Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
CamiSol spune:
Buna dimineata burticutze!
Pufymic merci
!
Inni in legatura cu herpesul foarte bine faci ca nu il dai cu nimic.Mie deja mi-a trecut de tot si am observat ca s-a uscat mai repede ca atunci cand il dadeam cu toate alifiile. Iar Angelina Jolie e mic copil pe langa tine
.
Katia textul a fost super.Mi-ar fi placut ca si mama mea sa-mi spuna aceleasi cuvinte cand a aflat ca sunt insarcinata. 
Si eu sufar cu caldurile astea ... noaptea simt ca ma sufoc.Aseara m-am culcat cu geamul deschis si parca tot nu aveam aer.Si cand ma gandesc ca mai am trei luni caniculare de suportat...Durerile de burtica m-au lasat de tot, acum ma simt mult mai bine.
Fetelor peste tot in Buc sunt asa de scumpe ciresele ? 90000 kg???
. La Gl sunt intre 35000 si 50000 (depinde de piata) si sunt si mari si frumoase.Am mancat vara asta cirese cat pentru inca 10 ani, si cred ca ma duc sa mai imi iau un kg ca tare imi e pofta
.
Pupici pe burtici!
Cami
25+ cu
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
pufymic spune:
Neata la amiaz'...
Inni pai lasa-l pe Alesio la alte gagicutze, ca doar acum tot baietel fac...si tot frumusel ca Alesio o fi(
)....asa ca are fata ta la cine atenta
!
Amarantina ti-am trimis PM!
Carmen poate fi vreo cadere de tensiune....sau zapuseala asta(bea multa apa!)....sau anemie?(ai anemie?)....oricum te
si sa-ti treaca repede!
Ramomar
!O zi racoroasa sa ai(dc ai AC la sv
)!
Eu ....harnica foc
: am facut curat, i-am calcat camasi(vreo 3) la iubitul meu si i-am facut bagajul ca iarasi a plecat in delegatie(la Deva) pana vineri seara....am facut curat....deja hainele sunt in masina....mi-am hranit bebloiul mare...
Azi ma simt f bine(pana nu vine caldura sa ma moleseasca si pe mine), asa ca-s tare bagata-n priza
....poate fac si vreo prajitura...
....vad eu ce chef am!
Pupici!
Ioana
(27+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
inni spune:
M-am trezit. 
Pufy...astept 
CamiSol...doar astea de Arad erau atata..restul sunt mai ieftine..50-60.000
Mephala..poate o stare de hipoglicemie sa fi fost..da' daca zici ca ai mancat... Cum te mai simti ? Ti-a mai trecut ?
Inni
29+ cu
....
Monique_new spune:
Eu acum am terminat de papat cirese. Le-am luat din piata cu 50.000.
Ce ne facem cu caldurileeee astea fetelor.?????
Ignatica spune:
Buna burtici,
Inni si bebele meu e pe alt fus orar, toata noaptea se batzaie, ma rasucesc de pe o parte pe alta ca o chiftea si nu pot sa dorm. Iar pe la 6 jumate trezirea definitiva, pentru ca mi-e foame si el face tumbe si tot asa. Sunt zombi, dar macar bine ca stau acasa si pot dormi la pranz.
tanima si eu mai fac cate-o mancarica, dar tot asa, cu greu, pentru ca uneori am dureri de burtica ( mai ales daca stau in picioare).
Iar de curatenie nu mai povestesc, bineinteles ca nu e facuta ca lumea ( desi sotul se straduieste din rasputeri). In schimb, am invatat sa nu ma stresez din astfel de nimicuri, cel mai important e copilul si merita acest sacrificiu temporar. Capul sus, o sa treaca timpul repede si pentru tine.
Pufymic ce-ti face buba? Ca a mea nu doare, dar sta acolo, nu are nici o treaba, desi ma ung zilnic cu Proctolog.
Ignatica
30+
mephala30 spune:
Uf, nu stiu ce-a fost, dar incepe sa treaca. Mai am capul ametit dar e mult mai bine.
Sunt anemica (hemoglobina e 9,8 parca), dar iau fier de 2-3 saptamani. Si vitamina C/una pe zi.
Multumesc ca mi-ati fost alaturi. 
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
roxanae spune:

Fetelor va rog salvati-ma si pe mine.Am o nelamaurire.S-a intalnit sotul cu o matusa si i-a spus ca ea in timpul sarcinii a purtat un fel de certura sau burtiera pt. ca bebele sa nu se lase in jos.M-am uitat la pozele voastre cu burtici si am vazut ca unele dintre voi poarta un fel de burtiera.Este pt. asa ceva?! Poate ca stiti ca la mine bebe este jos de tot dar nu intotdeauna ci doar atunci cand stau mai mult in picioare sau pe scaun.Daca ar fi adevarat pt. mine ar fi ok dar sunt inca nelamurita daca este buna sau nu.Va rog daca stiti raspundeti-mi si mie!Multumesc anticipat.
si o zi buna!
Roxana
+ Diana (8.05.2002)+ 
katia spune:
Carmen si eu am aceeasi valoare a hemoglobinei.....de asta ziceam ca probabil de la anemie ti se trage....
sa-ti treaca mai repede!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
mexxa spune:
Buna fetelor...
Astazi ma simt deja un pic mai optimista...dupa cateva zile de cosmar aseara micutul bebe a facut un adevarat spectacol pentru mamy si tati...a miscat toata noaptea de nici sa dorm nu ma lasat, dar nu a mai contat.
Stau si ma gandesc ca poate din cauza stresului meu din ultimele zile el era foarte obosit la ecografie si de aia nu a vrut sa miste...mai ales ca eu aveam 2 nopti dormite numai cateva ore.
Abia astept sa merg sa fac ecografie insa sunt optimista inapoi ca bebe e bine.
Nu a'si suporta ca Dumnezeu sa mi-l ia din nou....dar sper ca nu se va intampla.
Eloise multumesc pentru numarul de tel dar m-am programat la Medical Center...Gara la D-na Doctor Tarnoveanu parca ...stii ceva de ea?
Roxanae tu vorbesti cred despre pantalonii speciali de graviduta care au incorporata aceasta bustiera...intr'adevar este mentru protejatea burticii dar sincer la caldurile de afara eu nu suport...
Si eu am cumparat cirese ieri cu 20.000 kg...
si sunt tare bunee mai ales reci
Pufy te apreciez ca esti atat de energica...eu nu stiu cum rezisti...sa calci, sa faci curat, sa ai grija de Alesio, mancare si sa mai vrei sa faci si o prajitura....eu nu am mai facut atata treaba nici nu mai tin minte de cand...Felicitari din partea mea
Carmen si eu patesc la fel foarte des de aia mi-a marit doza de fier...stai linistita in pat cu incerca sa bei un pahar de suc natural...o sa vezi ce repede iti vei reveni
Fetelor in albumul cu poze am pus si eu cateva pozici...la 24s+...
O sa le pun si la pozele comune sa vedeti ce frumusica m-am facut
.
Cea in negru este facuta luni cand mergeam la ecografie...e cea mai recenta![]()
In legatura cu contractiile..si eu am dureri de burta ca cele de la menstruatie...de de multe ori ma inteapa uterul si simt o greutate jos...nush cum sa explic..astea sunt contractii??
Pupici si ne auzim mai dupa amiaza ca m-am intins cat o zi de post
24+
Sebastian
poze
Vine barza
floricika spune:
buna burtici
va rog sa imi spuneti si mie cele care va pricepeti: vreau sa intru in prenatal, DPN-ul meu este 13 septembrie, si vreau sa imi ramana decat cele 42 de zile de dupa nastere. cand trebuie sa intru in prenatal? Pe ce data?
Floricika
28+ cu 
Poze