

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Fetelor, am terminat si eu curatenia, adica mai am, dar mi-ajunge pe ziua de azi, si am pus si o pizza l acuptor, nu ca n-as fi avut mancare, dar m-a taiat asa ideea asta., fetelor care mi-au raspuns, deci e ok si fara contractiile de antrenament, iar in ceea ce priveste buricul, cred ca pana la urma o sa iasa, dar mai tarziu.

27+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc tuturor fetelor de primirea facuta :pufymic,inni, amarantina, ramomar, Katia, Oanacn, mini_me, Tanimai2002, susa, putzuruca, microbu, leliutza, eli26, AndraPG, laliq, roxanae ..sper ca nu am uitat de nimeni!
Am vazut ca sunt si eu pe listuta..saru-mana!!!!
Eu una nu am cumparat nimic pentru bebe inca. nu din cauza superstitiilor,pur si simplu nu am avut timp..si pe de alta parte, desi e evident ca sunt insarcinata eu inca nu constientiez ca voi fi mama ,e asa ca un vis care se va intampla, dar in mintea mea undeva departe..un lucru de al lui bebe cred ca m-ar aduce cu picioarele pe pamant si as incepe sa ma panichez.. si poate pt.ca nu ma gandesc prea mult la nastere si la viitor nici nu visez nimic despre bebe.
Pe de alta parte uit tot..iar de cateva saptamani rau de tot..am mereu liste peste liste pe langa mine cu ce tb sa fac ca altfel ma pierd..cred ca in curand imi fac lista cu:tb.sa te speli pe dinti,tb.sa mananci,tb.sa te duci la servici etc.
Mephala30 si eu am patit la fel intr-o dimineata..aproximativ..eu nu ameteam dar nu ma puteam da jos din pat,era o stare de extenuare,de oboseala musculara imi era greu si sa respir..mi-am facut analizele convinsa ca e anemia de vina si stupoare Hb pe care am avut-o toata viata in jur de 11 tot atat era,iar fe era 66,dupa laboratorul respectiv in limite normale..asa ca nu stiu ce am avut:hipotensiune,hipoglicemie..nu mi s-a mai intamplat de atunci.
Si ca sa raman la capitolul si eu am patit la fel AndraPG eu am avut aceleasi simptome acum un an cand nici macar insarcinata nu eram..pur si simplu vreme de jumate de ora nu am vazut cu jumatate de ochi,plus o stare de ameteala..la fel am facut fundul de ochi,examen neurologic,totul bine si frumos,nu aveam nimic.explicatia :un spasm pe arterele care iriga ochiul ,de la oboseala ,daca vreau sa fiu linistita sa fac un CT,pe care evident nu l-am facut...acum sper sa nu am nimic grav si la nasterea care as vrea sa fie naturala sa nu pocneasca nimic important, de la efort,prin capatana mea.
Inni parca tu ziceai ca bebele nu te lasa sa dormi.pe mine ma lasa da nu dorm eu din cauza drumurilor la baie ,daca ma duc de 3 ori deja gata mi-am fractionat somnul si pana ma ia din nou somnul mai stau 30 de ora cu ochii in tavan... si apropos de anestezic ei sunt datori sa te testeze inainte de operatie..sa nu le spui ca nu te stii alergica la anestezic ,ca poate se gandesc ca nici nu esti sa le spui ca nu esti testata(atunci cand va veni momentul)si eventual sa insisti sa te testeze..de ce sa stai stresata tu?ca testarea dureaza 5 minute.A si legat de cercelusi neaparat de aur si nu ata ca bebeii mici sunt vulnerabili la infectie si eu stiu ca aurul mai sterilizeaza, cel putin eu asa patesc ma infectez de la cei din argint si cand pun de aur imediat imi trece.
Katia eu beau cafea..una,maxim 2 pe zi si nu cred ca face rau la bebe..mai degraba ciocolata intreaga pe care o pap aproape zilnic ca si aia are cofeina.Si eu am inceput sa am greturi din nou..nu vomit dar am stari de greata.
Microbu si la mine sotul e un stres mare.mai ales ca nu face nimic,nimic..eu fac curatenie, eu gatesc ,eu fac piata..si nici macar flori nu imi aduce..eu am avut pana acum o sarcina usoara nu am varsat ,burta a inceput sa se vada pe la 23 de saptamani sub haine..si cum a vazut ca ma descurc nici nu a simtit nevoia sa ma protejeze..acum de cand e burta mai mare cred ca incepe sa isi dea seama ca eu chiar sunt insarcinata,dar oricum degeaba.ma mai si enerveaza ca dupa ce ca ma chinui singura sa fac curat mai si intra incaltat in casa cand stie ca ma isterizez.pe de alta parte incerc sa il iert ca munceste de dimineata pana seara si pentru noi o face..cateodata reusesc alteori ii scot ochii zile intregi ca nu are grija de mine.A si la echo mi-a zis si mie ca am col scurt(30)dar nu am avut probleme :sangerarai sau alceva,cateva mici contractii,dar am citit ca e normal sa mai ai si cateva contractii ca se adapteaza uterul la sarcina.
Uf ce mult am scris..sper ca nu v-am plictisit.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetele,
Azi semnez si eu condica, cu toate ca va citesc in fiecare zi.
Mexxa, imi pare rau ca ai contractiile astea dureroase, am avut si eu 2 episoade de genul asta de curand, prima oara au cedat cu nospa, a doua oara, adica luni, am luat gynipral la indicatia medicului (o jumatate de 3 ori pe zi). Nu sta cu durerile astea, gynipralul pastile se da fara reteta (pt ca exista si injectii care am inteles ca se dau numai cu reteta). Stiu cat de nasol e, si eu sunt tare speriata de contractiile astea, tot timpul sunt in garda.
Martha, si mie mi-a iesit prin sapt. 11 de sarcina escherichia colii, dar in secretie, si la indicatia medicului ginecolog am luat antibiotic. Vezi ce zice medicul tau, cred ca ai facut si o antibiograma sa vezi la ce antibiotic e sensibil.
Pufymic, dar tu chiar nu ai stare, ce energie ai....
lexi, bine ai revenit.
Va pup si sper sa fiu mai activa, daca nu, sa stiti ca va urmaresc zi de zi.

Si eu beau o cafeluta cu cofeina pe zi, tot cu tensiunea mica sunt.
Laliq, bafta la eco si sa dea Dumnezeu sa fiti bine si tu si bebe.
Floricika, tare nasol cu contractiile astea, se pare ca suntem in aceeasi oala, tu, eu si mexxa, sper sa ajungem cu bine la termen, ca de altfel toate mamicile si cu bebei sanatosi.

Dani21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Gripo
Onutz multa sanatate la Matei si spor la amenajarile din casa!
laliq te asteptam cu vesti bune de la eco.

Nici mie nu mi-a iesit buricul, iar in talie am 100cm. Poate nici nu o sa mai iasa . Oare cati cm vom avea in ultima luna?

pupici la toate burticile

26

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput